Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Ja też.Nie spodziwałam się tak nagłego zwrotu akcji ...No ale lepiej późno, niż później .

W takim przypadku lepiej wczesniej niż później. Kto by ją wlókł z powrotem z Krakowe i za co ? I jak by się taka "przygoda" na Misi odbiła ? Ona już swoje przeżyła, ostatnia rzecz jaka jest jej potrzebna to nieudana adopcja i zwrot.

Posted

MaDi napisał(a):
No to szukamy domu dalej.

Szukamy. Na allegro 134 wejść, żadnego obserwatora póki co. Ale ja w obserwatorów nie wierzę.

Posted

Mam nadzieję, że osoby chętne do adopcji Misi przeczytają ten post.

Warunkiem adopcji Misi jest wizyta przedadopcyjna, wyrażenie zgody na wizytę poadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

NIE MA MOWY O ZABIERANIU PSA BEZ MOJEJ ZGODY - bo to ja prawnie jestem właścicielem suczki i póki co zgody takiej NIE WYRAŻAM.

Od wczoraj usiłuję dodzwonić się do Państwa ze Świdnika celem umówienia wizyty. Nieustannie mam komunikat "abonent poza zasięgiem". Wydzwaniałam także dzisiaj. To samo. Wsyłałam SMS-a z prośbą o kontakt a Funia przekazała mój nr telefonu z prośbą, aby Państwo się ze mną skontaktowali. NIC.

Oświadczam więc Państwu, że zapowiedziana Funi przez Państwa wizyta w Zamościu będzie polegała wyłącznie na zapoznaniu się z sunią.

Dopóki nie odblokujecie Państwo połączeń przychodzących i nie skontaktutejecie się ze mną oraz dopóki nie odbędzie się wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy - nie macie Państwo prawa nawet prosić o wydanie Państwu psa, stanowi on bowiem w świetle prawa cudzą własność a jego zabranie wbrew mojej woli nie będzie niczym innym jak kradzieżą.

Proszę o uszanowanie naszej charytatywnej pracy.
Upór i próby wywarcia presji na właścicielce hoteliku celem wydania Państwu psa w czwartek - jest zbędny i nie przyniesie oczekiwanego przez Państwa rezultatu - hotel dla zwierząt nie jest władny do rozporządzania cudzą własnością, jaką jest Misia. Analogicznie w przedszkolu nie adoptujecie wybranego, cudzego dziecka od pani przedszkolanki, prawda ?

Bardzo proszę o kulturalne i cywilizowane podejście do tej sprawy, o ile naprawdę i szczerze zależy Państwu na tym - wcale niełatwym - piesku.

Nie będę już do Państwa dzwonić - posiadacie Państwo nr mojego telefonu, więc proszę o kontakt tym razem z Państwa strony.

W pierwszej mojej ocenie - w związku z wyżej opisaną sytuacją, jak musicie się Państwo domyślać - pozytywnie nie wypadacie. Wszystko jednak jest do wyjaśnienia, więc proszę o kontakt.

Posted

Zdolniacha z Ciebie, a jednak poszło...:gent:
Ale wykombinowałaś niespodziankę:klacz::klacz::klacz:

Wyposażenie ?! :angryy:
Nie po się płaci, żeby psy sobie same gotowały :mad::mad::mad:
Takszynie ? :ices_bla:

Posted

Wykombinowałam jakoś na około bo się wgrać nie chciało, zobaczymy może nie zniknie:lol:
Ona nie gotuje chyba widać,że ma prywatną plaże, a ten kuchenny segment to tylko do szykowania tropikalnych drinków:evil_lol:

Posted

funia napisał(a):
prostuje .Nie przekazalam Ewa twojego numeru bo nikt sie nie zgłaszal .....Sygnal był ale nikt nie odbierał :roll:

No to już całkiem mi się to nie podoba. Ty masz przynajmniej sygnał ... inne numery zablokowane "abonent poza zasięgiem".

Wobec takiego a nie innego "kontaktu" z Państwem zabraniam - o ile mogę ? na pewno stanowczo odradzam - wydawać im jakiegokolwiek psa - wyobrażacie sobie kontakt po adopcji ? Sprawdzenie jak ma się pies i czy jeszcze w ogóle żyje ?
Do widzenia Państwu.
Gdzieś jakoś dużo ludzi ze Świdnika było na starych CK i na nowych też jest trochę ...

Posted

[quote name='E-S']Misia ma 1 obserwatora i 224 wyświetlenia. Aukcja jest do 5 września /niedziela/, do godz. 21.44.[/QUOTE]

Teraz ma już 237 wejść na allegro i ... 1202 wejść na blogu ogłoszeniowym ...
Funiu, są jakieś sensowne zapytania o nią może ?

Posted

Misia ma wirtualne wielkie powodzenie - 292 wejścia na allegro i na bloga ... 1244. Tylko jakoś się to nie przekłada na real niestety.

Posted

12.09. są we Wrocławiu targi ZOO-BOTANICA, mamy (Stowarzyszenie) tam stoisko, wydrukowałam zdjęcia piesków do adopcji, Misia też jest wśród nich - może wypatrzy ją jakiś cudowny domek....