Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']12.09. są we Wrocławiu targi ZOO-BOTANICA, mamy (Stowarzyszenie) tam stoisko, wydrukowałam zdjęcia piesków do adopcji, Misia też jest wśród nich - może wypatrzy ją jakiś cudowny domek....[/QUOTE]

Mari, bardzo, bardzo Ci dziękuję :)

Posted

Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy :)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192257-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-35-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82-do-20.09-ZAPRASZAM%21?p=15320039#post15320039"]http://www.dogomania.pl/threads/192257-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-35-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82-do-20.09-ZAPRASZAM!?p=15320039#post15320039[/URL]
Dużo ogłoszeń za nieduże pieniądze :D

Posted

Aukcja Misi zakończona na 506 wyświetleniach i 2 obserwatorach.
Będę wznawiać chyba to jej allegro, bo co innego ?
Tak przepiękna sunia ... nie rozumiem ...

Posted

Nie mogę wznowić allegro bo nic mi na tym linuxie nie działa tak jak oni pisza w instrukcji i w dodatku zdjęcia wychodzą ... niewidzialne ... mój osobisty informatyk od programowania na linuxie w html wyjechał na konferencję, wraca za tydzień dopiero, a ja wracam dopiero 15 września. Nie wiem już sama ...

Posted

E-S napisał(a):
Nie mogę wznowić allegro bo nic mi na tym linuxie nie działa tak jak oni pisza w instrukcji i w dodatku zdjęcia wychodzą ... niewidzialne ... mój osobisty informatyk od programowania na linuxie w html wyjechał na konferencję, wraca za tydzień dopiero, a ja wracam dopiero 15 września. Nie wiem już sama ...

mogę na razie, zanim wrócisz - zrobić ze stowarzyszenia, tylko proszę o wskazówki - tekst, telefony kontaktowe....
może przyniesie jej szczęście moja do niej miłość od pierwszego wejrzenia...

Posted

mari23 napisał(a):
mogę na razie, zanim wrócisz - zrobić ze stowarzyszenia, tylko proszę o wskazówki - tekst, telefony kontaktowe....
może przyniesie jej szczęście moja do niej miłość od pierwszego wejrzenia...

Mari, jeśli możesz to bardzo Cię proszę ... przynieś jej szczęście, tu link mojego allegro:
http://allegro.pl/misia-mikrosunia-jak-laleczka-i1199834759.html

Niech ktoś normalny po nią zadzwoni ...

Posted

wpłyneło 240 zł .Dziękuje .
Misia uwazam w duzym stopniu nadaje sie do pójscia do domku .Nie ma zagrywek typu obwarczenie gosci.Przyjmuje ich normalnie więc myslę,ze nie powinno nigdzie juz byc problemu .Uwielbia kontakty z Duzymi psami .Tak im większy tym lepszy .Bawi sie wspaniale .Z niektórymi sukami tez .Ale po zabawie idzie tam gdzie jest spokoj i nikt nie biega .Jest typowa domatorka ceniąca sobie swiety spokój .Jest cicha ,spokojna i zawsze chetna na coś dobrego np.drób uwielbia go .No i przytyło sie Misieńce sporo ,klocuszek sie zrobił .Ale jest co przytulic .
Pani sie nie odezwała więcej ,ale wczoraj wysłałam mailem watek Misi Pani z Zamoscia ma poczytac i pooglądac .Mieszka w bloku i to dla MIski moze byc .Zobaczymy