Andzike Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 MaDi napisał(a):Może się uda, trzymam kciuki z całych sił! Ja też mocno trzymam kciuki!!! :) Quote
matrioszka2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 No i jaki rezultat wizyty ? Funiu, aż się spociłam z emocji.Chodź tu . Quote
matrioszka2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie przyszedł Mahomet do góry ...Dostałam superaśnego esemesa od funi i oddzwoniłam. Ja już wiem :multi::multi::multi:, ale napiszę tylko tyle, że Misia jedzie do domu. Niedaleko, bo w Zamościu. Resztę napisze dzielna funia, która czuwa dzień i noc nad przyszłością rudej.To Jej należy się laur pierwszeństwa w przekazaniu szczegółów najlepszej wiadomości tego wątku. Funiu, czekamy na Ciebie.:lol: Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='matrioszka2']Nie przyszedł Mahomet do góry ...Dostałam superaśnego esemesa od funi i oddzwoniłam. Ja już wiem :multi::multi::multi:, ale napiszę tylko tyle, że Misia jedzie do domu. Niedaleko, bo w Zamościu. Resztę napisze dzielna funia, która czuwa dzień i noc nad przyszłością rudej.To Jej należy się laur pierwszeństwa w przekazaniu szczegółów najlepszej wiadomości tego wątku. Funiu, czekamy na Ciebie.:lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
matrioszka2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 MaDi napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Prawda ?:lol: Ja też.:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:a poza tym jeszcze :klacz::klacz::klacz: Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 matrioszka2 napisał(a):Prawda ?:lol: Ja też.:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:a poza tym jeszcze :klacz::klacz::klacz: :smilecol::smilecol::popcorn::drink1::drinka:i jeszcze to:evil_lol: Quote
as_ko Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Ha! Rudzielec się posłuchał :D Misiu tylko ty się tam kochana sprawuj jak należy :) i koniecznie bądź szczęśliwa! Quote
matrioszka2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 MaDi napisał(a)::smilecol::smilecol::popcorn::drink1::drinka:i jeszcze to:evil_lol: No widzę właśnie, że coś zaczynasz bełkotać .I wzrok błędny masz.:diabloti: Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 matrioszka2 napisał(a):No widzę właśnie, że coś zaczynasz bełkotać .I wzrok błędny masz.:diabloti: Ale tylko troszeczkę;) Quote
Andzike Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Super wieści !!!! bardzo się cieszę :) Funia, czekamy na szczegóły!!! PS. Funia pewnie biega za Bugim E-S...;) Quote
funia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Zawiozłam te ruda morde w koncu do swego domku . Ludzie na wysokim poziomie ,nnaprawde .Rozmowa z takimi ludzmi to przyjemnosc ( wielka) .Przygotowali sie ajakze na powitanie Miski .Smyczka ,obrózka i smakołyki . Malzeństwo w wieku około 60 lat plus dwie córki .Bardzo miła rodzina .Wniosłam ja na rękach bo niechciała wejśc .( 4 pietro ).W domu stała jak sparaliżowana i patrzyła na mnie aby ja zabierac ,przywarła do mnie i drzwi wejsciowych ( nienawidze tych momentow ).Państwo mówili do niej czule a ja wycofywałam sie po woli .Jesteśmy w kontakcie tel .W poniedziałek załatwiamy formalnosci. Czuje ,ze ten dom dla niej to wygrana na loterii .Spacery z Panem kilka razy dziennie ,przysmaki i miłosc .To jej sie nalezało .Aha i jeszce coś .Rodzina ma ranczo ,więc kazde ciepłe dni ( do zimy ) spedzają na powietrzu .Miśka będzie więc miała gdzie pobiegać ,Kocha biegac ,trawę i słońce .Módlmy sie aby nie odwaliła numeru ,Bo życie jej sie szykuje naprawdę super !!!!! Kończę bo za duzo tych wzruszeń mam osttnio a kazdy oddany pies ( którego odchowałam to dla mnie niestety spory stres i przeżycie na zasadzie oddania swojego psa ,który patrzy w oczy i nie wie o co chodzi ..... Quote
MaDi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dom ideał, oby ten czar nie prysł, ale to już zależy od Misi. Quote
matrioszka2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Funiu, jesteś bardzo dzielna.Dziękuję ci za wszystko, co zrobiłaś dla tej rudej mordy.:loveu:Też mam nadzieję, że nie da plamy.W przeciwnym wypadku zakopiemy ją do szyi i niech przemyśliwa te swoje ekscesy, czy jej się to opłaca.:diabloti: Quote
funia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 dzwoniłam bo byłam ogromnie ciekawa . Więc Miśka cichutko lezy na swoim kocyku ....apetycik mizerny .....spontanicznosc zerowa ....Ale państwo są pewni ,ze z czzsem to sie zmieni .Byla rano na spacerze z Panem zrobiła siku kupke i nawet po schodach weszła .Tylko zejsc sie bała i pan ja znosil.Przeszla sie po mieszkaniu powąchała i lezy ....Misza ,Misza pokochaj ich bo to świetni ludzie .Proszę Cie ...... Quote
E-S Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 MaDi napisał(a):Będzie dobrze... Też mam taką nadzieję ... ale znając Misię ... tą nadzieję pokładam raczej w jej ludziach ;) Quote
funia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Na koncie Misi pozostaja pieniązki .Kwotę podam jak tylko dorwe dokumenty i napisze Quote
mari23 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 funia napisał(a):dzwoniłam bo byłam ogromnie ciekawa . Więc Miśka cichutko lezy na swoim kocyku ....apetycik mizerny .....spontanicznosc zerowa ....Ale państwo są pewni ,ze z czzsem to sie zmieni .Byla rano na spacerze z Panem zrobiła siku kupke i nawet po schodach weszła .Tylko zejsc sie bała i pan ja znosil.Przeszla sie po mieszkaniu powąchała i lezy ....Misza ,Misza pokochaj ich bo to świetni ludzie .Proszę Cie ...... pokocha! i będzie szczęśliwa! tylko czasu biedulka potrzebuje.... Quote
Akrum Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 gratuluje Miśka nowego super domku :) bądź szczęśliwa :) Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Misia o takim domku marzymy dla każdego psa :) Zachowuj się w nim dobrze !!! :) Quote
E-S Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mam zdjęcia Misi z chyba ostatniego dnia w hoteliku, albo przedostatniego, Miśka, wszystkiego najlepszego w nowym domku, nie cyrkuj tam księżniczko :D Ma taką dziwną minę bo Bugi przy mnie był i oczywiście jak zwykle usiłował "oczarować" sobą Misię i porwać ją do zabawy, he, he, nie z Misią takie numery, ona do wyższych celów stworzona :D Ale przynajmniej go nie próbowała pogryźć tym razem, ale całą sobą wyrażała oburzenie i przerażenie wariatuńciem. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I te jej oczy mówiące: "zabierzcie go ode mnie, błagam, zabierzcie go !!! co on tu robi, dlaczego go nie zabieracie ?!" :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
MaDi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wygląda jak aniołek:evil_lol: wiecie może jak sprawuje się w nowym domu? Quote
E-S Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nie, ja mam tylko info z 1 lub 2 dnia od Funi, że nawet nie warknęła ani razu na Państwa i że była nieco oszołomiona zmianami, co dalej - nie mam pojęcia, ale skoro nie odwieźli jej do tej pory na sygnale, to znaczy, że OK, że trafiła na swoich ludzi. Quote
MaDi Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Na pewno doszli do kompromisu i żyją w zgodzie. Quote
Recommended Posts