Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja koleżanka z Łodzi moze zrobić wizyte ,ale dopiero 4 lub 5 września .Wiec myślę,ze trzeba szukac bo to trochę czasu ....A 20 wrzesnia ma być u mamy w Zamościu i moze zabrac Misię .Ale to jednak długo .....Chociaz zawsze jakaś darmowa alternatywa .

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze tak mi przyszło do głowy - transport itd będziemy kombinować po wizycie u Państwa kogoś od nas. Nie zapeszajmy. Państwo zostali uprzedzeni jaka jest Misia, mają doświadczenie, także z pieskami po przejściach, ze schronisk, sami z doświadczenia wiedzą, że pies ze schroniska dochodzi do siebie i pokazuje prawdziwe ja po ok. miesiącu w domu. Także zapowiada się OK.
Rita60 jest z Łodzi, pisał ktoś do dziewczyn z Łodzi?

Posted

Cioteczki ja raczej odpadam ze względów wiekowych ;) Z Pabianic jest jeszcze modliszka84 i piechcia15 napiszcie do nich pw, może któraś akurat będzie mogła, obie dziewczyny doświadczone w wizytach ;)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Dziękuję, że się odezwałaś.Buziak.:loveu:

Nie ma za co. Od nas do Dobronia naprawdę jest rzut kamieniem, bliziutko. No i jeszcze nasza podopieczna tam mieszka. Trzymam kciuki ;)

Posted

a zapomniałam napisać, że śliczne zdjęcia porobiłyście E-S porobiłaś Misi, ale najpiękniej Misia prezentuje się bez tego szarego muru, tylko na zielonej trawce, a tutaj:

Posted

ja mieszkam w dobroniu, co prawda chwilowo jestem w innym miescie ale jakby co to mieszkam tu od urodzenia a że nie jest to metropolia większosc ludzi znam;)

Posted

dzodzo napisał(a):
ja mieszkam w dobroniu, co prawda chwilowo jestem w innym miescie ale jakby co to mieszkam tu od urodzenia a że nie jest to metropolia większosc ludzi znam;)

super :) pewnie się zaraz sprawa szybko wyjaśni :)

Posted

E-S, wiesz, już kiedy dzodzo będzie w Dobroniu ? To trzeba szybko, bo podobno Państwo mają jeszcze innego pieska na oku ... Tak mi funia nadawała przez telefon ....
Albo coś pokitrałam...:roll:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
E-S, wiesz, już kiedy dzodzo będzie w Dobroniu ? To trzeba szybko, bo podobno Państwo mają jeszcze innego pieska na oku ... Tak mi funia nadawała przez telefon ....
Albo coś pokitrałam...:roll:

Dzodzo wraca w następnym tygodniu, ale jej mama jest na miejscu i mam nadzieję, że zgodzi się pójść na wizytę.
A jakiego pieska Państwo maja na oku, też z dogomanii ?