Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
myślę,że bisy będą póżno,bo dużo sędziów ma ponad 80 psów-a to już jest co sędziować:lol:

Dobrze, że mamy tylko niecałą godzinkę drogi z Cz-wy do Będzina, więc możemy tam siedzieć do samego wieczora :razz:

Posted

Witam.
Też będę na wystawie, wstyd by było gdybym nie pojechał za miedzę.
Mam Huskiego i trochę się niepokoje, że będę musiał długo z nim siedzieć i czekać na wejście na ring.
Czy nie można by zrobić żeby najpierw wchodziły te duże psy a potem te dziwne małe? W spodku huskie wchodziły pierwsze, na drugim ringu malamuty a potem inne.
Przecież to nie chodzi o mnie bo mogę czekać i pół dnia ale pies się strasznie męczy.
Co Wy na to?

Posted

Czy nie można by zrobić żeby najpierw wchodziły te duże psy a potem te dziwne małe?

mogę czekać i pół dnia ale pies się strasznie męczy.
TO mają się męczyć te "dziwne małe"

Co Wy na to?
Raczej od nas to nie zależy tylko od organizatorów

Posted

Zwykle na krajowych wystawach jest jakaś konkurencja, w której występują psy zarejestrowane w danym związku. Tak np. było w Ustroniu, gdzie rywalizowały ze sobą same championy z Oddziału Bielskiego.
Czy w Będzinie też będzie coś takiego? - pytam, bo jestem tam zarejestrowana od tego roku...:lol:

Guest Reyes
Posted

Alojzyna napisał(a):
Zwykle na krajowych wystawach jest jakaś konkurencja, w której występują psy zarejestrowane w danym związku. Tak np. było w Ustroniu, gdzie rywalizowały ze sobą same championy z Oddziału Bielskiego.
Czy w Będzinie też będzie coś takiego? - pytam, bo jestem tam zarejestrowana od tego roku...:lol:

Podobno ma być Best oddziału Bedzin

Posted

Xavier88 napisał(a):
Witam.
Też będę na wystawie, wstyd by było gdybym nie pojechał za miedzę.
Mam Huskiego i trochę się niepokoje, że będę musiał długo z nim siedzieć i czekać na wejście na ring.
Czy nie można by zrobić żeby najpierw wchodziły te duże psy a potem te dziwne małe? W spodku huskie wchodziły pierwsze, na drugim ringu malamuty a potem inne.
Przecież to nie chodzi o mnie bo mogę czekać i pół dnia ale pies się strasznie męczy.
Co Wy na to?

A co te małe sa gorsze?? Tu jestes w ogromnym błedzie. Husky sa bardziej wytrzymala rasa na rozne warunki atmosferyczne, co innego małe rasy np. mopsy czy shih tzu ktore przy wysokich temperaturach maja trudnosci z oddychaniem.
Po to sa klatki, namioty, parasole, wetylatory zeby zapewnic psu jak najlepsze warunki zeby sie mniej meczyl.

Posted

Czy ktoś może wie dokładnie jaka przewidziana jest pogoda na niedzielę ?
Oczywiście chodzi o Sląsk - wystawę będzińską :niewiem: Raz media podają
że upał 33 st c, a raz , że gwałtowne burze:stormy-sad:????????

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

Narazie pogoda sie u mnie az tak strasznie nie zapowiada no ale zobaczymy co jest w bedzinie bo to kawalek,
Wszystkim dogomaniakom i nietylko zycze powodzenia i wiiiele sukcesow

Jak cos ja jestem z dwoma pudlami apricotem (morelowym) i srebrnym
pozdrawaim

Guest Reyes
Posted

Powtórka z opola... dobrze że mam dla odmiany blisko :evil_lol:

Posted

przepraszam,ponieważ mam kłopoty z komputerem nie mogę ściągnąć planu ze strony ZK,a do tego nie mogę otworzyc wczesniejszych stron tematu. WRRRRR:mad: czy ktos mógłby mi powiedzieć o której i na którym ringu śa goldeny i labradory? Dziekuje z góry

Guest Reyes
Posted

Golden - ost sędziowana przy ringu 4 , po 27 innych psach
Labrador na 7 po 19 innych psach