Obama Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Reyes napisał(a):Golden - ost sędziowana przy ringu 4 , po 27 innych psach Labrador na 7 po 19 innych psach dziękuję bardzo!!!!!!!!!!:lol::loveu: Quote
asiunia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Hej! Lecimy jeszcze na spacerek i szykujemy sie do wyjscia:evil_lol:do zobaczenia! Quote
JustynaJK Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Róbcie dużo zdjęć! Pogoda super na wystawę jest obecnie! Quote
M&M&O&I Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 JustynaJK napisał(a):Róbcie dużo zdjęć! ! dokladnie ja miałam byc ale nie bede (sorki ze bez polskich znakow ale pisze jedna reka.. bo druga mam w gipsie :-( ) Quote
asiunia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Hej! My juz w domciu!Lokata IV,ocena doskonała i przepiekny opis:multi: Quote
Alfa147 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jesteśmy już w domciu z doskonałą i ze srebrem :roll: Sędzia oceniał bardzo szybko i wszytkim prawie dawał ten sam opis :oops: Ale i tak było super;) Quote
Nitencja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Cale szczescie ze nie bylo bardzo cieplo ......... Plyta boiska bez cienia , gdyby bylo slonce to kiepsko to widze:roll: Wystawa ogolnie nienajgorsza, jak na pierwszy raz to super. Zobaczymy za rok :) Quote
Błyskotka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 A My mamy NSwR i CWC :multi: Owszem, wystawa bardzo udana. Sędzina Ridarcikova, wcale nie taka straszna ;) .Czekam na dalsze wyniki i fotki :lol: . Może ktoś uchwycił moją Fjonę :lol: Quote
AgaCzips Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Gratulacje !! :multi: Asiu-nie wiedziałam że wystawiasz moją synową:crazyeye: Quote
aleb Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No to dobrze, że wróciliście z takimi osiągnieciami :) Gratulacje! Quote
Agappe Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Błyskotka napisał(a):A My mamy NSwR i CWC :multi: Owszem, wystawa bardzo udana. Sędzina Ridarcikova, wcale nie taka straszna ;) .Czekam na dalsze wyniki i fotki :lol: . Może ktoś uchwycił moją Fjonę :lol: gratulacje!!! :)) a wiesz może coś o akitkach??? <bo chyba ocena była na tym samym ringu>, albo może masz jakies zdjecia?? Quote
massima Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 No a my dostałyśmy ocenę doskonałą, lokatę 2 na 4 i w ogóle cieszymy się bardzo, bo sędzina ostro sędziowała Quote
Noelani Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Wystawa bardzo udana, ringi rowne, przestronne, z piekna trawa (moj ogrodek wyglada w porownaniu jak azjatycki step :evil_lol: ), duzo nagrod, szkoda tylko ze cienia ani troche, no ale takie uroki stadionow :) No i podstawowy plus - cale 10 minut drogi z mojego mieszkania :loveu: Moja Nesia wrocila z CWC, NSwR, BOB i BOG-3 :multi: Quote
flashka-g Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ja podziwiam zwiazek..dobra robota jak na pierwszy raz! Jasne bez potyczek sie nie obyło...ale nie wazne;) ja tez sie chwale;) z huskym Oumiak`s AMBASSEDEUR DE FRANCE 1 ex., CWC, BOS, BOB i BOG!!:multi: Jestem bardzo dumna bo pierwszy raz razem "pracowaliśmy". Quote
massima Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 W sumie to nie była ich pierwsza wystawa - w kwietniu tego roku obyła się tam I Krajowa Wystawa Dobermanów :) i również organizacja była wspaniała :) Quote
Elitesse Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Gratuluje wszytkim organizatorom baaardzo udanego debiutu !!!! czepic sie moge chyba tylko tego ze nie bylo gdzie psow wyprowadzic ale super obsada, masa nagrod, dobry katalog itp itd oby wiecej takich wystaw bylo !!!! Quote
Elitesse Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 a teraz sie troszke pochwale :eviltong: . Tess - CWC NSwR BOB Lancelot - Najlepszy Weteran Wacio - CWC wnuczka Lanca Irma CWC . Tessinka z nagrodami :) Quote
cockermanka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 nasz młody przywiózł ocene wielce obiecująca i tytuł Najlepsze Szczenię w Rasie - na BISach szczeniąt cockery tradycyjnie nie lokują się na pudle.... Nam też się podobało,wygodny parking (i bliziutko),dobre dróżki (nie trzeba było targac całego sprzętu po wertepach) - wpisujemy Będzin jako stałą pozycję w naszych kalendarzach wystawowych (no,chyba,że sędzia nie będzie nam odpowidał). Quote
asiunia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Hej! My juz po 13 wyszlismy takze z cichutkim zapytaniem kto zgarnal BIS? Quote
cockermanka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 BIS jamnik krótkowłosy stadnard - ale niestety nie mam pojęcia jak sie nazywał... Quote
Ina&Fun Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich! Dołanczam sie do prośby o fotki-a może na jakieś załapały sie belgi? Quote
cockermanka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ja będę miała tylko cocker spaniele angielskie i trochę MP,grupa starsza - ale to dopiero za jakieś dwa dni... Quote
Recommended Posts