Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reyes napisał(a):
Golden - ost sędziowana przy ringu 4 , po 27 innych psach
Labrador na 7 po 19 innych psach

dziękuję bardzo!!!!!!!!!!:lol::loveu:

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
Róbcie dużo zdjęć!
!

dokladnie
ja miałam byc ale nie bede (sorki ze bez polskich znakow ale pisze jedna reka.. bo druga mam w gipsie :-( )

Posted

Jesteśmy już w domciu z doskonałą i ze srebrem :roll: Sędzia oceniał bardzo szybko i wszytkim prawie dawał ten sam opis :oops: Ale i tak było super;)

Posted

Cale szczescie ze nie bylo bardzo cieplo ......... Plyta boiska bez cienia , gdyby bylo slonce to kiepsko to widze:roll:
Wystawa ogolnie nienajgorsza, jak na pierwszy raz to super. Zobaczymy za rok :)

Posted

A My mamy NSwR i CWC :multi:
Owszem, wystawa bardzo udana. Sędzina Ridarcikova, wcale nie taka straszna ;) .Czekam na dalsze wyniki i fotki :lol: . Może ktoś uchwycił moją Fjonę :lol:

Posted

Błyskotka napisał(a):
A My mamy NSwR i CWC :multi:
Owszem, wystawa bardzo udana. Sędzina Ridarcikova, wcale nie taka straszna ;) .Czekam na dalsze wyniki i fotki :lol: . Może ktoś uchwycił moją Fjonę :lol:

gratulacje!!! :))

a wiesz może coś o akitkach??? <bo chyba ocena była na tym samym ringu>, albo może masz jakies zdjecia??

Posted

Wystawa bardzo udana, ringi rowne, przestronne, z piekna trawa (moj ogrodek wyglada w porownaniu jak azjatycki step :evil_lol: ), duzo nagrod, szkoda tylko ze cienia ani troche, no ale takie uroki stadionow :)

No i podstawowy plus - cale 10 minut drogi z mojego mieszkania :loveu:

Moja Nesia wrocila z CWC, NSwR, BOB i BOG-3 :multi:

Posted

Ja podziwiam zwiazek..dobra robota jak na pierwszy raz! Jasne bez potyczek sie nie obyło...ale nie wazne;)

ja tez sie chwale;)

z huskym Oumiak`s AMBASSEDEUR DE FRANCE 1 ex., CWC, BOS, BOB i BOG!!:multi: Jestem bardzo dumna bo pierwszy raz razem "pracowaliśmy".

Posted

W sumie to nie była ich pierwsza wystawa - w kwietniu tego roku obyła się tam I Krajowa Wystawa Dobermanów :) i również organizacja była wspaniała :)

Posted

Gratuluje wszytkim organizatorom baaardzo udanego debiutu !!!!

czepic sie moge chyba tylko tego ze nie bylo gdzie psow wyprowadzic
ale super obsada, masa nagrod, dobry katalog itp itd
oby wiecej takich wystaw bylo !!!!

Posted

nasz młody przywiózł ocene wielce obiecująca i tytuł Najlepsze Szczenię w Rasie - na BISach szczeniąt cockery tradycyjnie nie lokują się na pudle....

Nam też się podobało,wygodny parking (i bliziutko),dobre dróżki (nie trzeba było targac całego sprzętu po wertepach) - wpisujemy Będzin jako stałą pozycję w naszych kalendarzach wystawowych (no,chyba,że sędzia nie będzie nam odpowidał).