resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dziekuje za gratulacje!!!!No to juz 4 pucharek Siwca :multi: A na grupie trzeslam portkami ,bo sie balam sedziego :lol: Quote
efra-husky Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 coś na ten temat słyszałam ;) Marta mocno kibicowała Siwcowi i Bułeczce, ale na odległość i ja wraz z nią ;) Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Wiem ,wiem .....:multi: ...widac pomoglo.Dzieki Gabrysiu!!!!:loveu: Quote
efra-husky Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 zawsze możecie liczyć na nasze kciuki :cool3: Jeszcze raz gratulacje :Rose: Quote
georgina Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Gratuluje wszystkim zwycięzcom:multi: Macie może fotki mltańczyków? Prosiłabym o wstawienie. W ogole cos kiepska ta fotorelacja:cool3: ;) Quote
aleb Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Czy mogę wiedzieć jak poszło gr. VI i VIII w BOG??? Quote
lonka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 resuruss napisał(a):Nieskromnie wstawie jeszcze mojego Siwego :loveu: Gratulacji :loveu: :loveu: :loveu: ekstra wygladał:lol: :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 aleb napisał(a):Czy mogę wiedzieć jak poszło gr. VI i VIII w BOG??? VI wygral posokowiec bawarski prowadzony przez Gosie i Kropki a VII golden Quote
cockermanka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 flashka-g napisał(a): a VII golden a VIII golden :cool3: ,drugi był Flat,a trzeci cocker spaniel amerykański Quote
lonka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 flashka-g napisał(a):VI wygral posokowiec bawarski prowadzony przez Gosie i Kropki a VII goldenSzkoda ze nie ma fotek flachi ciebie i sybieriana:razz: Quote
Mona4 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Organizacja byla superrrrrr:lol: .Ale jezeli wystawy beda sie odbywaly w lipcu,to koniecznie na innym wiecej cienistym terenie. Widzialam ze dla 2 wystawianych psiakow ,ta wystaw skonczyla sie tragiczne:-( byl to buldog angielski/zawal/ i Yorczek.:placz: Quote
flashka-g Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 cockermanka napisał(a):a VIII golden :cool3: ,drugi był Flat,a trzeci cocker spaniel amerykański no VIII zjadłam jedną literke:eviltong: az tak zle ze mna jeszcze nie jest zeby mylic grupy:) Przeciez nie bylo starsznego upału?? CHyba w Warszawie nie byłas!! Quote
musia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 A na będzińską to mój mąż postartał się zrobić mi niespodziankę (po szpitalu mam zakaz przebywania na słońcu dłużej), no i kupił nam widywany już na wystawach namiocik plażowy. Szybko zaanektowany przez moich panów tzn męża i nie pana - gończaka. Teraz na słoneczne wystawy zabieramy to cudo za 30 zł pln., Quote
aleb Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a VIII golden :cool3: ,drugi był Flat,a trzeci cocker spaniel amerykański A jaki golden wygrał? :) Quote
cockermanka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 flashka-g napisał(a):no VIII zjadłam jedną literke:eviltong: az tak zle ze mna jeszcze nie jest zeby mylic grupy:) Oj,no przeciez wiem :eviltong: ,tak dla porządku napisałam :cool3: Do licha, szkoda tych dwóch psiaków...:-( Na wystawy na takim terenie (swoją droga trawka-miodzio:loveu: ) koniecznie trzeba zabierać własny cień - ponieważ nasz był spory,a naszych psów tym razem było niewiel,to z chęcią gościłyśmy psiaki spragnione cienia.... Quote
cockermanka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 aleb napisał(a): A jaki golden wygrał? :) To już goldeniarze mogą powiedzieć....:razz: Quote
resuruss Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Asiu!!!!Bardzo Ci gratuluje udanego wystepu z Huskim!!!! Stanowiliscie piekna pare!!!!!!:loveu: Poza tym dodam od siebie cos do Pikusia.......dzieki Bogu ,ze sie nie znasz i ze nie stosujesz swoich zasad ( byle do nastepnego miotu ) w hodowli psow. Ciesze sie tez ,ze wielu ludzi hoduje z pasja a nie dla kasy!!!! Quote
Netti Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Oj, tak czytam, czytam i w końcu chyba muszę się włączyć. Właściwie powinnam się najpierw przywitać, bo debiutuję na tym forum;) Nigdy miłośniczką wystaw nie byłam, zawsze twierdziłam, że psa kupiłam by go kochać a nie wystawiać (choć nie uważam że jedno wyklucza drugie). Nieraz słyszałam o kupowaniu medali, miejsc itp., wiele osób przestrzegało mnie przed "wystawowym towarzystwem", gdzie każdy każdego zna i z góry wiadomo kto wygra. Z mieszanymi uczuciami jechałam na wystawę i przyznam szczerze, że średnio przyłożyłam się do przygotowań do niej (nastawiona przez wszystkich na porażkę). No i ku zdumieniu wszystkich sceptyków wróciliśmy ze srebrnym medalem:crazyeye: Więc może te legendy o łapówkarstwie to może tylko legendy? Skoro nikomu nieznany pies jednak dostaje srebro:roll:? Wystarczy może że jest piękny (choć, jak widać z opisu, nie pozbawiony wad) i instynktownie potrafi się zachować i świetnie zaprezentować??? Quote
flashka-g Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Netti kazdy pies ma w sobie cos pieknego, ale takze kazdy ma swoje wady. I oto chodzi zeby zaletami zauroczyć sedziego a wady zatuszowac;) Quote
Netti Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 flashka-g napisał(a):Netti kazdy pies ma w sobie cos pieknego, ale takze kazdy ma swoje wady. I oto chodzi zeby zaletami zauroczyć sedziego a wady zatuszowac;) Wiem, tylko jako debiutant i laik (jeśli chodzi o wystawy) muszę się tego jeszcze nauczyć:lol: Quote
Recommended Posts