Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pearl napisał(a):
ja należe do tych kilku osób:lol: potwierdzam Flashka nigdzie na obiady nie latala, zapewne zmowili sie telefonicznie:cool3: :diabloti: :evil_lol: :grin:

Zaczekaj bo zawsze mnie mylą z Gosią i Kropki....co tez nalezy do tego gangu białych mokasynów:lol:

Posted

resuruss napisał(a):
A jak całował z jezyczkiem :loveu:

Ty tylko o jednym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A gdzie Gosia i Kropki? Chciałabym jej pogratulowac :)

Posted

Marek z Gromem napisał(a):
Witam!!!

Wszystkie posty pisane przez Pikusia i pisane o Pikusiu przez Was zostaly skasowane - przeniesione - a od Pikusia zostana wyciagniete konsekwencje.

Pozdrawiam

Wasz Mod :diabloti:

wow super kochany modzik :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wracam jeszcze na momencik do Bedzina :)
Czy przy CWC dostawaliscie takie "bloczki cwc"?? To nasz pierwszy wniosek :evil_lol::evil_lol: wiec nie wiem jakie sa zwyczaje? na każdej wystawie dostaje sie te "bloczki"?? Bo teraz w Będzinie nie dostalismy.

Posted

Nic nie dostawaliśmy. Nie na każdej wystawie dają odrębne kartoniki z CWC, czy BOS, albo BOB.Wszystkie osiągnięcia zapisane sąw karcie oceny.

Nawet jak będziesz sie starać o tytuł Championa, to nie wysyła się już kopii kart ocen, tylko podaje się wystawy, sędziów i numer katalogowy z tych wystaw, więc owe "bloczki" są do niczego niepotrzebne.

• 1 month later...
Posted

pare zdjątek z ringu szpiców

" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">

szpice wilcze są pięęęęęęęęęęęęęęęękneeeeeeeeeeeeeeeee:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Zdjęcia ekstra:loveu:. Aniu co to za drugi szpic jest na zdjęciach ? - nie mogę go zidentyfikowac:angryy:. Czy możesz podac wyniki szpiców z Będzina:mad:. Tulasy z Łodzi

Posted

tulasy napisał(a):
Zdjęcia ekstra:loveu:. Aniu co to za drugi szpic jest na zdjęciach ? - nie mogę go zidentyfikowac:angryy:. Czy możesz podac wyniki szpiców z Będzina:mad:. Tulasy z Łodzi

to młodszy od Ariska pies Her Ordo V.D. Logones..........choć Aris się podobał w ruchu i zachowaniu bardziej od niego to przegrał bo Ordo jest krótszy...........a szkoda, drugi raz przegraliśmy z nim we Wrocławiu i tym samym chempionat młodzieży nam odpłynął............:placz: