resuruss Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ach ,jak pieknie pokazywalo sie to malenstwo :loveu: Quote
flashka-g Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pearl napisał(a):ja należe do tych kilku osób:lol: potwierdzam Flashka nigdzie na obiady nie latala, zapewne zmowili sie telefonicznie:cool3: :diabloti: :evil_lol: :grin: Zaczekaj bo zawsze mnie mylą z Gosią i Kropki....co tez nalezy do tego gangu białych mokasynów:lol: Quote
resuruss Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 I lizaczek ,ktorego miałam okazje piastowac :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
resuruss Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 To chyba CTR ,bo to Waszka pstrykala.A ona teraz chora na CTR-ki.Chyba junior :roll: Quote
Elitesse Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 sweet :loveu: a jak ci oko puszczal ;) taki maly a juz kobietki podrywa :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 resuruss napisał(a):A jak całował z jezyczkiem :loveu: Ty tylko o jednym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A gdzie Gosia i Kropki? Chciałabym jej pogratulowac :) Quote
Marek z Gromem Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Witam!!! Wszystkie posty pisane przez Pikusia i pisane o Pikusiu przez Was zostaly skasowane - przeniesione - a od Pikusia zostana wyciagniete konsekwencje. Pozdrawiam Wasz Mod :diabloti: Quote
Elitesse Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Marek z Gromem napisał(a):Witam!!! Wszystkie posty pisane przez Pikusia i pisane o Pikusiu przez Was zostaly skasowane - przeniesione - a od Pikusia zostana wyciagniete konsekwencje. Pozdrawiam Wasz Mod :diabloti: wow super kochany modzik :loveu: :loveu: Quote
resuruss Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Brawo dla Moda!!!!!:multi: :loveu: :multi: Quote
Marek z Gromem Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Na drugi raz prosilbym tylko nie podejmowac polemiki z takimi ludzmi tylko od razu zglaszac spraw do moda lub admina. wow super kochany modzik :loveu: :loveu: Jeszcze mi sie w glowie przewroci :oops: Quote
flashka-g Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 sprawa byla tego samego dnia u admina..ale admin nie wzial sie za to, do dzisiaj czekam chociazby na odpowiedz na gadu gadu. Quote
Irviers Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wracam jeszcze na momencik do Bedzina :) Czy przy CWC dostawaliscie takie "bloczki cwc"?? To nasz pierwszy wniosek :evil_lol::evil_lol: wiec nie wiem jakie sa zwyczaje? na każdej wystawie dostaje sie te "bloczki"?? Bo teraz w Będzinie nie dostalismy. Quote
Alojzyna Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Nic nie dostawaliśmy. Nie na każdej wystawie dają odrębne kartoniki z CWC, czy BOS, albo BOB.Wszystkie osiągnięcia zapisane sąw karcie oceny. Nawet jak będziesz sie starać o tytuł Championa, to nie wysyła się już kopii kart ocen, tylko podaje się wystawy, sędziów i numer katalogowy z tych wystaw, więc owe "bloczki" są do niczego niepotrzebne. Quote
ARISEK Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 pare zdjątek z ringu szpiców " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> szpice wilcze są pięęęęęęęęęęęęęęęękneeeeeeeeeeeeeeeee:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tulasy Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Zdjęcia ekstra:loveu:. Aniu co to za drugi szpic jest na zdjęciach ? - nie mogę go zidentyfikowac:angryy:. Czy możesz podac wyniki szpiców z Będzina:mad:. Tulasy z Łodzi Quote
ARISEK Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 tulasy napisał(a):Zdjęcia ekstra:loveu:. Aniu co to za drugi szpic jest na zdjęciach ? - nie mogę go zidentyfikowac:angryy:. Czy możesz podac wyniki szpiców z Będzina:mad:. Tulasy z Łodzi to młodszy od Ariska pies Her Ordo V.D. Logones..........choć Aris się podobał w ruchu i zachowaniu bardziej od niego to przegrał bo Ordo jest krótszy...........a szkoda, drugi raz przegraliśmy z nim we Wrocławiu i tym samym chempionat młodzieży nam odpłynął............:placz: Quote
tulasy Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Niepoddawaj się Aniu. Próbuj zrobi zwykły Championat. My cały czas trzymamy za Was kciuki. Czy wybieracie się do Kielc ? Quote
Recommended Posts