Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam wątek pszczyński niedawno, przeczytałam, przyznaję, wyrywkowo. Czy prowadzone były jakies akcje cegiełkowe, allegro cegiełkowe?? Może udałoby się w taki sposób zebrać trochę pieniążków na spłatę długów w lecznicy? Co o tym myślicie?

Posted

[quote name='Tofikowa']Znalazłam wątek pszczyński niedawno, przeczytałam, przyznaję, wyrywkowo. Czy prowadzone były jakies akcje cegiełkowe, allegro cegiełkowe?? Może udałoby się w taki sposób zebrać trochę pieniążków na spłatę długów w lecznicy? Co o tym myślicie?[/QUOTE]
były prowadzone bazarki a allegrowe cegiełki to chyba tylko mogą robić fundację

Posted

[quote name='magenka1']poproszę aktualizację z lecznicy mam 180 zł to przelania[/QUOTE]
Nawet sporo ,nie liczyłam ,że aż tyle. Choc to i tak kropla.......w morzu długów.

Posted

o nie :placz: a już się ucieszyłam że udało się paru psiakom a tu znów kolejne :-(
ale nic będziemy walczyć o następne
a co z wywozem?
może uda się go uniknąć?

Posted

[quote name='Klaudus__']Poproszę dzisiaj Budryska,żeby tu zerknęła i zaktualizowała.
Wybacz,że czekasz i czekasz.
Nie gniewaj się.

Zapraszam tymczasem do Wanilii...
http://www.dogomania.pl/threads/204269-%C5%9Aliczna-Wanilia-z-niebieskim-i-br%C4%85zowym-oczkiem-%29-Marznie-w-schronie-pom%C3%B3%C5%BC-og%C5%82asza%C4%87?p=16511834#post16511834

Spoko teraz mam awarię konta pieniądze będę mogła przelać dopiero za tydzień teraz to ja przepraszam za sytuację

Posted

BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA KAJI z tego wątku.Ona ma chyba najgorszą sytuację z wszystkich pszczyniaków- jest na Dogo i w punkcie od grudnia chyba, od początku ogłaszana i przez te 3 miesiące praktycznie zero telefonów o nią...
Nie wiemy już co robić.Zaczynamy zbierać na hotelik, bo jeśli nie - to będzie wywieziona...na adopcję się nie zanosi