Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, pomóżmy pilnie w ogłoszeniach! Ja zaczynam ogłaszać Tito, kto pomoże ogłosić inne psiaki do wywozu? Może mógłby ktos tym paru psom zagrożonym wywiezieniem zrobić wydarzenia na FB - z prośbą o BDT? Jak myślicie? Oczywiście podając tylko że chodzi o woj. śląskie - bez nazwy miasta?

Posted

:mad: :angryy: Jestem coraz bardziej wściekła że nie mogę nic zrobić. Jak chciałabym mieć w końcu internet do komputera wtedy ogłoszenia, FB mogłabym robić i chociaż w taki sposób trochę pomóc. :mad: :angryy:

Posted

Robię co mogę ale net mam dramatyczny...pamiętajcie żeby w ogłoszeniach podawać nr telefonu na Budryska albo Avilię bo jakiś "fajny inaczej" człowiek nęka Klaudus_ telefonami o Targetta - chce go do budy

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Zebus troszke zjadl i napil sie,
na rtg wyszlo ze ma zlamany prawy staw lokciowy, zlamane zebro i stluczone kregi oraz spondyloze

podziwiam Was
ja tez mam 200 psow i staram sie zalozyc chociasz 20 watkow
a moz esie uda
a do gazet wysle a ogłoszenia kupie
Podniose chociaz

Posted

[quote name='ŚWIAT']Robię co mogę ale net mam dramatyczny...pamiętajcie żeby w ogłoszeniach podawać nr telefonu na Budryska albo Avilię bo jakiś "fajny inaczej" człowiek nęka Klaudus_ telefonami o Targetta - chce go do budy
I chyba Mu się udało...
Targetta nie ma...

Posted

Dziewczyny (znająca historię Kodiego), a czy któraś z Was mogłaby zajrzeć na wątek Kodiego, bo mamy domek, osobę do wizyty ale czekamy na jakieś decyzję co z nim, a już chyba z 2 dni żadna nic nie pisała

Posted

jest jakiś odzew z ogłoszeń?
ile zostało czasu? może uda się uniknąć wywozu?

ogłaszam psiaki dalej ale nie podaję linków bo spieszę się z ogloszeniami bo nie wiem ile czasu zostało
ale to i tak wciąż mało

kto może jeszcze pomóc z ogłoszeniami???