Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na pszczyńskich ogłoszeniach znowu wisi jakiś geniusz, co ma "pięknego, czystej pieska rasy shih-tzu i szuka suczki w wiadomym celu". :roll: Eeeeh, co za ludzie, to sie nigdy nie zmieni :angryy:

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
szczeniaczek jest maciupki-dziewczynka
ma ok 4 tyg, piekna biala z czarna plamka na oczku
pilnie szukamy tdt/dt

Przecież już kilka domków się oferowało.

Posted

Buster napisał(a):
Jak dostałam zdjęcia od BUDRYSKA to się rozryczałam... Jakim trzeba być sk******nem bezdusznym, żeby pastwić się nad maleńkim szczeniakiem...

Cioteczko Avilo - które pszczyniaki nie mają wydarzeń na FB? Ja robiłam Noemi, Rambo, Portosowi (ale on już grzeje doopkę w DS), Wenie (też już ma domek), Ineczce, Bilonkowi, Reksiowi, Szilce, Zenusiowi, Czernuszkowi, Fartowi, Lexi (też już w domku), Hipolitowi (też ma domek), Rysiowi i Romusiowi, Kaliemu, Pirusiowi, Kodiemu (też już w domku), Ząbkowi
  • , Kajusi, Nelsonkowi i szczeniorom. Mam dziś dzień wolnego więc będę odnawiać te wydarzenia - oczywiście tym psiakom, które są nadal w hotelach lub w punkcie, dodawać w miarę możliwości zdjęcia. Chętnie zrobię wydarzenia wszystkim pszczyniakom posiadającym wątek ale nie chcę dublować już istniejących zdarzeń. Proszę o informację...

I jeśli mogę jeszcze raz poprosić o dodanie do listy pszczyniaków Misia, który jest u Gabi w hoteliku ;)

• DLACZEGO ja nie znam tych wydarzen??? wstawcie tu koniecznie linki do fb, porozsylam dzis wieczorem i zrobie co moge...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
    pobity szczeniczek

Uploaded with ImageShack.us

budrysku, cioteczki czy ten szczeniorek ma swoje fb czy nie, mam robic czy nie, bo cisza glucha, a niektorzy nie lubia podwojnych wydarzen :( jak on ma na imie i potrzebuje troche danych, czy nadal jest u budryska i co z nim wogole, warto zeby mial swoje wydarzenie, dajcie prosze prosze prosze znac!

Posted

Jaka słodziutka, mam słabość do łaciatych :loveu: Napewno takie maleństwo szybko znajdzie dom. Ale i nowe szczeniaki w punkcie, widzę, przybyły :shake: