Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żebym miała kasę to jechałabym, ale nie mam i jestem wściekła że nie mogę nic zrobić.Te psiaki zawsze mi są bardzo bliskie bo z regionu skąd pochodzę i gdzie mieszkałam większość mojego dotychczasowego życia. To boli niewiem co mam zrobić. Tak chciałabym pomoc a nie mam jak.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny czy mozecie zebrac nasze psiaki z hotelow w 1 post? dopisac przy kazdym skarbnika i ilosc deklaracji

okazalo sie teraz ze Romus i Rysiczek od lutego nie maja oplaconego hotelu i nie maja kasy

Posted

Ponawiam prośbę o tekst do ogłoszenia dla Pirusia żebym go mogła wysłać na stronę Radia Biuelsko- czy ktoś znający historię tego psa może napisać o nim chociaż parę zdań? Nie obarczajmy tym Budryska ani Klaudus, one mają roboty po uszy i jeszcze ten problem z DT Arktyki. Ja mam tak zły net że otwarcie jednej strony z Dogo to dla mnie problem, a co dopiero przeczytanie wszystkich stron z wątku Pirusia aby poznać jego historię...
Dajmy mu szansę na dom, proszę niech ktoś coś napisze, nawet parę zdań..ogłoszenie to dla niego wielka szansa

Posted

Klaudus, spoko, Budrysek już mi podesłał tekst...właśnie wysłałam do Radia...
Z moich wyliczeń wynika że został mi tylko do wysłania Staszek i Franek (dla tego ostatniego jak się nie odezwie ten pan co go może weźmie).

Posted

Ineczki nei znam faktycznie...
Na stronie Radia są obecnie:
Rubin, Asta, Brytan,Rufus,Zygmuś:(,Zenek, Romuś, Onyx, Nelson,Rysio, Cynamonek, Kaja, Przedszkolak, Kali, Irysek (Bunio) :(, Stefek i będzie Piruś.
Proszę tylko o info jakby jakiś pies znalazł dom.
Podeślij mi tekst dla Ineczki - jak bedziesz mieć czas-(zdjęcia wezmę z wątku jak są) to i ją wyślę. I jak masz jakiegoś psinę jeszcze.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dziewczyny czy mozecie zebrac nasze psiaki z hotelow w 1 post? dopisac przy kazdym skarbnika i ilosc deklaracji

okazalo sie teraz ze Romus i Rysiczek od lutego nie maja oplaconego hotelu i nie maja kasy

Postaram się to ogarnąć.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']trzeba znalezc nowego skarbnika dla psiakow za mikoade, ktora w obecnej chwili nie moze pelnic tej funkcji

Rozmawiałam z Mikoadą,przejmuję finanse Rysia i Romusia.Podobno była jeszcze księgową Noemi,ale dla niej to już pieniążki na konto fundacji chyba zbierane?
Nie wiem czy zbierała jeszcze na jakieś psiaki...

Posted

Avilia napisał(a):
Rozmawiałam z Mikoadą,przejmuję finanse Rysia i Romusia.Podobno była jeszcze księgową Noemi,ale dla niej to już pieniążki na konto fundacji chyba zbierane?
Nie wiem czy zbierała jeszcze na jakieś psiaki...

dla Noemi tez trzeba zbierac kase bo nie wydolimy
nadir zrobi tylko allegro i nie wiadomo czy uzbiera sie 300 zl?
poza tym trzeba uzbierac jeszcze na operacje, ok 200 zl
bazarki pilnie potrzebne

Posted

Biedne psiaki tyle Was jest.
Żeby znalazły się domki dla Was.
Nie o wille, pałace czy zamki tu chodzi, bogactwem lśniące.
niech będą to domki odpowiedzialne, skromne, ale kochające.
Niech domki te nie będą chwilowe,
lecz na całe życie nowe.
Niech nawet niezbyt duże mieszkania to będą.
Ale z ludźmi serca posiadającymi, którzy w zamian bezcenną miłość i przyjaźń zdobędą.
Ciągle myślę o Buniu i Zygmusiu, łzy płynął nie potrafię ich powstrzymać :-(
{Istoto bezduszna i bez serca odejdź gdzieś i nie pojawiaj się więcej !!!}

Posted

Bardzo prosimy nawet o najmniejszą pomoc finansową lub bazarkową!

Pirusiowi brakuje 165zł na opłacenie hoteliku,Rysio i Romuś nie mają ani złotówki na koncie-Hotelik nieopłacony od lutego!

[SIZE=2]Wątki psiaków podane w pierwszym poście.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Na dzień 15.03.2011 pozostaje do uregulowania dług w wysokości 5609,63zł
1. "Ali" 1231,91zł
2. "Zibi" 495,77zł.
3. "Mateuszek" 445,39zł.
4. "Leon" 439,00zł.
5. "Szila" 1028,75zł.
6. "surowica" 70,00zł podana Tomciowi (*) i Milusiowi

7. "Pyza" 653,56zł.
8. "Bunio" 64,05zł.
9. "Tusia" 445,32zł.
10. "Emilka" 88,00zł.
11. "Tomciu" (*) 65,72zł.
12. "Lucuś" 453,34zł.
13. "Miluś" 128,82zł.

przelałam 180 zł zaznaczyłam , że za surowicę 70 zł a 110 zł za Alego , proszę tylko potwierdzenie na bazarku jak dojdą pieniądze
http://www.dogomania.pl/threads/201842-zako%C5%84czone-rozliczeniei

Posted

olalolaa napisał(a):
Czy macie aktualnie jakieś szczylki które nie będą duże?

Ja myślę chyba że Cynamonek nie bedzie duży? Wygląda na mix jamnika ale to trzebaby Budrysek spytac...

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Ja myślę chyba że Cynamonek nie bedzie duży? Wygląda na mix jamnika ale to trzebaby Budrysek spytac...

dokladnie, bedzie raczej malutki
jest wspanialy, uwielbia sie tulic, siedziec na kolankach, nosic sie na rekach...rewelka!