Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Och Boże...Lincz jak nic;p

O miłościwie nam tu panująca Avilo ;) Ponownie proszę o dodanie Misia do pszczyniaków ;) Toż chłopak nasz jest chyba ;)

Posted

Mam do oddania:
- legowisko dla małego psa, taki typowy owal z gąbki, czerwony w kwiaty, nówka, kupiony w niedzielę 13 lutego, nie używany
- stare, znoszone, ale dobre jeszcze np. do wyprowadzania schroniskowca na spacer: szelki dla średniego psa, obroża, długa smycz - wszystko z taśmy
- kolczatka (brrrr!) dla średniego psa, użyta może ze trzy razy i wisząca w szafie od 20 lat co najmniej
- prawie nowa krótka smycz z taśmy, mało używana
- nowiutka smyczka (krótka) z obróżką dla psa wielkości świnki morskiej :evil_lol:
- troszkę karmy, nie wiem dokładnie ile, bo nie mam wagi, ale około 2 kg, to Royal Canin Obesity wymieszany z Royal Canin Hepatic, zostało po mojej suni :-(
- Hepatiale Forte 32 tabletki ważne do 09.2012
- Silivet butelka nie otwarta 100 ml ważny do 07.2011

Jeśli przyda się komuś do schroniska albo do DT, to chętnie oddam. Jestem z Pszczyny.

Posted

Isiak napisał(a):

- kolczatka (brrrr!) dla średniego psa, użyta może ze trzy razy i wisząca w szafie od 20 lat co najmniej

U nas wszystkie kolczatki trafiają do zaprzyjaźnionego skupu złomu :D