Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę o informację odnośnie uaktualnionej listy długów Pszczyniaków - jeżeli to możliwe ;-)
Będę miała lada dzień całą kwotę z bazarku i chciałbym przelać na konkretnego psiaka - bo tak chyba najlepiej.

Posted

Mamy teraz jeszcze koty z domu (a raczej ruiny) w którym mieszkał pewien Pan, i zmarł...
Koty były ponad tydzień zamknięte bez jedzenia.
Od tygodnia walcze z pomocą Budryska o te koty.
Większość z Nich to małe, wychudzone lekko dzikie kociaki.
Stare chore kotki itd...
Koty trzeba leczyć, sterylizować, kastrować i gdzieś umieszczać... Tam nie mogą zostać...
Już brakuje nam pomysłów...
Strasznie się boimy o te koty, bo znajomy właściciela domu (nieżyjącego) to świr.
Robi z psów kiełbasy...
Ten dom jest pootwierany. Każdy tam może wejść.
Już na wyrost się boimy,żeby i kotów nie zbierał na te kiełbasy...

Posted

Julia84 napisał(a):
Proszę o informację odnośnie uaktualnionej listy długów Pszczyniaków - jeżeli to możliwe ;-)
Będę miała lada dzień całą kwotę z bazarku i chciałbym przelać na konkretnego psiaka - bo tak chyba najlepiej.

Podpisują się pod tym !!!

Posted

olalolaa napisał(a):
Zrobiłam przelew na gabinet weterynaryjny na kwotę 260zł,na spłatę długu. Proszę o potwierdzenie jak dotrze na wątku bazarku, żeby mógł być oficjalnie zamknięty ;) To wątek:http://www.dogomania.pl/threads/201209-Ju%C5%BC-koniec-rozliczamy!!-Na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-pszczyniak%C3%B3w.Do-10.II-godz.24

Ode mnie poszło 50 zł z tego bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/201086-Książki-Readers-Digest-na-spłatę-długów-pszczyńskich-psów-do-07.02.-godz.23.00/page2
Też prosiłabym o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Posted

ZAPRASZAM na bazarek na pszczyńskie długi:
Książki, kantarek, kagańce, kalendarz, obroża, kontener dla psa, podkładka od mysz, mała waga kuchenna, film na płycie, komplet plastikowych naczyń jednorazowych itd.:crazyeye:

[FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/threads/202555-KAGANIEC-OBROŻA-KANTAREK-KSIĄŻKI-FILM-KONTENER-na-pszczyńskie-długi-do-6.03.godz.20?p=16336823#post16336823[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

Posted

Niestety ja nadal finansowo nie mogę pomóc, ale trzymam kciuki żeby w końcu udało się spłacić te długi. Obiecuje, że jak tylko poprawi się moja sytuacja finansowa to napewno choć trochę pomogę.
Ponieważ na śląsku się urodziłam i tam większość czasu mieszkałam mam sentyment do tego miejsca i tak już pozostanie, więc w pierwszej kolejności chciałabym móc pomóc Wam, jest jeszcze też Justa(tyskie mruczki). Możecie być pewne że dotrzyman obietnicy.

Posted

kora78 napisał(a):
znacie kogos w Jaworznie, kto moze wizyte przedadopcyjna zrobic? szukam i szukam i nic.... jest Szczepon od transportow, ale on chyba wizyt nie robi...

a ja znam, nie wiem czy robi wizyty

Posted

Podnoszę wątek bo nieustannie pomoc potrzebna.
Cioteczki doradźcie co zrobić z Kają, gdzie ją jeszcze ogłosić. Jest wciąż w punkcie. To duża i szara suka, "nie wzbudza instynktów opiekuńczych" jak na jej wątku napisała słusznie Otita. Kaja jest wciaz w punkcie, ogłoszeń miała od groma, allegro wyróżnione też (chociaż teraz ma już tylko zwykłe), jest na stronie Radia Bielska i w innych miejscach i ani jednego telefonu o nią.
Ja wiem że chętniej się pomaga - bo to naturalny odruch - małym ,skrzywdzonym psiakom po przejściach, niż zwykłej, szarej, dużej suce. Co zrobić???