Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam chętny dom na szczeniorka, właściwie jeszcez nie wiedzą czy chca szczeniaka czy młodego psa z DT nauczonego niezałatwiania sie w domu i zostawania samemu. Mysla.
Rodzina fajna, sąsiedzi z bloku obok, znam ich całkiem dobrze.
Myślą nad jakimś z DT ponieważ nigdy psa nie mieli i twierdza że nie wiedzieliby za bardzo jak psa wszystkiego od poczatku nauczyć, tak byłoby im łatwiej.
Ogólnie najpierw myśleli o suczce, ale pokazałam już Cynamonka i się zastanawiaja.
Jeszcze ich zabieram w czwartek do schroniska w Częstochowie żeby popatrzyli czy tam cos jest, podobają im sie raczej kudłate psy ale mam nadzieje że się zakochają w Cynamonku..
5 kwietnia nawet bym przejezdzała przez Pszczyne, byłoby idealnie..

Posted

mam pania chetna na psa.
plec obojetna. warunek- sprawdzony na dzieci- w domu 5mies. niemowle. oraz nauczny czystosci, wiec nie mlodzieniaszek szalony, nie szczeniak. moze byc do 6-8 lat. i niewieli, bo mieszkanie 30 m kw. czyli max 15kg, najlepiej kolo 10kg.
propozycje do jutra, prosze do mnie na maila [email protected]
pani z wroclawia i pies powinien byc niedaleko

Posted

Cynamonek musi jutro mieć pobraną krew...
Oszczędzamy dobę lecznicową, bo jest u Budryska...
Ale badania trzeba zrobić...
Szczeniorek którego ja zabrałam nie chce chodzić, jeść, boi się nawet sikania...
Że Go za to skarcimy...
Poza tym raczej ma połamane żebra i chyba łapkę...
Jak zrobi siku to czeka na "baty" straszny widok"...

Posted

kora78 napisał(a):
mam pania chetna na psa.
plec obojetna. warunek- sprawdzony na dzieci- w domu 5mies. niemowle. oraz nauczny czystosci, wiec nie mlodzieniaszek szalony, nie szczeniak. moze byc do 6-8 lat. i niewieli, bo mieszkanie 30 m kw. czyli max 15kg, najlepiej kolo 10kg.
propozycje do jutra, prosze do mnie na maila [email protected]
pani z wroclawia i pies powinien byc niedaleko

podeslalam Przedszkolaka

Posted

wlasnie przeczytalam @ z lecznicy, ze chca sie z nami pilnie spotkac w sprawie zaleglosci finansowych :(

kuzwa lezymy!

dziewczyny bardzo prosze o jakies bazarki bo jest bardzo zle :(

1. "Ali" 1231,91zł - 110 zl =1121,91
2. "Zibi" 495,77zł.
3. "Mateuszek" 445,39zł.- 300 = 145,77
4. "Leon" 439,00zł.
5. "Szila" 1028,75zł.
6. "surowica" 70,00zł podana Tomciowi (*) i Milusiowi - zaplacone

7. "Pyza" 653,56zł.
8. "Bunio" 64,05zł.
9. "Tusia" 445,32zł.
10. "Emilka" 88,00zł.
11. "Tomciu" (*) 65,72zł.
12. "Lucuś" 453,34zł.
13. "Miluś" 128,82zł.

Posted

:placz: :placz: :angryy: Jak potworne przerażenie jest w jego oczkach. To straszne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: Im by się należało za to co mu zrobili :angryy: :mad: :angryy: :mad:

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Jak dostałam zdjęcia od BUDRYSKA to się rozryczałam... Jakim trzeba być sk******nem bezdusznym, żeby pastwić się nad maleńkim szczeniakiem...

Cioteczko Avilo - które pszczyniaki nie mają wydarzeń na FB? Ja robiłam Noemi, Rambo, Portosowi (ale on już grzeje doopkę w DS), Wenie (też już ma domek), Ineczce, Bilonkowi, Reksiowi, Szilce, Zenusiowi, Czernuszkowi, Fartowi, Lexi (też już w domku), Hipolitowi (też ma domek), Rysiowi i Romusiowi, Kaliemu, Pirusiowi, Kodiemu (też już w domku), Ząbkowi
[*], Kajusi, Nelsonkowi i szczeniorom. Mam dziś dzień wolnego więc będę odnawiać te wydarzenia - oczywiście tym psiakom, które są nadal w hotelach lub w punkcie, dodawać w miarę możliwości zdjęcia. Chętnie zrobię wydarzenia wszystkim pszczyniakom posiadającym wątek ale nie chcę dublować już istniejących zdarzeń. Proszę o informację...

I jeśli mogę jeszcze raz poprosić o dodanie do listy pszczyniaków Misia, który jest u Gabi w hoteliku ;)

Posted

Buster- na pewno wydarzenia na FB nie mają Rufus i Brytan.Resztę trzeba by było posprawdzać skacząc po stronach.
Onyx wydarzenie ma.

edit. i prosiłabym o link do wątku Misia.

Posted

[quote name='mimiś']Budrysku podaj proszę nr konta, prześlę grosz na malucha[chyba ,że to samo co na Aliego?[Adriana B....-od mikoady?]
Nie, to konto już nieaktualne.
Podeślę nr. późnym wieczorkiem,bo teraz czasu nie mam.

Posted

Buster jesteś wielka, na Ciebie zawsze można liczyć.
Będę się smażyć w piekle za życzenia które ślę osobie która skrzywdziła szczeniorka. Ale sądzę że nie będę tam sama

Posted

[quote name='Klaudus__']Nie, to konto już nieaktualne.
Podeślę nr. późnym wieczorkiem,bo teraz czasu nie mam.

dzięki, monika083 była tak miła i podała nr konta..