Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko Avilo a dlaczemu w pierwszym poście nie ma "naszego" Misia hę? :mad: ;) A tak zupełnie serio - nie robiłam nigdy wydarzeń na facebooku ale się naumiem i posiedzę dziś w nocy :cool3:

Posted

beka napisał(a):
Ten donek z pierwszego postu w jakim jest wieku?
ile ma czasu?

Beka dzisiaj założę Jej wątek.
To kilkuletnia sunia - może ok.8 lat?
Zęby ma brzydkie bardzo.
Wywóz będzie jak jeszcze kilka psów przybędzie...

Posted

Budrysku - moja siostra Klaudia przelała Ci dziś na konto 200,00 zł na jedzenie dla Twoich tymczasowiczów, lub dług w lecznicy. Wykorzystasz jak będziesz chciała.
Daj znać jak $ dojdą.

Posted

Julia84 napisał(a):
Budrysku - moja siostra Klaudia przelała Ci dziś na konto 200,00 zł na jedzenie dla Twoich tymczasowiczów, lub dług w lecznicy. Wykorzystasz jak będziesz chciała.
Daj znać jak $ dojdą.

:crazyeye: o kurcze!
bardzo Jej podziękuj od nas:)
wlasnie wszystko sie pokonczylo i jedzonko i zwirek
ale prezent :loveu:

Posted

Pierwsza dziewiątka z długiej listy ma zrobione wydarzenie na FB - jutro kolejne mordki bo dziś już padam na pysk :( Mam nadzieję, że domki szybciej się dla biedaków znajdą. . .

Posted

Dzięki za dobre rady na początek :oops: - nie taki diabeł straszny jak go malują:) Zaraz zabieram się za resztę ... Tylko sobie kawy zrobię . . .:roll:

Posted

A jasne zrób sobie kawę jak najbardziej :-) i pamiętaj o mnie chciałabym wziąść udział w tych wydarzeniach, więc łatwiej byłoby mi gdyby był bezpośredni link do wydarzenia lub zaproszenie.

Posted

Buster napisał(a):
Pierwsza dziewiątka z długiej listy ma zrobione wydarzenie na FB - jutro kolejne mordki bo dziś już padam na pysk :( Mam nadzieję, że domki szybciej się dla biedaków znajdą. . .

Buster jesteś WIELKA, jak już pisałam na Kaji wątku:) podeślij linka do wydarzeń plisssss?

Posted

Kochani jak na razie to zbieram zj.....by od ludzi, że za mało info :( Każdy chce wiedzieć gdzie psiaki są itd... itp... Podaję tylko ogólnikowo, że w schronisku na śląsku lub hoteliku. Oczywiście podaję namiary na Avilę i Klaudius_. A zaraz wam powrzucam na wątki linki i zabieram się za dalsze FBkowanie ;) Może mnie nie zlinczują ;)

Posted

Buster, będziemy Cię bronić:) nie martw się, niestety kto nie jest z Dogo to nie zawsze rozumie że trzeba mieć kontrolę nad adopcją i nie podawać miejsca...ludzie po prostu nei wiedzą jak to działa (wiem, bo sama kiedyś nie wiedziałam)

Posted

Cioteczki a może jest wśród nas jakiś talent pisarski? Ja niestety doopa jestem w tej materii - Klaudius_ pisze mega wyciskacze łez - ale ona czasu nie ma na to... Fajnie by było gdyby ktoś dla każdego z piesków zrobił jakiś konkretny tekst :) Z tego co pamiętam cioteczka Iljova jest dobra w tekstach :razz::cool3::loveu:

Posted

czy moze ktos obczajony na fb zrobic wydarzenie dotyczace dlugow?
tylko nie podawac "pszczynskie" dlugi tylko np za bezdomne zwierzaki ze slaska czy cos w tym stylu?
moznaby podac konto lecznicy

Posted

Świat dziekuje za link;) dowiedzialam sie przypadkiem o dlugu... masakra, trzeba bedzie poffowac na watkach bo to duzo pieniedzy:-(, nie wiem na co aktualnie zbieracie czy na jedzienie, dorazne potrzeby czy dlug ale podajcie konto i postaram sie cos podeslac, teraz nie wiele ale obiecuje w lutym wiecej...
i pierwszy post trza by edytowac;)

ps. jesli ktos nie glosowal, tp blagam kliknijcie w podopis-oficjalny kandydat dogo i miau przegrywa w krakvecie...