Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julia84 napisał(a):
Ciotki a nie orientujecie się jak jest z Kundelkową Skarpetą? Czy tam nie można by się było zwrócić o pomoc?

jasne! obraczus napewno nie odmowi, robilam nawet bazar foto na skarpete! musicie napisac jaki pies, o jakie dofinansowanie wnioskujecie i podac watek

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
czy moze ktos obczajony na fb zrobic wydarzenie dotyczace dlugow?
tylko nie podawac "pszczynskie" dlugi tylko np za bezdomne zwierzaki ze slaska czy cos w tym stylu?
moznaby podac konto lecznicy

BUDRYSKU ja postaram się coś wykombinować - prześlę ci do autoryzacji :) ale to jutro - dziś grozi mi eksmisja, dziecko narzeka a i pies patrzy na mnie z wyrzutem ;)

Posted

Buster, zapros mnie - to psi fb, mam ok 3400 osob, ok 15 osob zawsze udostepnia liski wiec jest spore zainteresowanie. Jak mi sie uda zrobie wydarzenie ogolne dlugow Budryska.

[URL]http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001741020814[/URL]

Posted

[quote name='faith35'][B]
[/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/2013...0#post16225230"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2013...0#post16225230[/COLOR][/URL]
[/QUOTE]
Link nie wchodzi.

Posted

[INDENT][B][COLOR=red]ZAPRASZAM na bazarek, którego dochód będzie przeznaczony na Pszczyńskie psiaki ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]TERMINARZ, książki, żel pod prysznic, płyn do kąpieli, bajki dla dzieci, kantarek,akcesoria dla psów- zapraszam wszystkich na bazarek.[/COLOR][/B]
[COLOR=navy][B]Bazarek do dzisiaj do godz. 20[/B] [/COLOR]
[/INDENT]

Posted

Do wszystkich sympatyków zwierząt:

Zaczynamy zbierać podpisy pod projektem nowej "Ustawy o ochronie zwierząt." Do końca lutego chcemy zebrać 1000 podpisów i zarejestrować Komitet Obywatelski, który przez następne trzy miesiące będzie zbierał podpisy do wymaganych minimum 100 tysięcy.

http://www.koalicja.org.pl/

Posted

mamamuminka napisał(a):
Cioteczki,podajcie mi proszę nr konta,na które mogę wpłacić 102 zł z mojego bazarku dla Liska. Pytałam już na wątku Liska,ale nie otrzymałam odpowiedzi.

Czy otrzymałaś już konto?

Gdzie chciałabyś wpłacić te pieniążki?Na lecznicę czy ogólnie na Pszczyniaki?

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Proszę o numer konta, bo chciałam przelać 104 zł. z bazarku, który miał być na Rudego, a będzie na pszczyńskie psiaki !
Ja w tym momencie nie mam nr,a najlepiej przelać bezpośrednio do lecznicy - Budrysek jak wejdzie, bądź Avilia to zaraz Ci podeślą :) Dziękujemy za bazarek i dziękujemy także każdemu kto pomaga wpłacając najwet najmniejsze darowizny i robiąc bazarki :Rose:

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Proszę o numer konta, bo chciałam przelać 104 zł. z bazarku, który miał być na Rudego, a będzie na pszczyńskie psiaki !

Leci PW z numerem konta lecznicy.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
DLUGI W LECZNICY

Należność do 26.01.2011
1.Leon 1248,84zł.
2.Szila 1292.89zł.
3.Isabell 242,62zł.
4.Angel 171,22zł.
5.Wiktor 363,66zł.
6.Rodzynka 305,08zł.
7.Frania 33,12zł.
8.Tosia 89,47zł.
9.Blacky 123,01zł.
10.Ali 1231,91zł.
11.Syjamek 19,55zł.
12.Klaudyna 55,32zł.
13.Noemi 412,56zł.
14.Zibi 970,41zł.
15.Mateuszek 464,39

Razem : 7006,05zł.

Czy dług jest zaktualizowany? Biorę się za bazarek ale chciałabym zrobić to na konkretnego pieska i jego dług?

Posted

magenka1 napisał(a):
Czy dług jest zaktualizowany? Biorę się za bazarek ale chciałabym zrobić to na konkretnego pieska i jego dług?

Magenka nie jest na pewno zaktualizowany i to od dosyć dawna :-( Tez o to pytałam jakiś czas temu :-(

Posted

Dziewczyny to zróbcie aktualizację bo my tak na konto lecznicy będziemy przelewać i końca nie będzie a ludzie kupujący na bazarkach często odwiedzają wątki i po prostu musi być wszystko przejrzysta (ja sama to robię jak coś kupuję na bazarkach zaglądam na wątki)