monika083 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='Drzagodha']Mysłowice mają stronę internetową: http://toz-myslowice.neostrada.pl/ A co do tych "ekstra" warunków - w poniedziałek odeszła jedna z dwóch suń, które zabrałam z Mysłowic... :( :( a czemu odeszla? moze warto to wszystko dokumentowac? Ze psy lapia tam chorobska itd.. Quote
Jaaga Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To już aktualizuja swoją stronę? Kiedys była latami nieaktualizowana. Ciekawe jak radza sobie z aktualizacvjami, skoro psy w takich ilościach pojawiają się i znikają. Quote
Javena Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dziewczyny podpiszcie proszę tą petycję i rozsyłajcie gdzie możecie: http://www.petycje.pl/petycja/6148/n...psu_glowe.html i pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu pod petycją (trzeba kliknąć w link w mailu) Quote
Jaaga Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Właśnie widziałam, ze bardzo duzo podpisów nie zostało potwierdzonych, więc sa nieważne. Quote
Isiak Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Petycja podpisana i podpis potwierdzony... Przy okazji dodatkowy przypływ adrenaliny zafundowałam sobie czytając komentarze "przeciw" :angryy: A co do Mysłowic - zawsze wydawało mi się, że TOZ to zbawienie dla udręczonych zwierząt i pod jego opieką to już nic złego stać się im nie może. A tu czytam, że schronisko TOZ-u to mordownia... Normalnie można sobie zwątpić we wszystko, jak tak dalej pójdzie, to człowiek już przestanie ufać nawet samemu sobie... :-( Quote
Drzagodha Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Chyba nie aktualizują zbytnio. A odeszła... Właściwie nie wiadomo czemu. Bardzo nagłe pogorszenie (kwestia jednego dnia :( ) i mimo walki, leków itp. wytrzymała tylko 3 dni... Chcieliśmy zrobić sekcję, ale niestety stróż się pośpieszył i ciało małej zaniósł do chłodni, a zamrożonemu psiakowi ponoć nie ma sensu robić sekcji... Druga sunia była wczoraj ponownie badana przez weta, póki co wszystko ok. Quote
...robaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='Javena']Dziewczyny podpiszcie proszę tą petycję i rozsyłajcie gdzie możecie: http://www.petycje.pl/petycja/6148/n...psu_glowe.html i pamiętajcie o potwierdzeniu podpisu pod petycją (trzeba kliknąć w link w mailu) Ja podpisałam petycję wczoraj, do dziś nie dostałam maila zwrotnego nie wiem czemu, kiedyś jak podpisywałam petycje ws Dymin, to takiego maila miałam od razu... nie wiem czemu nie dostałam tego maila, mój głos jest teraz nieważny, no chyba, że jest jakiś czas, żeby go przesłali... może stąd biorą się nieważne podpisy, bo ludzie nie dostają maila?.. Quote
BUDRYSEK Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nowe psiaki :( labciu, nie chce wejśc do budy a mróz okropny :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kawaler, złapany razem z sunią Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sunia, piekna , młoda z cieczką Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nowe psiaki :( labciu, nie chce wejśc do budy a mróz okropny :( Uploaded with ImageShack.us sunia, piekna , młoda z cieczką Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 kawaler złapany razem z sunią Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pogryziony lisek Leon Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
...robaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ryczeć mi się chcę, wiem, że nie można się rozklejać, ale...czemu Ci ludzie ciągle wyrzucają te pieski, czemu:( Quote
BUDRYSEK Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 i Frania z wielkim guzem na listwie mlecznej :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
marzenkap Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ja pie........ poprostu nie da się no.. nie można tego wytrzymać ,tego labcia trzeba by na labradory dać Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Pogryziony Lisek jest w b.nieciekawym stanie. Założę wątki zapewne dopiero w nocy,jestem strasznie chora i dopiero co zaczął mi net chodzić... Mam tu sporo zaległości... Natomiast Farnia została znaleziona niemal zamarznięta przez mojego bara - kilka godzon nie potrafiła się położyć - taka skostniała była. Guz jest ogromny. Sunia bardzo zaniedbana. Quote
Jaaga Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Tragedia! Co robić z tyloma psami? Leon jest taki chudy i pogarbiony, czy tylko tak na zdjęciu wyszedł? Przydałby mu sie wątek, ale ludzie już się gubią w tych wątkach. W punkcie nie udzielają pomocy wet pogryzionym psom? Quote
AgusiaP Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Matko nie wiem nawet co napisać. Ludzie to potwory... Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Tak jak napisałam wątki będą później. Quote
malicja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 subskrybuje watek. Klaudus, moge wplacic pare zlotych na biezace wydatki, podaj mi prosze numer konta.Tylko tak jestem w stanie Wam pomoc. Quote
Avilia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malicja napisał(a):subskrybuje watek. Klaudus, moge wplacic pare zlotych na biezace wydatki, podaj mi prosze numer konta.Tylko tak jestem w stanie Wam pomoc. Kochana możesz do mnie.Współpracujemy razem.Klaudii jedna strona otwiera się 15 min.Na pewno pieniążki zostaną przekazane.We wtorek będę w Pszczynie. Zaraz podeślę nr konta. Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Oluś jak zwykle tam gdzie potrzebna :) Podeślij Malicji konto - dziękuję kochana Cioteczko za pieniążki :loveu: Quote
Recommended Posts