mikoada Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Isiak napisał(a):Ja także czekam na potwierdzenie, czy wpłacać na to samo konto, co na surowicę. A na czyje konto wpłacałaś pieniążki?? Quote
mikoada Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Isiak napisał(a):Na konto Adriany B. Ok czyli na moje :) Myślę, że dziewczyny nie będą miały nic przeciwko jak te pieniążki trafią na moje konto. Tylko napisz proszę ile dokładnie i na co chcesz je przeznaczyć :) Dziękujemy Quote
agniech_a Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ale ja jeszcze nie wpłacałam i nie wiem które to konto...czy ktoś mógłby mi je jednak przesłać? chcę pomóc, a nie bardzo mam jak... Quote
mikoada Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agniech_a napisał(a):Ale ja jeszcze nie wpłacałam i nie wiem które to konto...czy ktoś mógłby mi je jednak przesłać? chcę pomóc, a nie bardzo mam jak... Przepraszamy, że tak długo czekałaś. Już podsyłam numer konta :) Dziękujemy za pomoc. Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Zapraszam do Wiktorka... http://www.dogomania.pl/threads/194848-Wyrzucony-z-samochodu-Wiktor.-PotrÄ…cony-przez-inny-samochĂłd...Teraz-lecznica...?p=15572695#post15572695 Quote
agniech_a Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 mikoada napisał(a):Przepraszamy, że tak długo czekałaś. Już podsyłam numer konta :) Dziękujemy za pomoc. Dziękuję, już przelew poszedł:) nie mogłam się zdecydować co do psiaka, na pewno najlepiej same to rozdysponujecie, choć wiem, że kwota nie tak duża jakby się przydało:( Quote
mikoada Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 To my dziękujemy, każdy grosz jest cenny :) Quote
wilczek007 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 prosze odpowiedzcie,ważne; czy ta sunia jest juz w Myslowicach????Nie można jej juz pomóc??? Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dziewczyny nie mam dobrych wieści, najprawdopodobniej w najbliższym czasie będzie kolejny wywóz do schronu :( Psiaków w Punkcie jest teraz około dziesięciu, pomóżmy im uniknąć tego wywozu... Quote
Iljova Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 To straszne! Żeby tak można łatwiej znaleźć domki dla takich psiaków:-( ale niestety to trudne. :-( Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kolejna przykra sprawa :( Dziewczyny pojechały dzisiaj za Warszawę z psiakiem na DT i po drodze oczywiście znalazły wyrzuconego małego psiaka. Było to na stacji Bliska w miejscowości Lechów, jakieś 80 km przed Warszawą na trasie z Katowic. Psiak ten koczuje tam już jakieś pół roku. Dziewczyny próbowały go złapać, ale niestety jest tak bardzo wystraszony, że nie udało im się :( Czy znacie może kogoś z tamtych okolic?? Quote
Klaudus__ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Dokładnie Ada - POTRZEBNI DOGOMANIACY Z OKOLICY LECHOWA! Psiak jest śliczny! Szpicowaty troszeczkę... Śpi już pół roku przy ruchliwej trasie na gołym betonie. Jak Budrysek zrzuci z aparatu zdjęcia to założę wątek - może się ktoś znajdzie z okolicy. Proszę nie pozostańcie obojętni, noce zimne. Psiak coś kulał. Lechów jest (jadąc z Katowic) 82 km przed Warszawą. Quote
wilczek007 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ciotki!!!...:(:(Prosze was czy ktosmi odpowie czy Muszka ze zdjecia jest jeszcze w punkcie czy nalezy szukac jej w schroisku????!!HEEELP! Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Klaudus__']Dokładnie Ada - POTRZEBNI DOGOMANIACY Z OKOLICY LECHOWA! Psiak jest śliczny! Szpicowaty troszeczkę... Śpi już pół roku przy ruchliwej trasie na gołym betonie. Jak Budrysek zrzuci z aparatu zdjęcia to założę wątek - może się ktoś znajdzie z okolicy. Proszę nie pozostańcie obojętni, noce zimne. Psiak coś kulał. Lechów jest (jadąc z Katowic) 82 km przed Warszawą. ...łagodny, płochliwy, już z problemami w łapach...na stacji jest duży ruch-samochodów osobowych, tirów...psiak między nimi lawiruje,przebiega... Nie udało sie go zabrać:-( Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='wilczek007']ciotki!!!...:(:(Prosze was czy ktosmi odpowie czy Muszka ze zdjecia jest jeszcze w punkcie czy nalezy szukac jej w schroisku????!!HEEELP! ...niestety nie umiem odpowiedzieć...może dziewczyny bedą wiedzieć... Quote
Klaudus__ Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='wilczek007']ciotki!!!...:(:(Prosze was czy ktosmi odpowie czy Muszka ze zdjecia jest jeszcze w punkcie czy nalezy szukac jej w schroisku????!!HEEELP! Nie słyszałam wcześniej Twojego zapytania (jak było) Muszka jest w dt. Dzisiaj założę wątek, to tu wrzucę. Quote
...robaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Iljova napisał(a):To straszne! Żeby tak można łatwiej znaleźć domki dla takich psiaków:-( ale niestety to trudne. :-( Trudne, trudne, ale może się uda...jeden z piesków mógłby do mnie przyjechać na DT (Duduś), tylko wiadomo transportttttt Quote
mikoada Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Na moje konto wpłynęło 50 zł dla pszczyńskich psiaków od cioteczki agniech_a, ślicznie dziękujemy :) Quote
Isiak Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 I dzisiaj się kończy mój bazarek na pszczyniaki :) Quote
agniech_a Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mikoada napisał(a):Na moje konto wpłynęło 50 zł dla pszczyńskich psiaków od cioteczki agniech_a, ślicznie dziękujemy :) O super :) Quote
wilczek007 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Klaudus__']Nie słyszałam wcześniej Twojego zapytania (jak było) Muszka jest w dt. Dzisiaj założę wątek, to tu wrzucę. dziękuję za info;) Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Zapraszam do chłopaka http://www.dogomania.pl/threads/195141-PiÄ™kny-Karmelek-nie-chce-spÄ™dzić-zimy-w-schroniskowej-budzie!?p=15605043#post15605043 Quote
kora78 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 zapisuje sie, pokazcie tego kudlaczka malego Quote
Recommended Posts