Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isiak napisał(a):
Na konto Adriany B.

Ok czyli na moje :) Myślę, że dziewczyny nie będą miały nic przeciwko jak te pieniążki trafią na moje konto. Tylko napisz proszę ile dokładnie i na co chcesz je przeznaczyć :) Dziękujemy

Posted

agniech_a napisał(a):
Ale ja jeszcze nie wpłacałam i nie wiem które to konto...czy ktoś mógłby mi je jednak przesłać? chcę pomóc, a nie bardzo mam jak...

Przepraszamy, że tak długo czekałaś. Już podsyłam numer konta :) Dziękujemy za pomoc.

Posted

mikoada napisał(a):
Przepraszamy, że tak długo czekałaś. Już podsyłam numer konta :) Dziękujemy za pomoc.

Dziękuję, już przelew poszedł:) nie mogłam się zdecydować co do psiaka, na pewno najlepiej same to rozdysponujecie, choć wiem, że kwota nie tak duża jakby się przydało:(

Posted

Dziewczyny nie mam dobrych wieści, najprawdopodobniej w najbliższym czasie będzie kolejny wywóz do schronu :( Psiaków w Punkcie jest teraz około dziesięciu, pomóżmy im uniknąć tego wywozu...

Posted

Kolejna przykra sprawa :( Dziewczyny pojechały dzisiaj za Warszawę z psiakiem na DT i po drodze oczywiście znalazły wyrzuconego małego psiaka. Było to na stacji Bliska w miejscowości Lechów, jakieś 80 km przed Warszawą na trasie z Katowic. Psiak ten koczuje tam już jakieś pół roku. Dziewczyny próbowały go złapać, ale niestety jest tak bardzo wystraszony, że nie udało im się :( Czy znacie może kogoś z tamtych okolic??

Posted

Dokładnie Ada - POTRZEBNI DOGOMANIACY Z OKOLICY LECHOWA!
Psiak jest śliczny! Szpicowaty troszeczkę...
Śpi już pół roku przy ruchliwej trasie na gołym betonie.
Jak Budrysek zrzuci z aparatu zdjęcia to założę wątek - może się ktoś znajdzie z okolicy.
Proszę nie pozostańcie obojętni, noce zimne.
Psiak coś kulał.
Lechów jest (jadąc z Katowic) 82 km przed Warszawą.

Posted

[quote name='Klaudus__']Dokładnie Ada - POTRZEBNI DOGOMANIACY Z OKOLICY LECHOWA!
Psiak jest śliczny! Szpicowaty troszeczkę...
Śpi już pół roku przy ruchliwej trasie na gołym betonie.
Jak Budrysek zrzuci z aparatu zdjęcia to założę wątek - może się ktoś znajdzie z okolicy.
Proszę nie pozostańcie obojętni, noce zimne.
Psiak coś kulał.
Lechów jest (jadąc z Katowic) 82 km przed Warszawą.

...łagodny, płochliwy, już z problemami w łapach...na stacji jest duży ruch-samochodów osobowych, tirów...psiak między nimi lawiruje,przebiega...
Nie udało sie go zabrać:-(

Posted

[quote name='wilczek007']ciotki!!!...:(:(Prosze was czy ktosmi odpowie czy Muszka ze zdjecia jest jeszcze w punkcie czy nalezy szukac jej w schroisku????!!HEEELP!

...niestety nie umiem odpowiedzieć...może dziewczyny bedą wiedzieć...

Posted

[quote name='wilczek007']ciotki!!!...:(:(Prosze was czy ktosmi odpowie czy Muszka ze zdjecia jest jeszcze w punkcie czy nalezy szukac jej w schroisku????!!HEEELP!

Nie słyszałam wcześniej Twojego zapytania (jak było)
Muszka jest w dt.
Dzisiaj założę wątek, to tu wrzucę.

Posted

Iljova napisał(a):
To straszne! Żeby tak można łatwiej znaleźć domki dla takich psiaków:-( ale niestety to trudne. :-(

Trudne, trudne, ale może się uda...jeden z piesków mógłby do mnie przyjechać na DT (Duduś), tylko wiadomo transportttttt