Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja trzymałam kciuki, ale tak szczerze mówiąc, po opisie wad, jakie znaleziono w tym malutkim ciałku, to wielkiej nadziei nie mialam.
Pędź maluszku
[*] na wielkie, zielone łąki za TM - tam będziesz się beztrosko bawił i biegal z tymi,ktorzy jż od nas odeszli :-(

Guest Elżbieta481
Posted

Śpij maluchu spokojnie..
E/W

Posted

Boże , to nie może dziać się na prawdę :placz::placz::placz:
Ja tak trzymałam kciuki za małego ,zamęczałam rodzinę ,żeby dać mu DT , już prawie się godzili..
Mały , trzymaj się kochanie , biegaj szczęśliwy tam gdzie nie ma ludzkiego okrucieństwa ,bólu :-(
Mam nadzieję ,że kiedyś się spotkami (*)(*)(*) :-(
A to dla Ciebie kochanie :
[IMG]http://www.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://krawiec.files.wordpress.com/2009/11/znicze.jpg&sa=X&ei=T9UtTI3eFc7AsAbP8Ii2Ag&ved=0CAQQ8wc4Ag&usg=AFQjCNFIOmkYv-f1TqDkJes816sOWq5_CQ[/IMG]

Dorotko ,Ty też się trzymaj ,zrobiłaś wszystko co można było dla maluszka :-(

Posted

Jezu, wierzyć się nie chce :(

Ale jeśli Jego życie miałoby być pasmem ciągłych przeszkód, bólu i cierpienia, które nie pozwalałyby mu pomerdać ogonkiem, to może lepiej, że jest już za TM, szczęśliwy
[*]

:(

Posted

Abra, byłaś bardzo dzielna.....szczególnie,że nie tego sie spodziewałaś jadąc po malucha...To była dobra i mądra decyzja. Jestem z Tobą cały czas....

---------------------

A dr Stepkowski z GHodebskiego, to świetny lekarz i nigdy nie powiedział niczego, co byłoby niezgodne z jego ocena sytuacji, nigdy tez sie nie pomylił.....

Posted

Doktor Stępkowski był wstrząśnięty maluchem i bardzo dobitnie wyraził swoje poglądy :(

Chciałabym, żeby los tego malucha był przestrogą dla paniuś pragnących rozmnożyć swoje yorczki, ale czy będzie?

Posted

Wszysko, co teraz napisze zabrzmi głupio...

Dziękujemy wszystkim kibicującym i trzymajacym kciuki.
Ja tez liczyłam na to, że się uda i maluch będzie sie cieszył dłuższym, bądź krótszym życiem.. Ale bedzie żył ...
Nikt z nas nie przypuszczał, że wady, z którymi się urodził nie dają mu szansy na normalne życie...
Nigdy więcej nie chciałabym podejmować takich decyzji, ponieważ zawsze gdzieś w głębi serca czai się nadzieja.., że zdarzy się cud...
Dziękujemy za wsparcie mentalne, psychiczne, telefoniczne, osobiste i za to, że tyle osób zainteresowało się maluszkiem.

Guest Elżbieta481
Posted

Ogromnie mi Ciebie mały żal-choć nie lubię tej rasy..Sąsiad mojej mamy ma trzy Yorki-są naprawdę b.żle ułożone..Skaczą zawsze gromadą od tyłu na nogę i próbują gryżć-generalnie są okropnie wrzaskliwe............
Ale Ciebie psiaku mi żal
Elżbieta