Moriaaa Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Buziaki Rubinkowi proszę przekazać od cioteczki i mizianko i wogóle uściskaj go mocno:loveu::loveu::loveu: Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Rubciu złoty do góry ! wsparcie wciąż potrzebne :help1: :modla: Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 może to ten mundial,. ale cisza :shake: Rubin czuję się na tyle dobrze, że wczoraj po ogordzie nawet biegał :lol: z jedzeniem nie ma problemu, nie wybrzydza ale też nie pakuje nosa do inncyh misek. Każdy dostaje miskę w innym pokoju, bo Boss jest żarłok, a Bazyl ciapa i zawsze biedak zostaje wyrolowany. Boss mu nawet kość z gęby wyciągnie jak może. A Rubinek jak zje to nie szuka dziury w całym i grzecznie czeka :loveu: choć rzucanie im parówek to jak karmienie fok w cyrku. Tylko Bazylowi trzeba pakować do gęby, bo jemu odbija się od głowy z ziemi to już Boss zgarnia :roll: a tamci w locie łapią :lol: żarłacze jedne :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 szukamy domku !! jeżeli ktoś może go wkleić na inne strony to śmiało :Rose: Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :PROXY5: może jakieś zagraniczne forum ?? już nie mam pomysłów :sadCyber: Quote
ata Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 MOZE w polowie lipca cos by sie wykombinowalo:p z niemiecka strona...... Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ata napisał(a):MOZE w polowie lipca cos by sie wykombinowalo:p z niemiecka strona...... światełko w tunelu ;) tylko czy moja matka to przeżyje :roll: a znasz jakieś fora typu dogo? żeby go choćby wstawić ?? Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 wdrapujemy szybko w trakcie przerwy :cool3: Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 mam rozumieć, że mój ukochany Bossik nie kibicuje? bo nie widzę go na fotkach.....czy coś przeskrobał i ma szlaban na TV :evil_lol: ...a tak swoją drogą.....dlaczego na tym wątku została prawie sama la pegaza....halooooooooo.dogomaniaki.......tu jest potrzebna pomoccccc Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Boss chyba nie wytrzymał i poszedł spać do drugiego pokoju. :lol: Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 mądry chłopak ;)...lepiej sobie pospać...niż obgryzać pazury ;) Quote
Moriaaa Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Sorki La pegaza ale ma właśnie urwanie głowy:( Czy buziaki od cioteczki przekazane???:eviltong: Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 i tak spokój bo panowie oglądają gdzie indziej :evil_lol: i można się spokojnie uczyć/spać , kto co lubi :p Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Moriaaa napisał(a):Sorki La pegaza ale ma właśnie urwanie głowy:( Czy buziaki od cioteczki przekazane???:eviltong: wycałowany :loveu: on śmiesznie ogonem macha jak się go szczotkuje :evil_lol: Quote
ata Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 La_pegaza - 50 zl czeka na twoje psiaki w Funduszu Alarmowym:p nasi dobrze graja:crazyeye: Quote
la_pegaza Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ata']La_pegaza - 50 zl czeka na twoje psiaki w Funduszu Alarmowym:p nasi dobrze graja:crazyeye: podwójny szok :crazyeye: wielkie dzięki :Rose: ja się niby uczę :evil_lol: im bliżej do domu tym lepiej grają ;) komentarz z netu : 22:40: Zachodzi obawa, że Dudka po raz pierwszy widzi tylu ludzi na raz. Chyba, że był na papieżu. 22:42: Jeden z nas poszedł zapalić. Oby sczezł. polecam !!! :D http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73600,3417256.html Quote
PaulinaT Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 La_pegaza - sorry ale dopiero po weekendzie będziemy się mogły umówić. W pon lub cuś :razz: Dzisiaj (o rany to już jutro jest :-o) dopiero usiadłam a od rana wczesnego biegam... I ode mnie też misianko specjalne dla Rubinka :lol: Quote
la_pegaza Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 oki :p z Rubinowych rzeczy to czego go odrobaczyć, zaszczepić, skombinować tą karmę - czy przez kogoś z klubu hodowców royala nie będzie taniej? :lol: Quote
Recommended Posts