Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gallegro napisał(a):
Bez względu na zapewnienia, w przypływie wolnego czasu postaram się tam zajrzeć. Zastanawiam się tylko, czy nie lepiej byłoby pojechać bez uprzedzenia (niby po trasie), a wcześniej poobserwować posesję z zewnątrz. Zapowiedziana wizyta, zważywszy na całe to zamieszanie, może być niemiarodajna. Mam tylko nadzieję, że nikt z zainteresowanych nie wejdzie na wątek, a jeśli tak się zdarzy to zrozumie, że wszystkie nasze działania podyktowane są dobrem psa :roll:.

Mam identyczne zdanie .
Tym bardziej ,ze zdarzyło sie tak rok temu w adopcji innego psa.
Pojechały dziewczyny bez uprzedzenia i zastały psa na 1,5 m łańcuchu bez wody .A na widok właściclelki sikał pod siebie .Został natychmiast odebrany .Dzis juz szczęsliwie jest w cudownym DS .

PS .Dodam,ze w umowie był bezwzględny zakaz trzymania psa na łańcuchu ......

Posted

Obiecałem, ale mimo szczerych chęci w najbliższym czasie nie dam rady podjechać. Końca remontu domu nie widać, a zima za pasem...
Jeśli zależy Wam, żeby było szybko, poszukajcie kogoś innego. O ile pamiętam był ktoś z okolicy Węgrowa, a to jest nawet sporo bliżej niż ode mnie.

Posted

[quote name='Lucyna']niestety mam problem, jeśli ktoś potrafi wkleić to prześlę na maila ...
Podziękowałam Pani Marcie i zapytałam, czy wszystko ok ...

to mi możesz wysłać [email protected] ja wstawiam fotki z innej przeglądarki bo z firefoxa nie wchodzą

Posted (edited)

bardzo dziękuję diano za wstawienie fotek, jak będę miała jakieś nowe wieści to napiszę ...:p
wydaje się, że wszystko jest ok
napiszę do yumanji o adresie

Edited by Lucyna