Lucyna Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ja myślałam, że na tyk kastracja polega :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
yumanji Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Lucyna napisał(a):ja myślałam, że na tyk kastracja polega :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rany....dziewczyno...robimy naciecie w woreczku i wyluskujemy jaderka...nic nikomu nie ucinamy:evil_lol:chociaz znam paru takich,co powinno im sie uciac:cool3: Quote
DORA1020 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dostalam maila od p.Kingi,ktora zastanawia sie nad adopcja Nero,nie znam wiecej szczegolow,nie napisala,odpowiedz ma dac w ciagu tygodnia,przeczytala o Nero na allegro,trzymamy kciuki. Quote
Lucyna Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Byłoby dobrze, żeby to był ten domek. Allegro muszę odnowić, ale nie mam czasu zastanowić się nad tekścikiem ... :lol: dosyć już żartów z kochanego Nerusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: domku Ci szukamy, bądź grzeczny chłopaku i nie uciekaj ... :mad: wolność przyjdzie z czasem ... :roll: Quote
yumanji Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Juz moze tylko lepiej napisz,ze jest ladny...po co ludziom kit wciskac?A Nero nie wie,ze sie podsmiewamy z niego i hasa sobie po podworku od 11 rano.A poza tym musze pochwallic,zapomnialam. Moj mlodszy syn stlukl kolano i siedzial na trawie ryczac ,jak bobr,a mysmy umierali ze smiechu,bo Nero strasznie sie przejal.Polozyl Joachimowi lapy na ramiona,obalil go na ziemie i zaczal go pieczolowicie wylizywac .A im bardziej Joachim wyl,to Nero skomlal i coraz intensywniej go "pocieszal".Nero jest ciezszy od Joachima o jakies 15kg,wiec biedny maly ledwo sobie radzil. Quote
Lucyna Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ... ale, że dzieci lubi to prawda ... i że energiczny to też ... Cieszę się, że Nero szczęśliwy :loveu: i uczuciowy ... :lol: Quote
yumanji Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Mnie to jakos wzrusza,ze one sie tak szybko przywiazuja,ze nie wiedza,ze sa w hotelu,tylko sobie tak wykombinowaly ,ze jestem pancia. Quote
Ingrid44 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Az mi sie lezka zakrecila w oku. Jakie to cudowne i madre psisko . Dba o swoja rodzine . Quote
ala123 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 yumanji napisał(a):Mnie to jakos wzrusza,ze one sie tak szybko przywiazuja,ze nie wiedza,ze sa w hotelu,tylko sobie tak wykombinowaly ,ze jestem pancia. ja też bardzo przeżywam,te psie kolejne rozstania; człowiek nie potrafi tak bęzwzględnie kochać i ufać jak pies;zawsze mam ściśnięte gardło na myśl,co oddawany pies czuje i myśli w takich momentach :-( Quote
yumanji Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Jak jeszcze mieszkalam w w-wie to mialam na tymczasie suczke.Pamietam,jak ja dalam kobiecie.ktora ja adoptowala, na rece,a ona polozyla jej glowe na ramieniu i patrzyla na mnie znad tego ramienia.Ta kobieta cos tam do niej mowila,jej corka tez,a ona twardo wpatrywala sie we mnie.I ja tego wzroku nie zapomne do konca zycia.:-( Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dobrze ze pieski maja szybkie tempo przystosowywania sie do nowych sytuacji i zapominania przeszlosci. Chyba dla ich dobra. Quote
DORA1020 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ingrid44 napisał(a):Dobrze ze pieski maja szybkie tempo przystosowywania sie do nowych sytuacji i zapominania przeszlosci. Chyba dla ich dobra. Przystosowuja sie do nowych sytuacji,jednak nie zawsze zapominaja o przeszlosci:-( Quote
Lucyna Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 kończę rozliczenia bazarków dla Nero, niedługo wpiszę ile tego jest ... Quote
yumanji Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A my sie z Nero gniewamy,bo pogryzl dzis moja 10-letnia owczarke...nie wiem,o co poszlo,ale nie moglismy go sciagnac z niej...a ona sie bardzo wystraszyla,bo Nero jest b ciezki i nie mogla wstac... Quote
Atomowka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 O matko:crazyeye: Co się mogło stac? Nero rozrabiako masz być grzeczny!! Suni nic się nie stało? Quote
Lucyna Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Tak mi przykro, dlaczego, rzadko się zdarza, żeby pies rzucił się na suczkę?:-( Kastracja to dla niego konieczność ... Czy suni coś się stało? Quote
Ingrid44 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Nidobrze. Faktycznie kastracja by moze pomogla.Nigdy nie wiadmomo co moze przyjsc takim psom po przejsciach do tej ich glowy.:( Biedna sunia :( Quote
yumanji Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Rzucil sie na nia na klatce schodowej,moge sie tylko domyslac.o co poszlo.Ona jest taka bardzo dominujaca,jest szefowa stada i moje kastrowane samce schodza jej z drogi,a widocznie Nero nie chcial. Ugryzl ja w lape i ma nieladnie rozerwany fafel.Obrywala juz gorzej,nic jej nie bedzie.Szkoda mi tylko jej,bo miala taka mine...ona ma prawie 10 lat,powoli staje sie slabsza i zawsze jest strasznie zdziwiona,jak nie dobiegnie pierwsza do pilki albo ktos nie chce jej sie poddac od razu.Moze to zreszta kara za bledy mlodosci,bo w w-wie wszystkich gryzla i ciagle placilam ludziom rachunki za weta. A Nero ,kiedy przechodzimy kolo boksow z innymi psami,tj tak nabuzowany,ze gryzie kazdego,kto mu sie w tym momencie nawinie.On ma ADHD. Quote
DORA1020 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nero jest zazdrosny,to on chcialby byc glaskany,przytulany i tylko nim sie zajmowac,zeby p.Kinga sie nie rozmyslila,moze to bedzie domek dla Nero?Mialam juz kilka psiakow z ADHD,koszmarnie trudna sprawa:shake:potrzebuja duzo milosci i zainteresowania. Quote
Lucyna Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 odnowiłam dla Nero allegro http://allegro.pl/item1192852666_nero_przyjazny_duzy_pies_kochajacy_dzieci.html koniecznie trzeba zmienić tytuł, pomóżcie :cool3: Quote
yumanji Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dlaczego chcesz zmieniac tytul?jest duzy i przyjazny,tyle,ze nie do wszystkich:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Lucyna']odnowiłam dla Nero allegro http://allegro.pl/item1192852666_nero_przyjazny_duzy_pies_kochajacy_dzieci.html koniecznie trzeba zmienić tytuł, pomóżcie :cool3: Piekne allegro. A co on nieprzyjazny do ludzi ? do innych psow moze miec fochy jak wiekszosc psow. Quote
Olga7 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No ,proszę ,żeby tak sunię -przywódczynię stada pogryzł Nero :shake:...niedobry pies -a taki ladny i sprytny -a teraz i jeszcze ADHD ..:shake: Quote
Recommended Posts