Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja tez zawsze odwiedzam .:lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu:

Proszę o głos dla Dżekiego w konkursie piękności :cool3::cool3::cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/189693-Miss-i-Mister-w-potrzebie-ZAG%C5%81OSUJ!

Głos na Dżekiego oddany ... :roll:

Mamy nowy bazarek dla Nero, poproszę o podnoszenie i Dorkę o sprawdzenie. Brakuje zdjęcia bluzeczki pozycja 10 :lol:
http://www.dogomania.pl/threads/189847-Bluzeczki-sweterki-zegarek-bardzo-tani-bazarek-dla-Nero-do-5-sierpnia

Posted

Szkowal sie dla przystojnego brunecika domek,nie pisalam,bo nie chcialam zapeszac,ale i tak nic z tego.Ludzie wspaniali,mieszkaja w sasiedniej wiosce,ale zrezygnowali,poniewaz maja stara 16letnia suczke,duza,ktora juz niedowidzi i niedoslyszy,i na poczatku chcieli psiaka,ale przemysleli to ,i jednak nie chca narazac swojej staruszki na stres.Ale przyjemnie chociaz poznac takich ludzi,ktorzy dobrze traktuja zwierzeta,maja jeszcze pekinke,kotke i dwa malutkie kociaki.

Posted

Za Nero zobowiązałam się płacić bez względu na deklaracje i tak będzie. Bazarkami będziemy dorabiać ile się da. Z pewnością nie będzie łatwo, ale też nie zostanie bez pomocy. Jest bezpieczny ... :lol: ale każda deklaracja mile widziana. Dzisiaj odnowię allegro, bo się skończyło ...

Wydatki:
Do tej pory zapłaciłam 330 PLN za transport i 372 PLN za hotelik + szczepienie i wyprawka na drogę 50 PLN + wyróżnione allegro łącznie z dzisiejszym 70 PLN + 6 PLN pakiecik ogłoszeń
Razem: 882 PLN

Wpływy:
z mojego bazarku 50 PLN
czekamy na zakończenie reszty bazarków, nowe mile widziane ...

A jaki tytuł by się przydał?

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Strasznie duzo brakuje deklaracji. Moze by tytul zmienic na bardziej dramatyczny i ile kasy brakuje. Co bedzie jak szybko domku nie znajdzie a za Hotelik placic trzeba?

Deklaracji nie ma zadnych:shake:chociaz pare by sie przydalo,Lucynka sie zobowiazala,ale przeciez nie mozemy jej wykonczyc finansowo,prawda?Moze ktos ma pomysl na jakis nowy tytul?

Posted

[quote name='DORA1020']Deklaracji nie ma zadnych:shake:chociaz pare by sie przydalo,Lucynka sie zobowiazala,ale przeciez nie mozemy jej wykonczyc finansowo,prawda?Moze ktos ma pomysl na jakis nowy tytul?

Może : NERO-ocalony z obławy-Zbiera na hotelik-Wspomóż go!!!Brak deklaracji !!

albo : NERO- uniknął cudem obławy - Pomóżcie opłacić hotelik- Brak wpłat na VIII !!!

Posted

Ciekawe co u Nero słychać, napiszę kila słów do yumanii. Zamówiłam ogłoszenia, Nero nie będzie długo w hoteliku i domek się znajdzie. Podrzucajcie kochane bazarki i zaglądajcie do chłopaka, kciuki zaciskajcie ... to też bardzo dużo ... :lol:

Posted

[quote name='olga7']Może : NERO-ocalony z obławy-Zbiera na hotelik-Wspomóż go!!!Brak deklaracji !!

albo : NERO- uniknął cudem obławy - Pomóżcie opłacić hotelik- Brak wpłat na VIII !!!

Moim skromnym zdaniem druga opcja jest SUPER.

Posted

Lucyna napisał(a):
Ciekawe co u Nero słychać, napiszę kila słów do yumanii. Zamówiłam ogłoszenia, Nero nie będzie długo w hoteliku i domek się znajdzie. Podrzucajcie kochane bazarki i zaglądajcie do chłopaka, kciuki zaciskajcie ... to też bardzo dużo ... :lol:

Lucynka to optymistka:lol:ja tego optymizmu mam bardzo malo:shake:Niedlugo nastepny bazarek:lol:Piromanka juz przygotowuje:lol: