Lucyna Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 pomogą dużo, będziem walczyć ... :lol: Quote
Ingrid44 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dobranoc Nero ,snij o kielbaskach i baleronach :) Quote
DORA1020 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ingrid44 napisał(a):Dobranoc Nero ,snij o kielbaskach i baleronach :) ...o kielbasach i baleronach......bardzo mi sie to spodobalo:lol: Quote
Lucyna Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Jeszcze jeden bazarek http://www.dogomania.pl/threads/190248-Tanie-ciuszki-dla-Nero-na-kastracj%C4%99-i-hotelik-do-9-sierpnia-godz.-22-00 szykujemy chłopaka na kastrację ... :lol: może ktoś kupi ciuszka? Quote
Ingrid44 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Lucyna']Jeszcze jeden bazarek http://www.dogomania.pl/threads/190248-Tanie-ciuszki-dla-Nero-na-kastracj%C4%99-i-hotelik-do-9-sierpnia-godz.-22-00 szykujemy chłopaka na kastrację ... :lol: może ktoś kupi ciuszka? Bede podnosic jak zwykle :) :) :) Quote
Olga7 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja także zajrzę i podniosę bazarek dla Nero :). Quote
Piromanka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 W internecie aż huczy od ogłoszeń Nero! Wspaniale, to jego wielka szansa. Gratuluję osobie, która robiła Nerciowi ogłoszenia!!! Quote
DORA1020 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dobrze,ze jest wieczor,moge na chwile zajrzec na dogo:lol: Znowu wyrzucone psiaki,ale teraz az 4 , przy cmentarzu,tam latwiej wyrzucic,bo nikt nie widzi:-( w tym 2 suczki,wszystkie malizny,potwornie glodne.Codziennie jezdze je karmic,ale ida burze i martwie sie gdzie one biedne schowaja sie:-(.Nigdy ten problem sie nie skonczy,predzej ja sie wykoncze:evil_lol: Quote
Lucyna Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Dorka, to się nigdy nie skończy ... nie wiem co robić. Biedactwa, bardzo mi ich żal. Quote
Ingrid44 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Bardzo mi smutno z powodu tylu wyrzuconych psiakow. Szczegolnie jak to malizny :( :( :( Nie mam pomyslu :( Quote
Lucyna Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Na wątku hoteliku yumanji napisała: Wasz chlopak wyskoczyl wczoraj z boksu,betonowa gladka sciana o wys 185 cm i pobiegl za mna do sadu.Juz mialam wizje ,jak ucieka w dal w promieniach zachodzacego slonca,ale poszalal i wrocil.Siedzi w stajni,a ja musze cos wykombinowac na szybko.Moze Mu kule do nogi przytroczyc? Ładny z niego gagatek, dobrze, że ciągnie go do ludzia. Quote
Ingrid44 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Lucyna']Na wątku hoteliku yumanji napisała: Wasz chlopak wyskoczyl wczoraj z boksu,betonowa gladka sciana o wys 185 cm i pobiegl za mna do sadu.Juz mialam wizje ,jak ucieka w dal w promieniach zachodzacego slonca,ale poszalal i wrocil.Siedzi w stajni,a ja musze cos wykombinowac na szybko.Moze Mu kule do nogi przytroczyc? Ładny z niego gagatek, dobrze, że ciągnie go do ludzia. A to dopiero wloczykij :) Quote
Lucyna Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Nowy bazarek książkowy dla Nero http://www.dogomania.pl/threads/190314-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-dzieci-i-m%C5%82odzie%C5%BCy-ka%C5%BCda-za-3-PLN-dla-Nero-do-11-sierpnia ... wiecie co robić ... Tayguś - to jeszcze nie majteczki Quote
Ingrid44 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Lucyna']Nowy bazarek książkowy dla Nero http://www.dogomania.pl/threads/190314-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-dzieci-i-m%C5%82odzie%C5%BCy-ka%C5%BCda-za-3-PLN-dla-Nero-do-11-sierpnia ... wiecie co robić ... Tayguś - to jeszcze nie majteczki A ten link dziala i juz bylam na bazarku ksiazkowym :) :) :) Quote
yumanji Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nero przywital sie zisiaj z moimi dziecmi,ktore wrocily z wakacji.Nie bylo problemow,choc entuzjazmu tez nie.Bylismy na spacerku na polach,a zaraz wypuszcze go na ogrod,zeby pobiegal z moimi sukami. Kastracja sie opozni,bo nie mam transportu w tym tygodniu. Quote
Lucyna Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Dziękujemy za wieści o Nero i czekamy na jeszcze. Dorka, czy przychodzą do Ciebie lin ki aktywacyjne do ogłoszeń? Quote
DORA1020 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nie przychodza.....zajrze dzisiaj moze sa... Quote
Lucyna Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Dziękujemy yumanji za informację, jeśli jest taka możliwość to bardzo prosimy ciachnąć Nero, napisz proszę kiedy jest to możliwe i co słychać u chłopaka ... :lol: wiem, że musi być na uwięzi, bo sprytnie przechodzi wszystkie przeszkody ... :-( Quote
yumanji Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dzis zamontujemy ten lancuch w boksie.To nie bedzie jakies straszne ograniczenie,bo i tak nie biegalby w boksie.Chodzi tylko o to,zeby zatrzymal go w momencie,kiedy bedzie probowal przeskoczyc sciane boksu. Mysle ,ze Nero jest w dobrej formie.Bede starala sie zapewnic mu tyle ruchu,zeby ten pobyt w zamknieciu nie byl dla niego jakas katorga.Moj starszy syn sie nim zachwycil,bedzie staral sie go "zmeczyc".Obydwaj sa nieopanowani ,wiec moze to bedzie dobry duet.Tak naprawde jedyny problem to to,ze probuje przeskoczyc na wybieg do innych samcow,ale bedziemy go pilnowac. Jesli chodzi o konkrety dot spacerow:ma jeden krotki na siku,jeden godzinny po okolicy i biega z moimi sukami ok 3-5 godzin dziennie po ogrodzie.Na razie nie jestem w stanie zaoferowac Mu wiecej. Quote
Lucyna Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Yumanji to dużo, ja to rozumiem, jest "cięty" na samczyki - mam nadzieję, że przejdzie mu po kastracji, ale na to trzeba będzie zaczekać. Daj znać kiedy trzeba kaskę na kastrację wysłać - zbieramy na bazarkach :lol: Pozdrów syna i podziękuj za to, że ma chęci dostarczyć ruchu naszemu podopiecznemu ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts