Cajus JB Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dotarł do mnie przelew od kama 149 zł. Dziękuję i przepraszam za zamieszanie. Arktyka podaj mi numer konta na pw do wpłat. Można zrobić zdjęcie dowodu zapłaty i wkleić na forum. Możesz mi przesłać. Mogę odebrać osobiście. Mój mail [email protected] [email protected] Na koncie Szczotka jest w tej chwili 149 zł. Szczotek zostaje Szczotkiem czy Amorkiem? Quote
Cajus JB Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To pytanie do Arktyka. Miłych snów. Wracam jak będziecie smacznie spać. Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Amorek......:):) fajnie ..... wlasnie a dlaczego Amorek?.....:) Quote
Arktyka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dziekuje Kama przelew juz dotarl:) haha..czemu Amorek.... chodzi wyprostowany i napiety z kita do gory niczym luk gotowy do wypuszczenia strzaly;) a przy tym jest tak przeslodki....milusi,na sam widok czlowieka mordka mu sie smieje i ciagle macha ta swoja dlugasna kita:)...a trzyma ta kite do gory postawiona praktycznie w pionie;) Jak tylko przyjechal do mnie od razu skojarzyl mi sie z Amorkiem...no i dostal takie "robocze" imie w domku:):) Quote
rita60 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Arktyka napisał(a):Dziekuje Kama przelew juz dotarl:) haha..czemu Amorek.... chodzi wyprostowany i napiety z kita do gory niczym luk gotowy do wypuszczenia strzaly;) a przy tym jest tak przeslodki....milusi,na sam widok czlowieka mordka mu sie smieje i ciagle macha ta swoja dlugasna kita:)...a trzyma ta kite do gory postawiona praktycznie w pionie;) Jak tylko przyjechal do mnie od razu skojarzyl mi sie z Amorkiem...no i dostal takie "robocze" imie w domku:):) Niech bedzie Amorek:lol:tylko zeby dobry domek znalazł. W ogloszeniach figuruje jako Szczotek,w przypadku jakiegos telefonu. Quote
Arktyka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wkleilam rachunek dla "cioteczek-darczyncow" i wujaszkow, zeby wszystko bylo jasne i czytelne:) Zaslonilam swoje dane(to szare) bo jak mi powiedzieli na innym forum pokazywanie swoich danych jest niezbyt bezpieczne.... Pozdrawiam Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Amorek...:):) Amorek....:):) Super .. niech bedzie Amorek..... ale numer Szczotek zostal Amorkiem........:):) Quote
Cajus JB Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Na konto Szczotka wpłynęło 97 zł od Dogo07 ze skarbonki Ponki z Dobrocina. Szczotek dziękuje bardzo. Stan na dziś: 246 zł Najbliższe wydatki do rozliczenia to: Wizyta u weta i transport do Torunia. Quote
Aimez_moi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Szczotek........ czy Amorek?.....zglupialam juz...... Quote
Cajus JB Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jedno i drugie. Ja tak z przyzwyczajenia Szczotek, ale lepiej jak zostanie Amorek. Quote
rita60 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Pokazuj sie malenki i pros o domek,no i pieniazki...... Quote
Aimez_moi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 rita60 napisał(a):Pokazuj sie malenki i pros o domek,no i pieniazki...... Tak maluszku.......domku kochanego szukamy......:) Quote
Cajus JB Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Przelałem za wizytę u weta 45 zł i 112 zł za okres od 24.07 do 06-08 pobytu Amorka w DT. Razem 157 zł Na koncie Amorka pozostało 89 zł Nie mam rozliczonego pobytu u Donka5 i transportu. Edit Trochę pw poszło. Quote
Ewanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Podnoszę chociaż chłopaka :) .... nie bardzo mogę inaczej pomóc . Quote
Estowa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Oj Kochasiu... nie mogę pomóc, bo nie mam jeszcze nawet 16 lat skończonych :( Ale trzymam za Ciebie kciuki! Quote
Ewa&Duffel Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Chciałabym zadeklarować na Szczotka (vel Amorka ;) ) 10 zł miesięcznie. Quote
Enigma79 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Śliczny psiak, bardzo się cieszę, że nie spędza już nocy na ulicy... proszę o przesłanie danych do przelewu, to w przyszłym tygodniu wesprę chłopaczka jakąś drobną wpłatą.Trzymam kciuki,aby jednak trafił do DS a nie hoteliku a jeśli nie teraz, to prędko. Quote
eski Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 zaznaczam. w wolnej chwili wrócę, poczytam i postaram się jakoś pomóc Quote
Nadziejka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 :thumbs::thumbs::cool2:u Szczotusia sie przywitam i powiem ze pieknie sie ma ta historia , maluniek uratowany :multi:dzieki postokroc! wujaszku , i ja postaram sie grosikiem wspomoc ....ale nie dzis:oops:za dni kilka .....cudownie sie czyta , maluszku juz spokojny badz:loveu: Quote
Cajus JB Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dziękuję Wam. Konto rozesłane. Przepraszam, że dopiero teraz. Quote
Recommended Posts