Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

Dotarł do mnie przelew od kama 149 zł. Dziękuję i przepraszam za zamieszanie.

Arktyka podaj mi numer konta na pw do wpłat. Można zrobić zdjęcie dowodu zapłaty i wkleić na forum. Możesz mi przesłać. Mogę odebrać osobiście. Mój mail

[email protected]

[email protected]

Na koncie Szczotka jest w tej chwili 149 zł.

Szczotek zostaje Szczotkiem czy Amorkiem?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje Kama przelew juz dotarl:)

haha..czemu Amorek....
chodzi wyprostowany i napiety z kita do gory niczym luk gotowy do wypuszczenia strzaly;)
a przy tym jest tak przeslodki....milusi,na sam widok czlowieka mordka mu sie smieje i ciagle macha ta swoja dlugasna kita:)...a trzyma ta kite do gory postawiona praktycznie w pionie;)
Jak tylko przyjechal do mnie od razu skojarzyl mi sie z Amorkiem...no i dostal takie "robocze" imie w domku:):)

Posted

Arktyka napisał(a):
Dziekuje Kama przelew juz dotarl:)

haha..czemu Amorek....
chodzi wyprostowany i napiety z kita do gory niczym luk gotowy do wypuszczenia strzaly;)
a przy tym jest tak przeslodki....milusi,na sam widok czlowieka mordka mu sie smieje i ciagle macha ta swoja dlugasna kita:)...a trzyma ta kite do gory postawiona praktycznie w pionie;)
Jak tylko przyjechal do mnie od razu skojarzyl mi sie z Amorkiem...no i dostal takie "robocze" imie w domku:):)

Niech bedzie Amorek:lol:tylko zeby dobry domek znalazł.
W ogloszeniach figuruje jako Szczotek,w przypadku jakiegos telefonu.

Posted

Wkleilam rachunek dla "cioteczek-darczyncow" i wujaszkow, zeby wszystko bylo jasne i czytelne:)
Zaslonilam swoje dane(to szare) bo jak mi powiedzieli na innym forum pokazywanie swoich danych jest niezbyt bezpieczne....
Pozdrawiam

Posted

Na konto Szczotka wpłynęło 97 zł od Dogo07 ze skarbonki Ponki z Dobrocina.

Szczotek dziękuje bardzo.

Stan na dziś: 246 zł

Najbliższe wydatki do rozliczenia to:

Wizyta u weta i transport do Torunia.

Posted

Przelałem za wizytę u weta 45 zł i 112 zł za okres od 24.07 do 06-08 pobytu Amorka w DT. Razem 157 zł

Na koncie Amorka pozostało 89 zł

Nie mam rozliczonego pobytu u Donka5 i transportu.

Edit

Trochę pw poszło.

Posted

Śliczny psiak, bardzo się cieszę, że nie spędza już nocy na ulicy... proszę o przesłanie danych do przelewu, to w przyszłym tygodniu wesprę chłopaczka jakąś drobną wpłatą.Trzymam kciuki,aby jednak trafił do DS a nie hoteliku a jeśli nie teraz, to prędko.

Posted

:thumbs::thumbs::cool2:u Szczotusia sie przywitam i powiem ze pieknie sie ma ta historia , maluniek uratowany :multi:dzieki postokroc! wujaszku , i ja postaram sie grosikiem wspomoc ....ale nie dzis:oops:za dni kilka .....cudownie sie czyta , maluszku juz spokojny badz:loveu: