Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to widzę że dziewuchy mają podobne charakterki; mam nadzieję że co do demolki w domu to nie pobiją mastifki polującej na muchę, bo jakimś cudem udało jej się złamać stolik na pół :)

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie dobrze, ja nie chcę drugiego psiaka na stałe bo chcę pomagać tym, które szukają domków, ale gdybym miała możliwość... Dzisiaj byłam w odwiedziny na paluchu i starałam się powstrzymać ale jeden pan o mało nie wkupił się w moje łaski, więc musiałam szybko uciekać; ale tak się na mnie patrzył, że serce się kroiło.

zresztą uważam że tak jest lepiej, trzeba z palucha zabierać też te psiaki, znajomy męża ma firme i wywożą tygodniowo 200kg mięcha od nich ;(

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']UWAGA! UWAGA pomoc Dychy chyba nie będzie potrzebna. Lolutek zaczyna dziś życie w nowym domu.

trzymajcie kciuki cioteczki i wujaszkowie. :multi:

WOW! :D super :D:D:D
no to Dycha weźmiesz chyba innego szczeniaka nie Lolaska ;)

Posted

szukać, dostałam pv o kilerku, ale coś mi się zepsulo i nie mogę odpisać, a na jego wątku wyczytałam że nie przepada za innymi psami. Ja mogę psiula wziąść, który lubi inne psy, bądź jest obojętny

Posted

Lola dziś pojechała do nowego domku? :multi::multi: Ale dziewczyny chwalcie się gdzie, jak to się stało. opowiadajcie

Sorry, że na wątku Lolonki ale dycha może weźmiesz tą sunie? Wiem, że to nie szczenior ale ona ma dosłownie kilka dni na ratunek, potem wywiozą ją do miejsca z którego psy nie wracają. Wejdz na jej wątek
http://www.dogomania.pl/threads/189132-Figa-najpierw-%C5%BCycie-w-melinie-a-za-kilka-dni-trafi-tam-sk%C4%85d-psy-jad%C4%85-do-Mys%C5%82owic.

Posted

Atomowka napisał(a):
Lola dziś pojechała do nowego domku? :multi::multi: Ale dziewczyny chwalcie się gdzie, jak to się stało. opowiadajcie

Sorry, że na wątku Lolonki ale dycha może weźmiesz tą sunie? Wiem, że to nie szczenior ale ona ma dosłownie kilka dni na ratunek, potem wywiozą ją do miejsca z którego psy nie wracają. Wejdz na jej wątek

Lola zamieszka chyba u miłośnika rasy, kogoś z forum collie. czekamy aż się ujawni.

Posted

[QUOTE=dycha;15100004

zresztą uważam że tak jest lepiej, trzeba z palucha zabierać też te psiaki, znajomy męża ma firme i wywożą tygodniowo 200kg mięcha od nich ;(
przepraszam, co to znaczy bo nie rozumiem?:confused:

Posted

Aneczka&Sułtan napisał(a):
nie chcę zapeszać, ale w collakach przeniesiono temat Lolutki do szczęśliwych :loveu:

Trzymam kciuki za nowy domek Loli!!! :thumbs: i podobnie jak wszyscy niecierpliwie czekam na wieści (a może i foty) z nowego domku!
Czy domek był poinformowany o tym nad czym Lola musi popracować (załatwianie się na dworze i lęki separacyjne)? Czy to domek z ogródkiem czy mieszkanie w bloku? Czy są inne zwierzątka? Jak się Loli podoba nowy domek???

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Trzymam kciuki za nowy domek Loli!!! :thumbs: i podobnie jak wszyscy niecierpliwie czekam na wieści (a może i foty) z nowego domku!
Czy domek był poinformowany o tym nad czym Lola musi popracować (załatwianie się na dworze i lęki separacyjne)? Czy to domek z ogródkiem czy mieszkanie w bloku? Czy są inne zwierzątka? Jak się Loli podoba nowy domek???

jeśli jest to (co ja przypuszczam) osoba z forum collie to wie o wszystkim ze szczegółami. ja też się już nie mogę doczekać na jakieś bliższe informacje, aż mnie skręca z ciekawości gdzie szczyl poszedł :)

Posted

Aneczka&Sułtan napisał(a):
jeśli jest to (co ja przypuszczam) osoba z forum collie to wie o wszystkim ze szczegółami. ja też się już nie mogę doczekać na jakieś bliższe informacje, aż mnie skręca z ciekawości gdzie szczyl poszedł :)

Wspaniale :) Czyli nie powinno być niespodzianek :) Baaaaardzo się cieszę :multi::multi::multi:

Posted

dycha napisał(a):
to znaczy że tyle psów tygodniowo usypiają, przypuszczam że tak jest w każdym schronisku

mialam nadzieje, ze zle zrozumialam, ale niestety widze, ze pierwsza mysl byla prawidlowa :flaming: