dycha Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 to widzę że dziewuchy mają podobne charakterki; mam nadzieję że co do demolki w domu to nie pobiją mastifki polującej na muchę, bo jakimś cudem udało jej się złamać stolik na pół :) Quote
paula82 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 aż nie wiem co "powiedzieć" :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Aneczka&Sułtan Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 paula82 napisał(a):aż nie wiem co "powiedzieć" :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: szkoda, że lola nie ma takiego szczęścia do domku stałego jak do tymczasów. Quote
Kociabanda2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cioteczki i wujkowie, tu jest bernardyn w potrzebie. To pilne. Może zajrzycie? Quote
dycha Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 będzie dobrze, ja nie chcę drugiego psiaka na stałe bo chcę pomagać tym, które szukają domków, ale gdybym miała możliwość... Dzisiaj byłam w odwiedziny na paluchu i starałam się powstrzymać ale jeden pan o mało nie wkupił się w moje łaski, więc musiałam szybko uciekać; ale tak się na mnie patrzył, że serce się kroiło. zresztą uważam że tak jest lepiej, trzeba z palucha zabierać też te psiaki, znajomy męża ma firme i wywożą tygodniowo 200kg mięcha od nich ;( Quote
Aneczka&Sułtan Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 UWAGA! UWAGA pomoc Dychy chyba nie będzie potrzebna. Lolutek zaczyna dziś życie w nowym domu. trzymajcie kciuki cioteczki i wujaszkowie. :multi: Quote
Marta67 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Aneczka&Sułtan']UWAGA! UWAGA pomoc Dychy chyba nie będzie potrzebna. Lolutek zaczyna dziś życie w nowym domu. trzymajcie kciuki cioteczki i wujaszkowie. :multi: WOW! :D super :D:D:D no to Dycha weźmiesz chyba innego szczeniaka nie Lolaska ;) Quote
dycha Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 proste że wezmę; spodobała mi się taka rozrabiara, ale cieszę się; jest taka słodka!! Quote
dycha Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 szukać, dostałam pv o kilerku, ale coś mi się zepsulo i nie mogę odpisać, a na jego wątku wyczytałam że nie przepada za innymi psami. Ja mogę psiula wziąść, który lubi inne psy, bądź jest obojętny Quote
Atomowka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Lola dziś pojechała do nowego domku? :multi::multi: Ale dziewczyny chwalcie się gdzie, jak to się stało. opowiadajcie Sorry, że na wątku Lolonki ale dycha może weźmiesz tą sunie? Wiem, że to nie szczenior ale ona ma dosłownie kilka dni na ratunek, potem wywiozą ją do miejsca z którego psy nie wracają. Wejdz na jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/189132-Figa-najpierw-%C5%BCycie-w-melinie-a-za-kilka-dni-trafi-tam-sk%C4%85d-psy-jad%C4%85-do-Mys%C5%82owic. Quote
Aneczka&Sułtan Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Atomowka napisał(a):Lola dziś pojechała do nowego domku? :multi::multi: Ale dziewczyny chwalcie się gdzie, jak to się stało. opowiadajcie Sorry, że na wątku Lolonki ale dycha może weźmiesz tą sunie? Wiem, że to nie szczenior ale ona ma dosłownie kilka dni na ratunek, potem wywiozą ją do miejsca z którego psy nie wracają. Wejdz na jej wątek Lola zamieszka chyba u miłośnika rasy, kogoś z forum collie. czekamy aż się ujawni. Quote
kakadu Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ale cudne wiesci :) a mojego wtorka schroniskowego nikt nie, chce chociaz odjajczony, wykąpany i taki kochany... Quote
kakadu Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [QUOTE=dycha;15100004 zresztą uważam że tak jest lepiej, trzeba z palucha zabierać też te psiaki, znajomy męża ma firme i wywożą tygodniowo 200kg mięcha od nich ;( przepraszam, co to znaczy bo nie rozumiem?:confused: Quote
paula82 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Czy Lola już ten DS ma tak na 100% ? :cool3: Quote
dycha Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 to znaczy że tyle psów tygodniowo usypiają, przypuszczam że tak jest w każdym schronisku Quote
Aneczka&Sułtan Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 paula82 napisał(a):Czy Lola już ten DS ma tak na 100% ? :cool3: nie chcę zapeszać, ale w collakach przeniesiono temat Lolutki do szczęśliwych :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 dycha napisał(a):to znaczy że tyle psów tygodniowo usypiają, przypuszczam że tak jest w każdym schronisku o matko... :( Quote
Kociabanda2 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):nie chcę zapeszać, ale w collakach przeniesiono temat Lolutki do szczęśliwych :loveu: Trzymam kciuki za nowy domek Loli!!! :thumbs: i podobnie jak wszyscy niecierpliwie czekam na wieści (a może i foty) z nowego domku! Czy domek był poinformowany o tym nad czym Lola musi popracować (załatwianie się na dworze i lęki separacyjne)? Czy to domek z ogródkiem czy mieszkanie w bloku? Czy są inne zwierzątka? Jak się Loli podoba nowy domek??? Quote
Aneczka&Sułtan Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Trzymam kciuki za nowy domek Loli!!! :thumbs: i podobnie jak wszyscy niecierpliwie czekam na wieści (a może i foty) z nowego domku! Czy domek był poinformowany o tym nad czym Lola musi popracować (załatwianie się na dworze i lęki separacyjne)? Czy to domek z ogródkiem czy mieszkanie w bloku? Czy są inne zwierzątka? Jak się Loli podoba nowy domek??? jeśli jest to (co ja przypuszczam) osoba z forum collie to wie o wszystkim ze szczegółami. ja też się już nie mogę doczekać na jakieś bliższe informacje, aż mnie skręca z ciekawości gdzie szczyl poszedł :) Quote
Kociabanda2 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):jeśli jest to (co ja przypuszczam) osoba z forum collie to wie o wszystkim ze szczegółami. ja też się już nie mogę doczekać na jakieś bliższe informacje, aż mnie skręca z ciekawości gdzie szczyl poszedł :) Wspaniale :) Czyli nie powinno być niespodzianek :) Baaaaardzo się cieszę :multi::multi::multi: Quote
kakadu Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 dycha napisał(a):to znaczy że tyle psów tygodniowo usypiają, przypuszczam że tak jest w każdym schronisku mialam nadzieje, ze zle zrozumialam, ale niestety widze, ze pierwsza mysl byla prawidlowa :flaming: Quote
Bonsai Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 No to i ja się cieszę, że Lola już w DS. :) I miło byłoby usłyszeć jakieś wieści... :) Quote
Recommended Posts