Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='holly101']Cudownie :)

Domku dla Lolci, gdzie jesteś?

super więsci na Dzień Psa :)[/QUOTE]

Rozmawiałam wczoraj z panem zainteresowanym Lolą. Jak wszystko pójdzie zgodnie z zamierzeniami Lola w weekend będzie miała gości:) trzymać kciuki dziewczyny.

Posted

wieści z nowego tymczasu:

[quote name='"Scarlet"']ok, jestem po wizycie w domu - powitały mnie dwa zaspane ryjki, a Lola nie mogła przestać ziewać :) meble na swoim miejscu, koopa na rozłożonych kartonach, więc jest git. Spacer oczywiście był pro forma :roll: będę musiała małą przetrzymać jakoś na dworze w najbliższych dniach żeby sobie jednak przestawiła w łebku, że ten trawnik też jest od sikania i innych rzeczy ;) poza tym okazało się, że mały, drobny piesek potrafi wyciągnąć się na tyle żeby z blatu kuchennego ściągnąć swoją michę z żarciem, które się moczyło :twisted: teraz towarzystwo zostało na kolejnych kilka godzin i zobaczymy, czy utrzyma nienaruszony stan przestrzeni :)[/quote]

[quote name='"Scarlet"']Lola padła - śpi mi właśnie w nogach, na posłaniu pod stołem :) Mieszkanie podobno nie był aż tak nienaruszone - ja wróciłam o 21 z pracy, ale wcześniej w mieszkaniu były moja mama i siostra....stan zastany to skotłowana kanapa, zeżarta siatka w której były kawałki narzuty, nadgryziona rolka do ubrań i szablon do ozdabiania ściany ;) widać towarzystwo odsapnęło przez pierwszą połowę dnia, przespało największy upał, a potem hulaj dusza, piekła nie ma :P Za to goście zdecydowanie mile widziani - Akay dał czadu :) brakowało jeszcze salta z odbicia od ściany. I tylko Shugi okazał się być ostoją...rozsądku w tym towarzystwie :lol: idziemy jeszcze na spacer i spać :)[/quote]

Posted

mówiłam, że mała ma charakterek! Rozwija się cholernica w nowym DT :D czytając takie wieśi cieszę się, że maluch trafił na cudowny tymczas. Tylko teraz trzeba szukać konkurencyjnego DS a przy takim tymczasie to ja sobie tego nie wyobrażam. :P

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Rozmawiałam wczoraj z panem zainteresowanym Lolą. Jak wszystko pójdzie zgodnie z zamierzeniami Lola w weekend będzie miała gości:) trzymać kciuki dziewczyny.[/QUOTE]
i jak, czy Lola miała już gości? Skradła kolejne serducho? :cool3: