Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]dziewczyny Lola do nowego dt dostanie ode mnie wyprawkę - karmę i misia z którym śpi. na razie nic nie potrzeba ale za 2 tygodnie trzeba zrobić szczepienia. Będę Was pewnie prosić o dotację Loli w nowym DT.

Posted

[quote name='Ewanka']Świetne fotki ... wesoła rozrabiara - śliczna :)[/QUOTE]

tak Lalka się u nas już rozgościła i dokazuje jak na szczyla przystało:) ma charakterek. Pokradła chłopakom wszystkie zabawki i cieszyła pychola. Już prawie nie płacze separowana. Jest taka cudna! strasznie się zakochałam.

Posted

[quote name='kakadu']przepraszam, ale mi juz rece opadaja; czasem mnie to wszystko przerasta i nie widze konca tej drogi; psow ciagle mnostwo i o kazdy dom trzeba walczyc;
jaka szanse ma "moj" wtorek jesli takie slodkie i mlodziutkie slicznosci czekaja na domek i sie nie moga doczekac... :-([/QUOTE]
Wiem o czym mówisz. Często czuję się podobnie :( ale nie martw się kakadu. Wtorek na pewno znajdzie w końcu swój domek. Niedawno sądziłam, że mój Stefan już domu nie znajdzie, a niedługo (po przeszło 6 miesiącach szukania) prawdopodobnie pojedzie do nowego domu :) Na Wtorka na pewno też czeka gdzieś dom :)

Posted

Fotki cudne i widać, że mała jest szczęśliwa, dobrze, że pomimo, że Bulek jej nie toleruje ma kontakt z innymi psami, kotami. Mój syn stwierdził, że urosła, a mi się wydaje (a może nie), że Loli już żeber nie widać. :cool3:

Posted

[quote name='Kociabanda2']Aniu czy Lola ma allegro? Najwięcej zainteresowanych chyba na allegro właśnie szuka piesków. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.[/QUOTE]
nie niunia nie ma allegro a ja nie mam konta sprzedawcy żeby jej założyć.

Posted

[quote name='paula82']Fotki cudne i widać, że mała jest szczęśliwa, dobrze, że pomimo, że Bulek jej nie toleruje ma kontakt z innymi psami, kotami. Mój syn stwierdził, że urosła, a mi się wydaje (a może nie), że Loli już żeber nie widać. :cool3:[/QUOTE]

tak karmimy Lolsona 6 razy dziennie :lol: mocno kaloryczną karmą i witaminkami dla szczyli.

Posted

[quote name='Ss']ale chyba nie pojedzie daleko ;)[/QUOTE]

to fakt. zamęczymy nowe DT :evil_lol:
Ponawiam swoją prośbę o deklaracje na szczepienia niuni w nowym DT - wścieklizna i wirósówki (obecne szczepienie zabezpiecza lalkę do 10.07) podejrzewam, że to będzie koszt około 50 zł (?)

Tak jak pisałam Lolson ma ode mnie już odrobaczenie, odpchlenie, zabezpieczenie na kleszcze, 1 wirusówki. Pojedzie z karmą i zabawkami. Mogę oddać dresy TZ z którymi śpi na posłanku:evil_lol:

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']nie niunia nie ma allegro a ja nie mam konta sprzedawcy żeby jej założyć.
cholera, ja też nie mam konta na allegro :shake: Zawsze mam z tym problem, a allegro to jednak podstawa przy szukaniu domku. Jakieś nie z tej epoki Aniu jesteśmy :D

Cioteczki bardzo prosimy o allegro dla Loli :Rose: