Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Czesc Chude.....:) Ja takze pokaze Cie z ranka......:) Quote
AresekSE Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 pozdrowionka dla Ramzia, wyglada slicznie na tych ostatnich zdjeciach ... troche mnie dziwi ze nikt go jeszcze nie przygarnol ale moze ludzie sie boja duzego pieska? przelalem dzisiaj 30zl niestety moge tylko w ten sposob pomoc :-( Quote
Lolalola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 cioci Donicy i AresekSE bardzo dziekujemy:) 30 zl to bardzo duzo w sytuacji psiaka,stokrotne dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aimez pamietaj zeby wyslac dane do wplaty jednej cioteczce,ktora pytala o nie wczoraj;) Quote
yumanji Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A tam u Ciebie nie znalazlby sie ktos chetny? Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 de_sade napisał(a):hej, zjawiam się...szkoda mi tej chudzinki, jest cudny ... podajcie na prv nr konta, w tym miesiącu ledwo sama daję radę ale jak tylko się odbiję to coś wpłacę dla bidulka :( Wszystkie dane juz wyslane..... Bardzo...:) bardzo dziekujemy za wsparcie i odwiedziny .....:) Zapraszamy do nas..... Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Ajula napisał(a):dostałam pw, zaglądam ze wstydem muszę powiedzieć, że nie mogę wspomóc finansowo :( szkoda, piękny psiak Kochana....:) super, ze zajrzalas..... Zapraszamy serdecznie.....:) Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 AresekSE napisał(a):pozdrowionka dla Ramzia, wyglada slicznie na tych ostatnich zdjeciach ... troche mnie dziwi ze nikt go jeszcze nie przygarnol ale moze ludzie sie boja duzego pieska? przelalem dzisiaj 30zl niestety moge tylko w ten sposob pomoc :-( Bardzo sie ciesze, ze mozemy znowu Cie widziec u Ramzesa..... Pieniadze sa juz na koncie.....dziekujemy slicznie.....:):) Prosze zagladaj do nas....:):) Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Wplata na Ramzesa..... 24.03.2011....... AresekSe.......30zl Bardzo serdecznie dziekujemy w imieniu Ramzia.....:) Quote
andanka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Przelałam 10 zł,na razie mogę tylko tyle... Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 andanka napisał(a):Przelałam 10 zł,na razie mogę tylko tyle... Dzieki, ze zajrzalas...... zostan moze razem z nami i chudzina...... Wielkie dzieki za pieniazki.......:) Quote
Lolalola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 czesc Ramzes,jakos razniej jak sie pare nowych cioteczek zjawilo;) Quote
danavas Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 na zaproszenie melduje sie nowa ciotka... puki co podnoszę a jak tylko znajdę chwilke i skończę obiecany bazarek dla Bolusia to spróbuje jakoś dopomóc Ramzesowi, chyba też bazarkowo.... puki co zapraszam cioteczki na bazarek dla Pimpka... http://www.dogomania.pl/threads/204618-Na-resocjalizacj%C4%99-dla-ma%C5%82ego-rozrabiaki-%29-Wypasione-fanty-na-bazarku-do-19.04-%2822-00%29?p=16543819#post16543819 Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='danavas']na zaproszenie melduje sie nowa ciotka... puki co podnoszę a jak tylko znajdę chwilke i skończę obiecany bazarek dla Bolusia to spróbuje jakoś dopomóc Ramzesowi, chyba też bazarkowo.... puki co zapraszam cioteczki na bazarek dla Pimpka... http://www.dogomania.pl/threads/204618-Na-resocjalizacj%C4%99-dla-ma%C5%82ego-rozrabiaki-%29-Wypasione-fanty-na-bazarku-do-19.04-%2822-00%29?p=16543819#post16543819 Witamy...:) witamy....:) Bardzo sie cieszymy, ze jestes......:) Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Wplata na Ramzesa...... 24.03.2011.....Andanka......10zl. Bardzo slicznie dziekujemy......:):) Quote
danavas Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dziś już padam na twarz ale przez weekend poczytam wątek....a w poniedziałek bazarek bedzie gotowy.... teraz zmykam na zasłużony odpoczynek po pracy!!!! Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 danavas napisał(a):dziś już padam na twarz ale przez weekend poczytam wątek....a w poniedziałek bazarek bedzie gotowy.... teraz zmykam na zasłużony odpoczynek po pracy!!!! Dzieki......:):) super, ze jestes.....:) Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 anita ... mogłabyś wkleic na 1 stronę rozliczenie Ramzesa z poprzedniego miesiąca .... [quote name='kama210']Luty – 9.02 2011 – 9.03 .2011 koszt – 200 zł /tańszy boks dzięki anita_happy/ + nasza karma wpłaty na hotelik : 08.02– 10 zł - paulinken 12.02 – 10 zł - Zofija - Betson - brak :( 05.03 – 20 zł - Aimez moi 05.03 – 15 zł - kama210 --- anita_happy i happy mamas – 45 zł – anita rozlicza oobiście z yumanji suma wpłat 55 zł + 45 zł anity /rozlicza osobiście yumanji/ brakuje 100 zł do opłaty hoteliku brakującą kwotę uzupełniłam : - 80 zł - wpłata jednorazowa dla Ramzesa – KropeczkaJ – /10.02 / - 20 zł – z bazarków szydłowieckich [FONT=Verdana]hotel 200 zł a z poprzedniego miesiąca[/FONT][FONT=Verdana] do rozliczenia zakupionej budy przez kama210 [/FONT][FONT=Verdana]zostało 120 zł[/FONT][FONT=Verdana] … czyli buda już spłacona , [/FONT] [FONT=Verdana]a różnicę trzeba przelać yumanji - wychodzi 80 zł z czego 45 zł deklaracje anity osobiście rozliczane[/FONT] [FONT=Verdana]czyli yumanji trzeba przelać 35 zł [/FONT] wydatki dodatkowe : 20 zł - niopłacone jeszcze ze stycznia – 4 tabletki Aniprazolu po 5 zł http://www.dogomania.pl/threads/187757-*RAMZES*-wt.-rhodesian-r.-czeka-na-dom-NOWE-SUPER-ZDJ%C4%98CIA!!!zapraszamy-do-ogl%C4%85dania?p=16314750&viewfull=1#post16314750 - zapłacone z bazarków - 07.02.2011 - karma Hillsa..za 202zl - zapłacone z bazarku ze srebrem Aimez_moi - 01.03.2011 - karma Eukanube za 159zl - zapłacone z bazarku ze srebrem Aimez_moi ze bazarku Aimez zebrała 332zl - koszt tych karm wyszedł [SIZE=4]361 zł ... - brakujące 29 zł dolożone z wpłat z dogo na szydłowiaki ponadto Ramzes dostał w lutym w prezencie od Aimez Obroze i adresatke...... i zabawki.... ......................... Aimez przelej yumanji 35 zł + 20 zł za tabletki na robale ...= 55 zł .......................... [SIZE=4][SIZE=3]w przyszłym miesiącu tracimy deklaracje anity [SIZE=4] ... czyli będzie nam brakować 145 zł do hotelu + karma 200 -300 zł .................................... DO OPŁACENIA : HOTEL MARZEC - 9.03 - 9.04 ... 200 zł /tańszy boks dzięki anita-happy/ ... ... do tej pory tak jest /w sumie ze wszystkimi rozliczeniami naszych psów / ... że sama wertuję post po poście .... wyłapuję wydatki, wpłaty ... ... pilnuję żeby wszystko zebrać do kupy ,.... nic nie przeoczyć ... dać znać kiedy trzeba zapłacić ... przypominam że to że zaoferowałam się na księgową szydłowieckich bid /a w sumie jakoś tak samo wyszło ... bo nikt się nie kwapił zbytnio .../ to nie znaczy że mam wszystkiego sama pilnować .... / a już tych psich bid się trochę uzbierało które rozliczałam i rozliczam do tej pory ,... a to jest niekiedy po 2, 3 psy na raz ... ponadto bazarki itp ... i wszystko sama ogarniam z rozliczeniami ... bazarki, hotele itp ...... więc proszę /oczywiście kogoś z Szydłowca ... Aimez, anita, pudzian ... / o przejęcie ode mnie rozliczania i pilnowanie finansów chociaż jednego psa .. a piszę to na wątku Ramzesa ... bo moim zdaniem np. Aimez będzie łatwiej wszystkiego pilnować w przypadku Ramzesa ... zbiera na niego kaskę ... więc wie ile ma obecnie ... a ile mu brakuje ... więc jak? kto chętny ? ................. edit anita widzę że anita nie pojawia się na wątku od czasu ostatniej dyskusji ... ale napiszę może czyta ... zmieniłabyś tytuł wątku ... RAMZES BŁAGA O WSPARCIE FINANSOWE .... NA SPECJALISTYCZNĄ KARMĘ I HOTEL ... ... napisze jej jeszcze na gg[SIZE=3]... ....................................................[SIZE=3] [SIZE=2]apropo dyskusji na temat hoteli/ DT - "Dt" u Artkyki ....http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki [SIZE=3][SIZE=2] ...zobaczymy co z tego wyniknie ... niezależnie jak Arktyka się z tego wytłumaczy i wszystko wyjaśni OPINII sobie już nie naprawi ... Quote
koosiek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Zajrzałam dzisiaj tutaj przypadkiem... I to, co się tu dzieje, przypomina atmosferę na watkach szydłowiaków zabranych przez PA :shake: Szkoda, że to wszystko idzie w tą stronę... Dziewczyny, nie mam czasu czytać, ale czy Ramzes miał badany kał na obecność enzymów trzustkowych? Skoro wciąż nie przybiera na wadze, może poprzednia diagnoza była błędna... Anita... Bardzo nieprzyjemnie czyta się Twoje ostatnie posty na dogo. Wydajesz się zupełnie inną osobą, niż byłaś przed rokiem... Szkoda. Quote
danavas Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 cioteczki drogie mam już bazarek dla Bolka.... uwinęłam się szybciej...a zmierza do mnie wsparcie fantowe w postaci koleżanek z cudeńkami i w poniedziałek for siur zrobię Ramzeskowi. Puki co proszę.... wesprzyjcie ten o od Bolusia!!! http://www.dogomania.pl/threads/204798-Big-bazarro-dla-ma%C5%82ego-Bolusia!!!-do-22.04.2011-%2822-00%29-ZAPRASZAMY!!!?p=16564317 Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='koosiek']Zajrzałam dzisiaj tutaj przypadkiem... I to, co się tu dzieje, przypomina atmosferę na watkach szydłowiaków zabranych przez PA :shake: Szkoda, że to wszystko idzie w tą stronę... Dziewczyny, nie mam czasu czytać, ale czy Ramzes miał badany kał na obecność enzymów trzustkowych? Skoro wciąż nie przybiera na wadze, może poprzednia diagnoza była błędna... Anita... Bardzo nieprzyjemnie czyta się Twoje ostatnie posty na dogo. Wydajesz się zupełnie inną osobą, niż byłaś przed rokiem... Szkoda. koosiek ... kurcze na jakiej podstawie piszesz że atmosfera jest podobna do atmosfery na wątkach PA? bo pojawiają się jakieś odmienne zdania .. poglądy ... ?? ... skoro napisałaś ze "zajrzałaś tutaj przypadkiem" .... ... czyli nie czytałaś dokładnie wątku ... nie dziwię się bo stron się trochę uzbierało ... a opinię wyrabiasz sobie na podstawie ostatnich stron ... a znasz dokładnie przyczynę tej atmosfery ? ... nie obraz się ... ale podobnie jak Kana ... tak teraz Ty piszesz coś na podstawie kilku ostatnich postów moich lub anity ... a nie znasz chyba dokładnie żródła tej atmosfery lub znasz z jednej tylko strony ... nie wiem .. jeżeli się mylę ... to przepraszam ... mój poprzedni post naopisałam tylko dlatego że ja pilnuję finansów wszystkich psów naszych od ponad roku ... i chciałabym żeby ktoś mnie wreszcie trochę odciążył ... czy to dziwne że prosze po ponad roku o pomoc ... bo już nie wyrabiam pomału ze wszystkim ... zwłaszcza że ostatnio jakoś tak wyszło ... że wszystkie psy począwszy od Viki obrabiamy w sumie z anitą same .... ogłoszenia, organizowanie transportów, szukanie hoteli, ludzi do wizyt PA ... kasy na utrzymanie ... / Viki, Leyla, Rita, Lilka, Natan, Tesco, Fredi , Carbon, Gaga, 4 szkielety od gospodarza, beżowa suka zabrana tuż przed porodem, która jeszcze nie ma wątku / ale w odórżnieniu od PA ... gdzie zaangażowanych było wiele osób ... nasz jest raptem 4 osoby ... i mała garstka kibicujących i pomagających nam aktywnie osób z dogo i "z zewnątrz" ... którym serdecznie dziękuję za każdą pomoc .... .. sama nam zresztą też ogromnie pomagasz robiąc ogłoszenia na różnych portalach ... ..... co do badań Ramzesa podobne pytanie zadała Kana raptem parę stron temu ..... tam jest też wyjaśnione ... pod konie c jest napisane coś co może ma wpływ na dokładność wyniku ... nie wiem .. nie znam się .... badania kosztowały kupę kasy ... ................. ... widzisz koosiek ... poruszasz temat dziwnej atmosfery ... a to przez takie wpisy kiedy ktoś przeczyta wybrane tylko posty lub wątek "po łebkach" lub zna tylko wersję jednej strony ... albo nie chce "wnikać w szczegóły" a tylko coś napisać na temat tej "dziwnej atmosfery" ... to taka atmosfera się pogłębia i w kółko ten temat "jest na tapecie" ... a to wszystkie przyczyny tej "atmosfery" z naszej strony są wymienione i skumulowane w postach na kilku ostatnich stronach ... Quote
Aimez_moi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Tak....oczywiscie, ze postaram sie rozliczac Ramzesa..... Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dziękujemy wszystkim nowym osobom za odwiedzenie Ramzesika i pomoc dla chłopaka ..... Quote
Recommended Posts