Dorot131 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 nie wiem o co chodzi z tą atmosferą lecz jak obiecalam wplacilam 20 zł plus drugie 20 od mojego męza i przykro mi ze tylko tyle mogę trzymam kciuki za zdrowie chudzielca pozdrawiam Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='kama210'] ................. edit anita widzę że anita nie pojawia się na wątku od czasu ostatniej dyskusji ... ale napiszę może czyta ... zmieniłabyś tytuł wątku ... RAMZES BŁAGA O WSPARCIE FINANSOWE .... NA SPECJALISTYCZNĄ KARMĘ I HOTEL ... ... napisze jej jeszcze na gg[SIZE=3]... ....................................................[SIZE=3] [SIZE=2]apropo dyskusji na temat hoteli/ DT - "Dt" u Artkyki ....http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki [SIZE=3][SIZE=2] ...zobaczymy co z tego wyniknie ... niezależnie jak Arktyka się z tego wytłumaczy i wszystko wyjaśni OPINII sobie już nie naprawi ... anita zagląda jak kama napisze na gg aby przerzucic cos do pierwszych postów- anita wypisała się z wątku - emocji już jej starczy bo i tak SFLUSTROWANĄ POJEB..ą doopą jest co nie ma sowjego życia - tylko martwi się o jakieś kundle JEDNO WIEM - od WCZORAJ jestem pewna płacę wymagam - nie ma zdjęć psa raz w tygodniu/dwa tyg - jak zmienia się jego look - nie widzę radości psa w oczach /a to da sie wyczuć/ ewakuuje psa z danego DT/hotelu bo potem bedzie płacz i rwanie resztek włosów DZIĘKUJEMY GOŚCIOM ZA ZAPOMOGĘ DLA CHUDZIELCA, który przezył w swoim życiu wiele - przejechał kilometrów wiele..i dalej bezdomny Ramzesa mozna nazwać - pies - co zwiedził i połnoc i połódnie Polski /wiecie, ze ten pies przejechał już ok 1800 km :) jedno jest pewne - choroby lokomocyjnej ON NIE MA Quote
Aimez_moi Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Dorot131 napisał(a):nie wiem o co chodzi z tą atmosferą lecz jak obiecalam wplacilam 20 zł plus drugie 20 od mojego męza i przykro mi ze tylko tyle mogę trzymam kciuki za zdrowie chudzielca pozdrawiam Dzieki Kochana, ze zajrzalas......:) Podziekuj w naszym imieniu mezowi za wsparcie Ramzia.....:) Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Aimez_moi']Tak....oczywiscie, ze postaram sie rozliczac Ramzesa..... dzięki wielkie ... jak coś to służe oczywiście pomocą i radą .... ... obecny miesiąc hotelowania od 09.03 - 09.04 - do opłacenia przed 09.04 ... .. wszystko wcześniejsze jest rozliczone i uregulowane co do złotówki ... wszystkie moje rozliczenia są na 1 stronie ... Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Zaznaczam sobie wątek... i w wolnym momencie poczytam. Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Odwiedzinki u Ramzesa rano........:) Quote
zuzlikowa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Aimez_moi napisał(a):Odwiedzinki u Ramzesa rano........:) ... wirtualny spacerek i pokazanie cudnego... Quote
IVV Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 mizany dla chlopaka ...czemu go nikt nie chce ??? on jest tak pieknym psem !!!!! Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 zuzlikowa napisał(a):... wirtualny spacerek i pokazanie cudnego... Kochaniutka.....:):) dzieki, ze zajrzalas do Ramzesa...... Quote
Poziomka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Podrzucam pięknego psiaka.... Może ktoś Go zobaczy... I zakocha się w tym pysiu.... :):):) Quote
koosiek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Kama, odnośnie Twojego postu - tak, oceniam na podstawie ostatnich stron i na tych ostatnich stronach atmosfera jest jaka jest. Faktycznie, pisząc tamten post nie znałam przyczyn, teraz wiem nieco więcej, ale faktu nieprzyjemnej atmosfery to nie zmienia. Jeżeli chodzi o badania, to o ile zdarzyłam się doinformować, są to badania krwi, tak? Trzustkę bada się przez analizę kału, o ile się orientuję, w krwi może wtedy nie widać żadnych niepokojących zmian. Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Dzieki Koosiek.....:):) Czyli wyglada na to, ze chlopakowi trzeba zrobic wszystkie badania...... Quote
danavas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ufff...no i dobrnęłam do końca...masakra...doopa mnie już boli od siedzenia przed tym kompem... nawet mimo miękkiej pufki w strategicznym miejscu... przeczytałam wątek o dechy do dechy...już wymiękałam po drodze ale obiecałam sobie że będę czytać każdy nowy wątek dokładnie w całości..... kurde nie wiem co myśleć......wydaje mi się cioteczki,że chyba potrzebne są wszystkie podstawowe badania...może przyczyna tego że Ramzes nie przybiera na wadze leży tam gdzie jej się nikt nie spodziewa.... warto by chłopaka przelustrować porządnie... to są tylko moje prywatne wywody.... oczywiście są tu osoby o decydującym głosie i wiedzy o której mi się nawet nie śniło.... ale jeśli jest choć cień szans że te badania rozjaśnią nieco obraz to chyba warto... Quote
danavas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 atmosfera atmosferą...... może jak będą tu regularne walki poglądów to więcej ludzi zajrzy z ciekawości żeby poczytać.....hehehe a może zrzuta na kisielek i do boju cioteczki :) takie kochaniutkie jesteście, pomoc niesiecie bidulinkom a jak trzeba walczyć o swoje to pioruny nie baby ;) dobra cecha... dobra kończę nudzić i zabieram się za bazarek...jak tylko skończę prześlę linka, na stówkę jeszcze dzisiaj!!!! aha i zapiszcie mnie na 20 zł stałych deklaracji na 6 najbliższych m-cy, widzę że z kasą krucho więc może w trybie wstecznym i 1.04 wpłacę 40 zł za marzec i kwiecień...mało.. wiem ale teraz tylko tyle mogę.... może bazarek coś wyciśnie z portfeli..... Quote
danavas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/204618-Na-utrzymanie-Pimpka-%29-Wypasione-fanty-na-bazarku-do-19.04-%2822-00%29/page2 http://www.dogomania.pl/threads/204798-Big-bazarro-dla-ma%C5%82ego-Bolusia!!!-do-22.04.2011-%2822-00%29-ZAPRASZAMY!!!/page2 podnieście ciotki chociaż plizzzzzz!!!! Quote
Lolalola Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 danavas napisał(a):atmosfera atmosferą...... może jak będą tu regularne walki poglądów to więcej ludzi zajrzy z ciekawości żeby poczytać.....hehehe a może zrzuta na kisielek i do boju cioteczki :) takie kochaniutkie jesteście, pomoc niesiecie bidulinkom a jak trzeba walczyć o swoje to pioruny nie baby ;) dobra cecha... dobra kończę nudzić i zabieram się za bazarek...jak tylko skończę prześlę linka, na stówkę jeszcze dzisiaj!!!! aha i zapiszcie mnie na 20 zł stałych deklaracji na 6 najbliższych m-cy, widzę że z kasą krucho więc może w trybie wstecznym i 1.04 wpłacę 40 zł za marzec i kwiecień...mało.. wiem ale teraz tylko tyle mogę.... może bazarek coś wyciśnie z portfeli..... ciocia danavas jest super,zobacz jak Cie poratowala Ramzesinko:) Quote
Aimez_moi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Wplata na Ramzesa..... 28.03.2011.......Dorot131......40zl Dziekujemy slicznie w imieniu Ramzia......:):) Quote
Aimez_moi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Danavas......:) dzieki wiekie.....za deklaracje...za obecnosc....za pomoc.....:):) Quote
danavas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki zobaczcie cioteczki jaka pinda bez serca!!!! dorobkiewiczka zakichana.....ona proponowała żeby u jej siostry Ramzeska ulokować...pamiętacie.. na początku wątku zanim trafił do DT Quote
anita_happy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 watek Huntera http://www.dogomania.pl/threads/192035-Cena-mojego-zycia-to-230-z%C5%82-na-karme-i-leki-!!!!/page59 on też trzustkowy... boxyją sie z nim dziewczyny dobra lektura E-S - wyciagneła WSZYSTKO co ważne z wątku psiaków trzustkowych :) da sie teraz to przeczytać - takie kompedium POLECAM można sciągnąć podawanie probiotyków/lakcid witamina B12 w zastrzykach dobór karmy i inne ważne DLA PSA rzeczy Quote
anita_happy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 danavas napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki zobaczcie cioteczki jaka pinda bez serca!!!! dorobkiewiczka zakichana.....ona proponowała żeby u jej siostry Ramzeska ulokować...pamiętacie.. na początku wątku zanim trafił do DT a to prawda - miał jechać do siostry Arktyki - sama rozmawiałma - LOS czuwał nad nim . heh Quote
koosiek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 anita_happy napisał(a): podawanie probiotyków/lakcid witamina B12 w zastrzykach dobór karmy Tak, ale to dodatkowo :) Najważniejsze jest podawanie enzymów. Czasami po jakimś czasie trzustka zaczyna w iluśtam procentach funkcjonować i można odejść od enzymów, ale na początku to podstawa. O ile Ramzes faktycznie ma problem z trzustką, ofc. Quote
anita_happy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 koosiek napisał(a):Tak, ale to dodatkowo :) Najważniejsze jest podawanie enzymów. Czasami po jakimś czasie trzustka zaczyna w iluśtam procentach funkcjonować i można odejść od enzymów, ale na początku to podstawa. O ile Ramzes faktycznie ma problem z trzustką, ofc. w pierwszym poscie są wyniki badań - ja sie nie znam..ale tam chyba piszą, ze w normie!!?? co Quote
Aimez_moi Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 O Boziu...... czytam ale to wcale nie jest tak latwo od razu wszystko przyswoic..... Kreon 10000 ....wszedzie o tym pisza...... Ale zacznijmy od poczatku: wedlug mnie to Ramzes powinien miec zrobione wszystkie badania od poczatku do konca...krew i wszystkie wskazniki wynikajace z jej badania, i chyba usg albo przeswietlenie przewodu pokarmowego. Quote
danavas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/204998-Bazarek-dla-Ramzesa....-ca%C5%82e-zamieszanie-potrwa-do-27.04.2011-%2822-00%29?p=16587451#post16587451 bazarek dla słodziaka już w obiegu...rozsyłajcie ciotunie i wujaszkowie... niech idzie w świat!!!! Quote
Recommended Posts