kama210 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 anita_happy napisał(a):mnie mozesz wykreślić z rozliczania tzn? nie będziesz wpłacać na Ramzesa ? zajeb...ście ... pies traci coraz więcej ... super .... tak dalej ... ... budę kupiłam za swoje pieniądze ... a Ty rezygnujesz pod koniec rozliczenia miesiąca pobytu w hotelu .. więc mam prośbę może zrezygnuj od następnego miesiąca ... i sobie wtedy wyjaśnijcie z yumanji swoje osobiste rozliczenia .... kto jeszcze rezygnuje ? ... Aimez musisz powysyłać trochę żebraczych pw ... Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Powysylam....... Jakos nasz Ksieciunio nie ma szczescia........ Quote
Shhh Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 dorzucam swoje zdjecia, maly poslizg przez problemy techniczne. Dziewczyny trzymam kciuki za wsparcie finansowe, oby od kogos sensowniejszego niz anita. Quote
Lu_Gosiak Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 http://img852.imageshack.us/i/dsc7411.jpg/ to zdjecie jest swietne:):) Quote
anita_happy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Shhh']Dziewczyny trzymam kciuki za wsparcie finansowe, oby od kogos sensowniejszego niz anita. Ramzes jest śliczniutki ale ma pecha... PROSZĘ SO?BIE TAKIE UWAGI W pięty wsadzić i odfajkować się a teraz cała prawda... co anita ma do yumanji: 1. pies trafił do hotelu wychudzony - przytył ... na ulicy w schronisku gdzie był pare dni lipiec/sierpień 2010 w hotelu październik 2010 w hotelu Przy wizycie Kamy i Aimez gdy przewożony był do DS Cywil i Miodek - Kama zrobiła zdjecia Ramzesowi i ręce opadły tym co zdjęcia widzieli... yumanji - co mam do Ciebie , - nie informowałaś OPIEKUNÓW o tym, że pies WYCHUDŁ POTWORNIE, diagnostyka Ramzesa /wyniki badań, ta sprawa juz wrzała na tym watku - w sumie mamy badania Ramzesa (teraz uwaga: załózmy oddajemy psa do adopcji - te wyniki mozemy sobie w pięty wsadzić ponieważ są na imie FIONA)/, - nie można doprosić się o zdjęcia psa aby pokazać CO TO ZA pies...bez aktualnych zdjęć nie ma jak szukać sponsorów na eventach - na twarz to dobry jest puder yumanji - powiedz swoim koleżankom Kana i Shhh, które specjalnie z Gdańska jechały do Ciebie aby zrobic zdjęcia Ramzesowi, że przeginają...trzeba było zrealizować mozliwość jaką miałaś z Psim Fotografem z Lublina - o której była mowa juz w sierpinu /?/ 2010...z Lublina bliżej miał do Ciebie...i zdjęcia by zrobił odpowiednie. http://psifotograf.hostcenter.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=92 "Sesja zdjęciowa psiaka szukającego domu jest bezpłatna. Na terenie Lublina i okolic (do 20 km) dojazd również bezpłatny, w przypadku większych odległości ze względów finansowych proszę o pokrycie kosztów paliwa (40 groszy za kilometr)." Shhh podaruj sobie wywody typu "Dziewczyny trzymam kciuki za wsparcie finansowe, oby od kogos sensowniejszego niz anita." Quote
Kana Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Woow powiało grozą :) I właśnie od takich wpisów wątki robią się gówno warte i pełne konfliktów. Anita pokłóciłaś się z Asią, super co nas to obchodzi, ale odkąd wypięłaś się na nią to robisz tak tutaj pod górę i ogromne zamieszanie że głowa boli. Może jeżeli Yuma nie opiekuje się należycie psem jak twierdzisz to go zabierz co ? Weź go sobie do lecznicy, wsadź do ich hotelu i będzie miał wszystkie badania jakie będziesz tylko chciała. Ramzes będzie chudy, mimo to że je. Miałam identycznego psa który miał takie problemy. Po prostu taki ma być i już. Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 O Boziu......Ramzesik........ Isadora......:) odswiezysz chlopakowi allegro z nowymi zdjeciami?......bardzo prosze...a ja wysle do Ciebie pieniazki zaraz...... Quote
Shhh Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 kolezanki nie jechaly SPECJALNIE po to, zeby zrobic zdjecia ramzesowi. Ale skoro juz mozemy zrobic cos potrzebnego, zawsze staramy sie to robic. nie można doprosić się o zdjęcia psa aby pokazać CO TO ZA pies...bez aktualnych zdjęć nie ma jak szukać sponsorów na eventach - na twarz to dobry jest puder To nie jest pies yumanji i NIE JEJ problem, zeby miec zdjecia na ktorych widac jak pies wyglada i zebrac kase. Quote
Lolalola Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 z przykroscia stwierdzam,ze rzygac juz chce przez te wszystkie niezdrowe akcje tu na watku...........................wspolczuje Ramzesie,duzo tracisz............................. Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Lolalola napisał(a):z przykroscia stwierdzam,ze rzygac juz chce przez te wszystkie niezdrowe akcje tu na watku...........................wspolczuje Ramzesie,duzo tracisz............................. Zgadzam sie ....... Quote
tula Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Aimez ja cały czas też robię chłopakowi ogłoszenia, staram się go regularnie wklejać na cafeanimal, szerlok i gumtree. Quote
kama210 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 bazarek min. dla Ramzesa .... http://www.dogomania.pl/threads/2035...-do-17.03-g.22 prosze o odwiedziny i podrzucanie .... Quote
IVV Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 pokazuj sie chlopaku ...ciotka Lolalola ma zupelna racje ...szkoda cie psiaku :( Quote
Lolalola Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 czesc Ramzes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)moze z Ciebie wcale nie jest Okruszek,ale dedykucje Ci cover Vikusi bo jest o psie;);) http://www.youtube.com/watch?v=AJtlA6m8Zk8 ciekawam jak sie czujesz psiaku???? buziak w nos!!!!!!! Quote
yumanji Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ramzes czuje sie ok.Zjada od paru dni doslownie, Eukanube dla starszych psow ,zobaczymy,jakie beda efekty. Pies nie "wychudl potwornie",pies caly czas prawie wyglada tak samo. Na plus jest to,ze nie ma biegunek,jest energiczny,zywiolowy i radosny. Byc moze z powodu swojej przypadlosci bedzie juz chudy zawsze. Przykro mi,ze na wynikach badan Ramzesa jest imie innego psa,ale nie mam wplywu na pomylke weterynarza.Ramzes byl jedynym psem,ktoremu robilam badania n a enzymy trzustkowe i sa to jego wyniki.Fiona tego akurat dnia oddawala krew. O kazdego z psow "hotelowych"dbam lepiej niz o swoje,bo odpowiedzialnosc wieksza. A co do relacji miedzyludzkich....jeszcze sie taki nie urodzil,co by kazdemu dogodzil. Kazdy sobie wybiera to,co mu pasuje.... Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 tula napisał(a):Aimez ja cały czas też robię chłopakowi ogłoszenia, staram się go regularnie wklejać na cafeanimal, szerlok i gumtree. Dzieki wielkie za pamiec o chudzinie......:):) Quote
Lolalola Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ahoj Ramzio:)cmokasy na dobry dnia poczatek;) Quote
yumanji Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dzisiaj ladna pogoda,wiec Ramzio popyla od rana po podworku. Quote
kama210 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Luty – 9.02 2011 – 9.03 .2011 koszt – 200 zł /tańszy boks dzięki anita_happy/ + nasza karma wpłaty na hotelik : 08.02– 10 zł - paulinken 12.02 – 10 zł - Zofija - Betson - brak :( 05.03 – 20 zł - Aimez moi 05.03 – 15 zł - kama210 --- anita_happy i happy mamas – 45 zł – anita rozlicza oobiście z yumanji suma wpłat 55 zł + 45 zł anity /rozlicza osobiście yumanji/ brakuje 100 zł do opłaty hoteliku brakującą kwotę uzupełniłam : - 80 zł - wpłata jednorazowa dla Ramzesa – KropeczkaJ – /10.02 / - 20 zł – z bazarków szydłowieckich [FONT=Verdana]hotel 200 zł a z poprzedniego miesiąca[/FONT][FONT=Verdana] do rozliczenia zakupionej budy przez kama210 [/FONT][FONT=Verdana]zostało 120 zł[/FONT][FONT=Verdana] … czyli buda już spłacona , [/FONT] [FONT=Verdana]a różnicę trzeba przelać yumanji - wychodzi 80 zł z czego 45 zł deklaracje anity osobiście rozliczane[/FONT] [FONT=Verdana]czyli yumanji trzeba przelać 35 zł [/FONT] wydatki dodatkowe : 20 zł - niopłacone jeszcze ze stycznia – 4 tabletki Aniprazolu po 5 zł http://www.dogomania.pl/threads/187757-*RAMZES*-wt.-rhodesian-r.-czeka-na-dom-NOWE-SUPER-ZDJ%C4%98CIA!!!zapraszamy-do-ogl%C4%85dania?p=16314750&viewfull=1#post16314750 - zapłacone z bazarków - 07.02.2011 - karma Hillsa..za 202zl - zapłacone z bazarku ze srebrem Aimez_moi - 01.03.2011 - karma Eukanube za 159zl - zapłacone z bazarku ze srebrem Aimez_moi ze bazarku Aimez zebrała 332zl - koszt tych karm wyszedł [SIZE=4]361 zł ... - brakujące 29 zł dolożone z wpłat z dogo na szydłowiaki ponadto Ramzes dostał w lutym w prezencie od Aimez Obroze i adresatke...... i zabawki.... ......................... Aimez przelej yumanji 35 zł + 20 zł za tabletki na robale ...= 55 zł .......................... [SIZE=4][SIZE=3]w przyszłym miesiącu tracimy deklaracje anity [SIZE=4] ... czyli będzie nam brakować 145 zł do hotelu + karma 200 -300 zł .................................... Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Ok... czyli mam przelac do Jumy 55zl........ Quote
Aimez_moi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Ramzio.......przypominamy sie Cioteczkom......:) Quote
Aimez_moi Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Jumanji.......:) napisz prosze jak tam Ramzes je ta nowa karme...... Smakuje Mu chociaz? Quote
Recommended Posts