Aimez_moi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Kochane......:):) Mam prosbe....sprawmy aby watek Ramzesa byl radosny i przyjazny..... Bardzo prosze.......Ramzio to cudny pies i najwazniejsze jest aby znalazl rownie wspanialy dom. Teraz tak..... jest taka karma Eukanuba mature senior large..... 15kg za 159zl plus dwa opakowania smaczkow.... Wczoraj rozmawialam z Jumanji a Ona z lekarzem prowadzacym Ramzesa i skoro Hills nie dal przyrostu wagi ta karma jest rownie dobra i daje szanse na wzrost kilogramow u psiaka. Jak myslicie....zamawiac? I sprobujemy z Eukanuba? Troche tansza i 3 kg wiecej...... Quote
Lolalola Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no to zamawiajcie :)i juz bez zadnych klotni i licytacji ciotki prosze;):lmaa::nono: u Ramzia ma byc spokoj i duziiooooo dobrej energii:mad: Quote
Aimez_moi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Lolalola napisał(a):no to zamawiajcie :)i juz bez zadnych klotni i licytacji ciotki prosze;):lmaa::nono: u Ramzia ma byc spokoj i duziiooooo dobrej energii:mad: Thats right dear aunt......:):) Quote
Lolalola Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Aimez_moi napisał(a):Thats right dear aunt......:):) otherwise dear auntie will smack your bums naughty,naughty girls;) Quote
Aimez_moi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Czy Ty mnie straszysz droga ciociuuu....?:eviltong: Quote
Lolalola Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Aimez_moi napisał(a):Czy Ty mnie straszysz droga ciociuuu....?:eviltong: NIEEEEM,ja sie bojem Twoich "chopakow"....:eviltong::evil_lol: Quote
anita_happy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Aimez_moi napisał(a):Thats right dear aunt......:):) pojechałas po bandzie!!!Lolka - ja to bym sie łobraziła za to ha ha aha h Quote
Kana Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Na dniach będą piękniejsze zdjęcia do ogłoszeń. Choć uważam że i te się nadają. Z czym ma problem Ramzes? Trzustka, wątroba? Quote
anita_happy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Kana']Na dniach będą piękniejsze zdjęcia do ogłoszeń. Choć uważam że i te się nadają. Z czym ma problem Ramzes? Trzustka, wątroba? na wątku - jest opisane co miał robione i co wyszło - parenaście stron wstecz Quote
Lolalola Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 anita_happy napisał(a):pojechałas po bandzie!!!Lolka - ja to bym sie łobraziła za to ha ha aha h JA TAM WOLE BYC DEAR AUNTIE niz DIABEL ROLKITA LAHAHAHAHAHAHAHHAHA:evil_lol: Quote
anita_happy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Lolalola napisał(a):JA TAM WOLE BYC DEAR AUNTIE niz DIABEL ROLKITA LAHAHAHAHAHAHAHHAHA:evil_lol: oki AUNTIE: P Quote
Aimez_moi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Karma dla Ramzesa zamowiona.......dzis powinna byc na miejscu...... Quote
anita_happy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Aimez_moi']Kochane......:):) Mam prosbe....sprawmy aby watek Ramzesa byl radosny i przyjazny..... Bardzo prosze....... poczytajcie sobie:P http://www.ocalmyodzapomnienia.pl/o-nas/73-przyjaciele-o-nas Quote
Aimez_moi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 I super.....od razu jasniej sie zrobilo.......:) Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Karma doszla......mam nadzieje, ze bedzie hrabiemu smakowac.....:):) Quote
kama210 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Aimez wypisz Twoje wydatki na Ramzesa ... kiedy i ile to było ... te 2 worki karmy ... kiedy zamawiałąś i za ile ... trzeba to wciągnąć w wydatki na Ramzesa i rozliczenia ... i co kupiłaś jako prezenty od Ciebie ? obroża, zabawki ...tak ? ciekawe czy Ramzes się nimi bawi ...? ... to też dopiszę ... żeby było wiadomo że Ciotuchna dba o Ramzesa najlepiej jak może ... Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Nie bylo tego duzo...... Obroze i adresatke......zabawki....Ramzio dostal ode mnie w prezencie...... 07.02.2011......zakupilam Hillsa.......za 202zl..... 01.03.2011......zakupilam Eukanube za 159zl..... Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Ze srebrnego bazarku zebralam 332zl....... za ktore wszystkim bioracym udzial serdecznie dziekuje.....:):) Hills...202zl....Eukanuba..159zl....czyli dolozylam 29zl ze skladek na Ramzia..... Kama.....:) tak? dobrze licze?...... I to chyba wszystko... Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Z tego co pytalam Jumanji.....:) to Ramzes....ma zabawki w glebokim powazaniu.... Ale no coz...albo sie jest Ksieciuniem albo nie.....:):):) Quote
Lolalola Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 jemu dziolchy trzeba a nie zabawek;)hahahhaa Quote
kama210 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ze srebrnego bazarku zebralam 332zl....... za ktore wszystkim bioracym udzial serdecznie dziekuje.....:):) Hills...202zl....Eukanuba..159zl....czyli dolozylam 29zl ze skladek na Ramzia..... Kama.....:) tak? dobrze licze?...... I to chyba wszystko... zgadza się ...:) czyli z wpłat na hotelik na Ramzesa ubyło 29 zł .... przeznaczone na karmę Betson się nie odezwała ...czyli brakuje nam 100 zł / miesięcznie do opłaty hoteliku .... NIEDOBRZE ... do 9 trzeba rozliczyć hotel za ten miesiąc ... Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Wplata na Ramzesa...... 03.03.2011.......Paulinken......10zl. Bardzo serdecznie dziekujemy za wsparcie Ramzia......:):) Quote
anita_happy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='kama210']zgadza się ...:) czyli z wpłat na hotelik na Ramzesa ubyło 29 zł .... przeznaczone na karmę Betson się nie odezwała ...czyli brakuje nam 100 zł / miesięcznie do opłaty hoteliku .... NIEDOBRZE ... do 9 trzeba rozliczyć hotel za ten miesiąc ... mnie mozesz wykreślić z rozliczania Quote
Recommended Posts