Aimez_moi Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Czesc Ramziaku chudziutki........:) Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Jumanji......jak tam chlopak? I ta nowa karma?.....sluzy Chudzinie? Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 A co Ty Ramzesku?......samiutki tu jestes? Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Mhy......juz od jakiegos czasu..... Quote
yumanji Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pogoda obrzydliwa,Ramzes grzeje dupine w lazience.Wychodzi na 5 min i zaraz drapie,zeby go wpuscic z powrotem. Rozmawialam z wetem na temat zywienia.On musialby zjesc minimum 400-500 g dziennie dobrej jakosci chudego miesa plus ryz i warzywa.Pytanie ,czy mozna mu zapewnic dobrze zbilansowana diete i za jakie pieniadze? Mysle,ze mozna sie skonsultowac z jakim "psim"zywieniowcem.Natomiast na pewno musi skonczyc worek Eukanuby i wtedy zobaczymy,czy sa jakies efekty. Quote
Lolalola Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 strszna bida z niego,ze ma takie sensacje z zywieniem......kurde moj bulion nabawil sie chyba jakiegos refluksu.....mimo tego ,ze daje jej wszystko naj:( Quote
Aimez_moi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Byc moze dla Ramzesa najlepszym rozwiazaniem byloby jedzenie i suchej karmy wysokobialkowej i gotowanego ryzu z miesem...... Ale do czegos takiego to musialby miec domek....... Quote
kama210 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 zapraszam na bazarek - zakupy i podrzucanie mile wskazane ... BAZAREK - cienie, pudry, balsamy, BIŻUTERIA - do 30.03 , g.22 Quote
kama210 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 szkoda Ramzes że tak mało osób do Ciebie zagląda ... może watro pozapraszać ludzi ... ................... ja przypominam że Ramzesowi brakuje 145 zł do hotelu .... .................. Isadora - jak z allegro Ramzesa ? wystawisz ponownie ? podaj mi proszę nr konta, zapłacę z naszych bazarków .... Quote
IVV Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 zagladaja ,zagladaja tylko pewnie nic nie pisza Quote
Aimez_moi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Malo ludzi zaglada...... prawie juz nikogo tu nie ma.... Nie wiem co jeszcze moge zrobic..... nie mam zdolnosci na dogo ani na facebooku. nie umiem robic ogloszen ani rozreklamowac Go w sieci...... Poza tym mam coraz mniej czasu..... nigdy tego nie ukrywalam.... Pewnie to moja wina gdy znalezlismy Ramzesa, ze poprosilam Kame i Pudziana aby Go zabrac..... Wykupuje Mu ogloszenia, ma allegro..... w miare staram sie pomoc finansowo..... Naprawde nie wiem co jeszcze moge zrobic...... Quote
Lolalola Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 zawsze tak jest...na poczatku wre,pozniej kappaa:( na mase pw..moze ktos nowy sie zjawi.....trzymaj sie Ramziaku!!!! Quote
yumanji Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 To nie jest prosta sprawa oddac do adopcji takiego duzego,starszego psa i to jeszcze wymagajacego specjalistycznej,drogiej karmy.Ale idzie wiosna,miejmy nadzieje,ze adopcje "sie rusza". Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Czesc Ramzesku ......:) jak bylo pusto u Ciebie tak jest dalej....... Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 yumanji napisał(a):To nie jest prosta sprawa oddac do adopcji takiego duzego,starszego psa i to jeszcze wymagajacego specjalistycznej,drogiej karmy.Ale idzie wiosna,miejmy nadzieje,ze adopcje "sie rusza". Yumanji.... ja wiem, ze to nie jest prosta sprawa......chyba wszyscy wiedza..... Czasami sie zastanawiam czy w ogole zdarzy sie cud i ktos pokocha chudzine....... Quote
Lolalola Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kurcze czasami psiaki naprawde czekaly wieki..ale sie doczekaly..Ramzes fakt nie ma szczescia,ale przeciez nie moze tak byc do konca zycia do cholery...!! Quote
de_sade Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 hej, zjawiam się...szkoda mi tej chudzinki, jest cudny ... podajcie na prv nr konta, w tym miesiącu ledwo sama daję radę ale jak tylko się odbiję to coś wpłacę dla bidulka :( Quote
Lolalola Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 de_sade napisał(a):hej, zjawiam się...szkoda mi tej chudzinki, jest cudny ... podajcie na prv nr konta, w tym miesiącu ledwo sama daję radę ale jak tylko się odbiję to coś wpłacę dla bidulka :( dziekujemy ogromnie za przybycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) ciocia Aimez zaraz z ranca wysle nr konta:) dziekujemy:) Quote
Ajula Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 dostałam pw, zaglądam ze wstydem muszę powiedzieć, że nie mogę wspomóc finansowo :( szkoda, piękny psiak Quote
donica Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Hej, Ja niestety finansowo nie mam jak pomóc w tej chwili. A czy Ramzes jest ogłoszony na fb albo na http://www.adopcjerr.pl ? Niestety nie znalazłam na ten temat informacji. Czy on jest wykastrowany? Quote
Recommended Posts