Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoda obrzydliwa,Ramzes grzeje dupine w lazience.Wychodzi na 5 min i zaraz drapie,zeby go wpuscic z powrotem.
Rozmawialam z wetem na temat zywienia.On musialby zjesc minimum 400-500 g dziennie dobrej jakosci chudego miesa plus ryz i warzywa.Pytanie ,czy mozna mu zapewnic dobrze zbilansowana diete i za jakie pieniadze?
Mysle,ze mozna sie skonsultowac z jakim "psim"zywieniowcem.Natomiast na pewno musi skonczyc worek Eukanuby i wtedy zobaczymy,czy sa jakies efekty.

Posted

Byc moze dla Ramzesa najlepszym rozwiazaniem byloby jedzenie i suchej karmy wysokobialkowej i gotowanego ryzu z miesem......
Ale do czegos takiego to musialby miec domek.......

Posted

szkoda Ramzes że tak mało osób do Ciebie zagląda ...

może watro pozapraszać ludzi ...

...................

ja przypominam że Ramzesowi brakuje 145 zł do hotelu ....

..................

Isadora - jak z allegro Ramzesa ? wystawisz ponownie ? podaj mi proszę nr konta, zapłacę z naszych bazarków ....

Posted

Malo ludzi zaglada...... prawie juz nikogo tu nie ma....
Nie wiem co jeszcze moge zrobic..... nie mam zdolnosci na dogo ani na facebooku. nie umiem robic ogloszen ani rozreklamowac Go w sieci......
Poza tym mam coraz mniej czasu..... nigdy tego nie ukrywalam....
Pewnie to moja wina gdy znalezlismy Ramzesa, ze poprosilam Kame i Pudziana aby Go zabrac.....
Wykupuje Mu ogloszenia, ma allegro..... w miare staram sie pomoc finansowo.....
Naprawde nie wiem co jeszcze moge zrobic......

Posted

To nie jest prosta sprawa oddac do adopcji takiego duzego,starszego psa i to jeszcze wymagajacego specjalistycznej,drogiej karmy.Ale idzie wiosna,miejmy nadzieje,ze adopcje "sie rusza".

Posted

yumanji napisał(a):
To nie jest prosta sprawa oddac do adopcji takiego duzego,starszego psa i to jeszcze wymagajacego specjalistycznej,drogiej karmy.Ale idzie wiosna,miejmy nadzieje,ze adopcje "sie rusza".

Yumanji.... ja wiem, ze to nie jest prosta sprawa......chyba wszyscy wiedza.....
Czasami sie zastanawiam czy w ogole zdarzy sie cud i ktos pokocha chudzine.......

Posted

hej, zjawiam się...szkoda mi tej chudzinki, jest cudny ... podajcie na prv nr konta, w tym miesiącu ledwo sama daję radę ale jak tylko się odbiję to coś wpłacę dla bidulka :(

Posted

de_sade napisał(a):
hej, zjawiam się...szkoda mi tej chudzinki, jest cudny ... podajcie na prv nr konta, w tym miesiącu ledwo sama daję radę ale jak tylko się odbiję to coś wpłacę dla bidulka :(

dziekujemy ogromnie za przybycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
ciocia Aimez zaraz z ranca wysle nr konta:)
dziekujemy:)