Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale jesli chodzi o wjazd do uk to bidak musialby miec do paszportu i chipa jeszcze pol roku kwarantanny........zreszta srednio realnie to widze......transport.......masakra!!ale moze blizej poza granicami kraju....why not??

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wklejam wątek psów z Pułtuska - kochani one potrzebują takiej akcji jak w Szydłowcu - wejdźcie proszę i wspomóżcie radami jak wam się udało rozkręcić Szydłowiec, żeby pomóc teraz im - potrzeba organizacji i fachowych rad:
http://www.dogomania.pl/threads/202346-Psiaki-biedaki-z-Pułtuska-(?p=16334366#post16334366

Anita, Aimez_moi, macie ogromne doświadczenie już w organizacji i pomysłowości jeżeli chodzi o Szydłowiec, może wasze rady przydadzą się w Pułtusku, tam to samo siędzieje co w Szydłowcu na początku - bez schroniska, bez świadomości ludzi...

Posted

feliksik napisał(a):
wklejam wątek psów z Pułtuska - kochani one potrzebują takiej akcji jak w Szydłowcu - wejdźcie proszę i wspomóżcie radami jak wam się udało rozkręcić Szydłowiec, żeby pomóc teraz im - potrzeba organizacji i fachowych rad:
http://www.dogomania.pl/threads/202346-Psiaki-biedaki-z-Pułtuska-(?p=16334366#post16334366

Anita, Aimez_moi, macie ogromne doświadczenie już w organizacji i pomysłowości jeżeli chodzi o Szydłowiec, może wasze rady przydadzą się w Pułtusku, tam to samo siędzieje co w Szydłowcu na początku - bez schroniska, bez świadomości ludzi...

no feliksik - dziękujemy - hihihihihih
ale u nas to po roku dopiero miasto się odezwało, ze chce GODAC!!!bo sie wystrachali Akcji "Starachowice" :/
specjalistki :/ nie powime - partyzantka...a psó na ulicy od cholery
do póki POWIAT nie wprowadzi poprzez Gminy systemu znakowania - nie ma szans na polepszenie sytuacji
planowo chcemy poprzez Starostę wprowadzic we wszystkich gminach Gminne programy przeciwdziałania bezdomności
Primo - znakowanie i baza danych...
baza danych to pikus - nawet mamy kogos kto ją napisze jako program...
chipy to tez pikuś...
TERAZ tylko trzeba WYKLADNI aby musowo wszystkie psy były oznakowane...moze akcja darmowe szczepienie na scieklizne /a chip przy okazji/
jak bedzie darmowe to wszycy sie polasza na darmówke - a chipy rozwiązą nam problem :/

Posted

feliksik napisał(a):
no to jest myśl - dlatego mówię, że wy specjalistki jesteście i na dodatek mama PR uprawia:evil_lol:

ła ha ha...tak ta moja mama nawyprawiała, ze jedna jej koleżanka co nam czasmai psa w kojcu potrzymała juz zablokowana...bo 3 psa z ulicy zgarneła - SUNIE...
teraz mama edukuje o kastracji i sterylizacji
hahahahh

Posted

Osoba odp za rozliczenia finansowe pilnie proszona o dokonanie takowegon za styczen oraz luty.
Prosze zwrocic sie do schroniska w Radomiu o duplikat szczepienia przeciwko wsciekliznie.To jest jeszcze b pilne!

Posted

[quote name='yumanji']Osoba odp za rozliczenia finansowe pilnie proszona o dokonanie takowegon za styczen oraz luty.
Prosze zwrocic sie do schroniska w Radomiu o duplikat szczepienia przeciwko wsciekliznie.To jest jeszcze b pilne!

ooo... to już bezosobowo ... pisałam ci w sms już dawno że rozliczenie za pierwszy miesiąc pobytu u Ciebie jest na pierwszej stronie wątku ... a obecnego jeszcze nei ma bo czekałam na wpłaty ... i się nie doczekałam ...

rozliczenie Ramzesa za styczeń i luty ??? - według mnie to chyba chodzi o grudzień i styczeń - bo Ramzes wrócił do Ciebie 9.12.2010 r ...

więc za grudzień rozliczenie jest na 1 stronie i parę stron wcześniej też jest - jak robiłam wtedy rozliczenie ... nie ma potrzeby go kopiować ponownie ... zapraszm na 1 stronę wątku

a aktualnie - za STYCZEN dopiero zrobiłam bo czekałam że może Betson wpłaci deklarację ... jednak nie wpłaciła ...

Styczeń – 9.01 2011 – 9.02 .2011
koszt – 200 zł
/tańszy boks dzięki anita_happy/ + nasza karma

wpłaty na hotelik :
10.01– 10 zł - paulinken
12.01 – 10 zł – Zofija
- Betson - brak :-(
05.02 – 20 zł - Aimez moi
05.02 – 15 zł - kama210
--- anita_happy i happy mamas – 45 zł – anita rozlicza oobiście z yumanji

suma wpłat 100 zł – 55 zł + 45 zł anity /rozlicza osobiście yumanji/

brakuje 100 zł do opłaty hoteliku
brakującą kwotę uzupełniłam : 82 zł zostały z wpłat jednorazowych z fb z grudniu , 18 zł – z bazarku z ciuszkami /

!! czyli do rozliczenia zakupionej budy przez kama210 zostaje 120 zł
/275 zł zostało do spłacenia z poprzedniego miesiąca - 155 zł – wpłaty za ten miesiąc hotelowania , / resztę deklaracji - 45 zł anita rozlicza osobiście z yumanji/

......
Aimez - przelej mi 20 zł od paulinken i Zofija z tych deklaracji - bo budę kupiłam za swoje pieniądze ... Twojej deklaracji mi nie przelewaj bo wysyłałaś paczki z bazarku i akurat się wyrównało ...
.....................

i przyłączam się do prośby - zresztą juz kolejny raz - o nowe zdjęcia Ramzesa ...

pies ledwo zipie finansowo ... a ludzie którzy pomagają chcą na bieżąco mieć kontakt z psem - a najlepszy kontakt to poprzez zdjęcia .. .. wiesz yumanji Ty nie musisz martwić o pieniądze na Razmesa, tylko my ...
.. więc poprosimy o zdjęcia ...

..............................................................

[quote name='Aimez_moi']Razmio czy na stojaco czy na siedzaco na pewno dostojny i piekny jak zawsze.......:):)

i właśnie - dostojny , piękny a domu znależć nie może ....

apropo ... znasz dobrze przykład Szczotka ... też siedział od lata u Arktyki ... też był u niej problem ze zdjęciami .... i jak w końcu miał zrobbione ładne zdjęcia to dom się szybko znalazł ... może to był zbieg okoliczności ... ale w ogłoszeniach trzeba zmieniać zdjęcia ... teksty ... bo w końcu może coś się ruszy skoro do tej pory echo ...

... a kasa na transport, karmę - niezła suma już poszła ... i niedługo kasa się całkowicie skończy ... a jak można prosić ludzi o pomoc skoro pies ma zdjęcia sprzed kilku miesięcy ... i nikt nie może na bieżąco oglądać psa któremu pomógł ...

.. ja mam dość proszenia się o zdjęcia w płatnych DT...

... przydałoby się też jakis inny tekst napisać ... coś zmienić ... bo ciągle to samo ..

Posted

kama210 napisał(a):
ok.. to poczekam z tym przelewem od Ciebie do następnego rozliczenia za ten miesiąc .. jak już będzie buda spłacona ...
...przelejesz następnym razem ...

Kama......:):) Moge przelac juz w tej chwili tylko moze wiecej...tj. z tymi co mam tez od Kropeczki......:):) co ta za roznica kiedy......:):)
Chyba, ze chcesz od razu rozliczyc luty.....dzis juz 21.....

Posted

jak już jestem to podniose - bo Ramzes popadł w Zapomnienie

znamienne słowa Kamy

... a jak można prosić ludzi o pomoc skoro pies ma zdjęcia sprzed kilku miesięcy ... i nikt nie może na bieżąco oglądać psa któremu pomógł ...

na DOGO i na fb ludzie obdarzają NAS OGROMNYM ZAUFANIEM...
psy co mają zdjęcia co pare dni - mają kase i znajdują domy...

czyli - jakaś prawda w tym jest