Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Allegro jest tylko jedno i za trzy dni sie konczy....... Isadora......:):) jak mozna to poprosze poodswiezaj je i podaj kwote do zaplaty........:):) Wieczorkiem poodświeżam, ale przydałyby się świeże zdjęcia. On ma obserwatoró. A przy (szczególnie dużych) psach ludzie jakiś czas się przyglądają i te które mają stały serwis foto szybciej zachęcają obserwatoró. Juz to gdzieś pisałam wielokrotnie. Naprawde warto dużo foteczek dać Quote
yumanji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Rozumiem,ze Wy macie prawo wymagac i oczekiwac,a ja mam sie potulnie do wszystkiego dostosowywac,tak? Nie podoba sie,prosze zabrac psa!Nie zycze sobie sugestii ze strony Anity,ze pies nie poszedl do adopcji,bo nie ma zdjec. Niedawno pisala,ze pies nie znajduje domu,bo Aimez nie odbiera telefonow. Pies przebywa u mnie od 9 grudnia i do tej pory nie moge uzyskac ksiazeczki z zaswiadzczeniem o szczepieniu przeciwko wsciekliznie!! Pies ma robione zdjecia co jakis czas,wiec prosze sobie darowac gklupie uwagi na ten temat .To nie jest rosnacy szczeniak i nie musi miec robionych zdjec co tydzien. Do konca tego tygodnia bedzie mial zrobione zdjecia do ogloszen.Poprosze maila Isadora 7,jesli mozna. Przebywaja u mnie jeszcze Laps,Rudus,Bull,Dzafar,Dingo,Piggy wlasnie poszla do adopcji ,Dusty,Lucy i tylko z paniami z Szydlowca ,niektorymi,jakos ciezko idzie sie dogadac. Quote
yumanji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeszcze jedno...jesli na stronie jest rozliczenie za grudzien,a jest 21 lutego,to chyba nie jest to do konca w porzadku,czy sie moze myle? Quote
yumanji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Juma......:) wyslalam Ramziowi te rozlazla kure ...napisz czy w ogole sie tym zainteresowal..... Kurczaki doszly przed chwila doslownie,b dziekujemy,sprawdzimy zaraz. Quote
kama210 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Kama......:):) Moge przelac juz w tej chwili tylko moze wiecej...tj. z tymi co mam tez od Kropeczki......:):) co ta za roznica kiedy......:):) Chyba, ze chcesz od razu rozliczyc luty.....dzis juz 21..... napisać rozliczenie to 1 minuta ... a wpłaty na Razmesa to już druga sprawa ... poczekaj z tymi przelewami do końca rozliczenia tego miesiąca ... może Betson się odezwie ... miałaś mi przesłać na pw jej dane .. ale już ją znalazłam na fb.... na razie nie odpisała ... jeżeli Betson nie będzie wpłacać to musimy ruszyć po prośbie ... żeby uzbierać te brakujące 100 zł ... o karmie nie wspomnę ... Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 yumanji jeżeli chodzi o zdjęcia to ja się zawsze upominam, tutaj też wcześniej zanim Anita dała wpis. I nie piszę w formie nakazu a jedynie porady-prośby. Jest to po prostu wynik moich obserwacji. Poza wystawianiem aukcji docieram swoimi ścieżkami do akcjonariuszy szukających psiaków z allegro i rozmawiam co ich zaintrygowało, co szukają itd. I staram się uwzględniać uwagi. Mam z tego co obserwuję dość wysoką skuteczność aukcji. Jestem duża i mocno dojrzałą dziewczynką, zodiakalnym lwem z dekady najbardziej lwiej. Ciężko, niemalże nie jest możliwe narzucenie mi swojego zdania. Piszę zawsze za siebie, a jeżeli moja opinia akurat pokrywa się z inną opinią to nie znaczy ze ja powtórzyłam jak małpka/marionetka. Tak czasem bywa że kilka osób ma podobne zdanie. mój mail [email protected] Quote
yumanji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Waga w ascendencie Skorpiona pozdrawia Najbardziej Lwiego z wszystkich Lwow.Nie mam do Ciebie o n ic pretensji,prosbe zarejestrowalam ,za porade dziekuje ,zdjecia podesle,pozdrawiam....i nie o zdjecia psa w tych rozgrywkach chodzi,zapewniam Cie... Quote
Isadora7 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='yumanji']Waga w ascendencie Skorpiona pozdrawia Najbardziej Lwiego z wszystkich Lwow.Nie mam do Ciebie o n ic pretensji,prosbe zarejestrowalam ,za porade dziekuje ,zdjecia podesle,pozdrawiam....i nie o zdjecia psa w tych rozgrywkach chodzi,zapewniam Cie... Dobra to ja czekam na zdjęcia i uświadomię z kim masz doczynienia :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: i prosże to potraktowąc z humorem i jako metode na podnoszenie wątku a oto ja - Isadora Urodzeni 7 sierpnia Autor: Jan Starża Dzierżbicki Opis pochodzi z reprintu książki Jana Starży - Dzierżbickiego Pod jaką gwiazdą urodziłeś się - horoskopy na każdy dzień roku, Warszawa 1938 r. Kto urodził się 7 sierpnia Robi doskonały użyek ze swych zdolności. Jest to człowiek wyższy, świadomy swych sił i zdolności, oraz zdający sobie sprawę ze swej przewagi nad innymi ludźmi. Świadomy swej potęgi, pełen ambicji - ze swych zdolności czyni jak najlepszy użytek. Najczęściej okazuje zdolności w jakimś kierunku całkiem specjalnym. Okazuje też wielką zdolność do panowania nad innymi. Spełnia to dzięki specjalnemu wrodzonemu poczuciu, jakiego nie mają w sobie inni ludzie - ma zatem jakby nad nimi pewną przewagę. Podobnie do działania słońca - pragnie wywierać na swe otoczenie wpływ ożywiający i organizujący, co potęguje się z wiekiem. Dużo uczy się w życiu dzięki swym uczuciom. Jego przywiązania są niezwykle głębokie, a w życiu praktycznym wyrażają się bardzo silnie. Łatwo go wzruszyć i podrażnić - jednakże szybko się znowu uspokaja. Nie jest mściwy. Lubi odbywać podróże z przyjaciółmi i urządzać u siebie przyjęcia, występując okazale. Lubi rozrywki, jest zwolennikiem użycia, a przede wszystkim pragnie zyskać popularność i sympatię ogólną. Dobry z niego rozmówca i doskonale potrafi bawić towarzystwo, dzięki swym zdolnościom mimicznym i umiejętności opowiadania różnych historyjek i anegdot. Posiada zdolności wykonawcze i może być dobrym dyktatorem, menagerem, bankierem, badaczem, a także dobrym krytykiem artystycznym, dzięki zainteresowaniu intelektualnemu, jakie czuje do sztuki. W domu cieszy go wszystko co jasne, piękne, okazałe, a zwłaszcza sprawia mu przyjemność dużo światła i ogień w kominku. Odważny, jest nieustraszony, mężny, wierny, szlachetny, pewien siebie - jest to silny charakter. Nie ulega wątpliwości, że w swojej sferze życia może osiągnąć stanowisko wybitne i zyskać uznanie. Czyny jego łatwo uzyskują poklask, a sam on potęguje swe wpływy i osiąga władzę. Sławne osoby urodzone 7.08: polska pianistka i mecenas sztuki Maria Kalergis (1822), niemiecki malarz i grafik Emil Nolde (1867), hinduski pisarz Rabindranath Tagore (1871), holenderska tancerka - szpieg Mata Hari (1876), etiopski lekkoatleta, maratończyk, mistrz olimpijski Abebe Bikila (1932), rosyjski pisarz Władimir Sorokin (1955), amerykański aktor David Duchovny (1961), amerykański biznesmen i założyciel Wikipedii Jimmy Wales (1966), amerykańska aktorka Charlize Theron (1975). Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 NIe ma ZDJEC nie ma ADOPCJI - nie ma KASY... jak sa zdjecia jest kasa i są adopcje Proste Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='yumanji']Rozumiem,ze Wy macie prawo wymagac i oczekiwac,a ja mam sie potulnie do wszystkiego dostosowywac,tak? Nie podoba sie,prosze zabrac psa!Nie zycze sobie sugestii ze strony Anity,ze pies nie poszedl do adopcji,bo nie ma zdjec. Niedawno pisala,ze pies nie znajduje domu,bo Aimez nie odbiera telefonow. Pies przebywa u mnie od 9 grudnia i do tej pory nie moge uzyskac ksiazeczki z zaswiadzczeniem o szczepieniu przeciwko wsciekliznie!! Pies ma robione zdjecia co jakis czas,wiec prosze sobie darowac gklupie uwagi na ten temat .To nie jest rosnacy szczeniak i nie musi miec robionych zdjec co tydzien. Do konca tego tygodnia bedzie mial zrobione zdjecia do ogloszen.Poprosze maila Isadora 7,jesli mozna. Przebywaja u mnie jeszcze Laps,Rudus,Bull,Dzafar,Dingo,Piggy wlasnie poszla do adopcji ,Dusty,Lucy i tylko z paniami z Szydlowca ,niektorymi,jakos ciezko idzie sie dogadac. asta La VISTA.... Nie podoba sie,prosze zabrac psa! - już szukam miejsca Nie zycze sobie sugestii ze strony Anity - Anita bedzie miała sugestie Pies przebywa u mnie od 9 grudnia i do tej pory nie moge uzyskac ksiazeczki z zaswiadzczeniem o szczepieniu przeciwko wsciekliznie!! Książeczka została w domu, który psa adoptował i oddal - nie ma kontaktu z tym domem - Kopi szczepienia nie bedzie poniewaz pies nie był w bazie schroniska, w którym siedział pare dni po wyłapaniu.... Pies ma robione zdjecia co jakis czas, - CO JAKIŚ CZAS...z długą rozciągłością czasu...yumanji - nie pisz, że ma zdjecia - bo TEN pies nie ma zdjeć do ogłoszeń...z pola ma foty jak był w stanie chudości...ale po odzywieniu FOT BRAK...no są TRZY - na tle kaloyrfera... wiec prosze sobie darowac gklupie uwagi na ten temat .To nie jest rosnacy szczeniak i nie musi miec robionych zdjec co tydzien. super adopcyjne foty sztuk 4 http://www.facebook.com/album.php?aid=49169&id=173802145997344 Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 jesli MAMY kogoś zwerbowac na WIRTUALNEGO OPIEKUNA - to ten osobnik chce co jakiś czas wejśc i podziwiać swojego podopiecznego - a nie gapić sie na 4 zdjęcia psa Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 A jest szansa na takiego wirtualnego opiekuna? Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Aimez_moi']A jest szansa na takiego wirtualnego opiekuna? Aimez - a skad Ramzes miał zaplecze jednorazowych?? ale 3 raz na te same zdjecia nie znajda się ludzie na OPiekunów Borys - był w hotelu jedne miesiąc - przypadek beznadzijeny /sikał i srał pod siebie przy najbliższym kontakcie z człowiekiem/ zagryzł psa w schronisku miał opiekunow na fula dekarcji, ale był na czym go promować Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Znam historie tego psiaka...... Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 jak dla mnie - głupka - JEST róznica między tym Ramzesem a TYM a tym na plus dla tego drugiego Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Juma napisala, ze zdjecia beda pod koniec tygodnia...... Quote
Lolalola Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 o kurde............fajnie,ze sie dowiedzialam na tym watku,ze Miss Piggy pojechala do domu:)juppiiiiiii:) a teraz zleje ciotje Donice i Karoline bo nie napisaly o tym;) superrrrrrrr:) Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Nic a nic z tego nie rozumiem ale.......OK.....:) Quote
Lolalola Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 hahahhaa:)kto ma wiedziec ten wie;)wynalazlam te wiadomosc w potoku innych wiadomosci pisanych tu przez "rozne"ciotki;) Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Oj Ciotuchna......:) szalejesz......:):) Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oj Ciotuchna......:) szalejesz......:):) [video=youtube;KSueXb1IHY0]http://www.youtube.com/watch?v=KSueXb1IHY0&feature=channel[/video] Quote
Lolalola Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Gummy Bear Ty lepiej Brzydule odwiedz............. Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Lolalola napisał(a):Gummy Bear Ty lepiej Brzydule odwiedz............. nie odwiedzam - robie jej plakaty do Playboya! Quote
Recommended Posts