Aimez_moi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='yumanji']Dobry wieczor wszystkim.[/QUOTE] Co tam u WAS? Quote
yumanji Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A napisze na watku Bartka zaraz,ale lepiej... Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Oj......:) to dobrze.....:) Ramzio.....:) wstawaj!......:) Quote
yumanji Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wstawiony Ramzes.Wstaniety.Znaczy,ze wstal. Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 O mamuniu......a o ktorej godzinie ten piesio wstaje????? Prozniak......:):) Quote
yumanji Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']O mamuniu......a o ktorej godzinie ten piesio wstaje????? Prozniak......:):)[/QUOTE] On wstaje wczesniej,tylko ja wczesniej nie mam czasu pisac. Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 OOOOO...... to super...... juz sie martwilam, ze chlopak sie prozniaczy.......:):) Quote
yumanji Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No wiesz,przemeczac to sie nie pzremecza. Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='yumanji']No wiesz,przemeczac to sie nie pzremecza.[/QUOTE] No wiesz co! A kto Cie pilnuje????? a kto biega z Bartusiem???? A kto je Hilsa???? A kto robi dobre wrazenie????? Wieczorem jest pewnie tak padniety, ze ledwo na oczeta patrzy......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Oj wiszisz Ramzio.......zadnej odpowiedzi na Twoja ciezka prace......:):) Quote
yumanji Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Doceniamy,doceniamy,ale na razie walczymy,bo nam sie droga do domu rozjechala na boki... Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 O matko.....to jak dojezdzacie? Quote
yumanji Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Aimez_moi napisał(a):O matko.....to jak dojezdzacie? Nie dojezdzamy.Dochodzimy.Wazna sprawa!nie mam ksiazeczki Ramzesa,zostala u Kingi i jest problem,bo nie mam zaswiadzczenia o wsciekliznie.Nie odtworze go,bo byl szczepiony w Radomiu. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Jutro zadzwonie do Pani Kingi i poprosze o wyslanie ksiazeczki do Ciebie...... Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dotarł do mnie przelew za wizytę behawiorysty u nieszczęsnej kingi.W tytule jest napisane również za wizytę.Odsyłam te pieniądze do osoby,która mi je wysłała,ponieważ adopcja była jedną wielką lipą,a po rozmowie z moim Mężczyzną stwierdziliśmy,że te pieniążki należą się Ramzesowi.NNNNNNNAAAAAAJJJJJMMMMOOOOCCCCNNNNIIIIEEEEJJJ przepraszam,że dopiero teraz piszę,ale nie miałam komputera,oba są zajechane przez psiaki,ale to tylko moja wina,ponieważ komputer stał w kuchni i co i rusz jakiś kabel zerwany,wejścia usb powykrzywiane itd. Ramziu trzymaj się i Wy Cioteczki również raz jeszcze najmocniej przepraszam i uciekam z psiakami na spacerek,ponieważ jest piękne słońce:-) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 O kurcze.....:):) Daska...wielkie dzieki i podziekuj koniecznie TZ.....:):) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Isadora7 napisał(a):A tak zaglądam co u Ramzesa Super, ze zagladasz.....:) Chlopak jak zawsze.....slodki i bez domku...... Quote
elmira Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A czy ten gentleman ma ogłoszonka? Co do "adopcji" Ramzia, to do dzisiaj mi się czka (;)) Quote
elmira Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A czy ten gentleman ma ogłoszonka? Co do "adopcji" Ramzia, to do dzisiaj mi się czka (;)) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ogloszonka mial wykupione na bazarku Pliny ale nie wiem czy jeszcze aktualne....... A ogloszen nigdy za wiele...... Oj Kochana......mam czkawke tak jak TY...... Quote
plina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja też zaglądam, ja też! Tylko się nie udzielam ;) Z ogłoszeniami jest tak, że zaznaczam na miesiąc, więc aktualne są. Ale zawsze warto porobić więcej, bo nie są wyróżnione, spadają szybko na dół... A ogloszen nigdy za wiele :) Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 elmira napisał(a):A czy ten gentleman ma ogłoszonka? Co do "adopcji" Ramzia, to do dzisiaj mi się czka (;)) Elmira daj mi tylnią cycuszkowatą częśc tej kozy.Kozie mleko podobno najzdrowsze:-) Ja też chce kozę:-) Będę robiła sery i wystawiała na bazarkach:-) Quote
Recommended Posts