Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yumanji']No wiesz,przemeczac to sie nie pzremecza.[/QUOTE]

No wiesz co! A kto Cie pilnuje????? a kto biega z Bartusiem????
A kto je Hilsa???? A kto robi dobre wrazenie?????
Wieczorem jest pewnie tak padniety, ze ledwo na oczeta patrzy......:):)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
O matko.....to jak dojezdzacie?

Nie dojezdzamy.Dochodzimy.Wazna sprawa!nie mam ksiazeczki Ramzesa,zostala u Kingi i jest problem,bo nie mam zaswiadzczenia o wsciekliznie.Nie odtworze go,bo byl szczepiony w Radomiu.

Posted

Dotarł do mnie przelew za wizytę behawiorysty u nieszczęsnej kingi.W tytule jest napisane również za wizytę.Odsyłam te pieniądze do osoby,która mi je wysłała,ponieważ adopcja była jedną wielką lipą,a po rozmowie z moim Mężczyzną stwierdziliśmy,że te pieniążki należą się Ramzesowi.NNNNNNNAAAAAAJJJJJMMMMOOOOCCCCNNNNIIIIEEEEJJJ przepraszam,że dopiero teraz piszę,ale nie miałam komputera,oba są zajechane przez psiaki,ale to tylko moja wina,ponieważ komputer stał w kuchni i co i rusz jakiś kabel zerwany,wejścia usb powykrzywiane itd.
Ramziu trzymaj się i Wy Cioteczki również raz jeszcze najmocniej przepraszam i uciekam z psiakami na spacerek,ponieważ jest piękne słońce:-)

Posted

Ja też zaglądam, ja też! Tylko się nie udzielam ;) Z ogłoszeniami jest tak, że zaznaczam na miesiąc, więc aktualne są. Ale zawsze warto porobić więcej, bo nie są wyróżnione, spadają szybko na dół... A ogloszen nigdy za wiele :)

Posted

elmira napisał(a):
A czy ten gentleman ma ogłoszonka?

Co do "adopcji" Ramzia, to do dzisiaj mi się czka (;))

Elmira daj mi tylnią cycuszkowatą częśc tej kozy.Kozie mleko podobno najzdrowsze:-)
Ja też chce kozę:-) Będę robiła sery i wystawiała na bazarkach:-)