elmira Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 daśka napisał(a):Elmira daj mi tylnią cycuszkowatą częśc tej kozy.Kozie mleko podobno najzdrowsze:-) Ja też chce kozę:-) Będę robiła sery i wystawiała na bazarkach:-) E, zakrztusiłaś mnie wizją:D Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 plina napisał(a):Ja też zaglądam, ja też! Tylko się nie udzielam ;) Z ogłoszeniami jest tak, że zaznaczam na miesiąc, więc aktualne są. Ale zawsze warto porobić więcej, bo nie są wyróżnione, spadają szybko na dół... A ogloszen nigdy za wiele :) Plina......Twoje ogloszenia sa super....robisz je z predkoscia huraganu.....:):) Jak bedziesz robic nastepny bazarek to od razu wpisz Ramzia na liste..... Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Elmira.....:) ale faktycznie koza jest zawodowa.....:):) Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jak ja się cieszę,że w końcu mam neta i kontakt z Wami:-) Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):Elmira.....:) ale faktycznie koza jest zawodowa.....:):) Aimez_moi no co ty to ściema jest,Elmira powiedz prawdę,że jak wiozłaś Ramzia do nowego domku,to zrobiłaś mi zdjęcie i wstawiłaś jako avatar:-) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 O mamuniu...... ja chce zobaczyc ten awatarek! Zadam zobaczenia go!.....:):) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 daśka napisał(a):jak ja się cieszę,że w końcu mam neta i kontakt z Wami:-) I wzajemnie....:):) wzajemnie....:):) Quote
elmira Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Daśka, hihihi. Ja się nie odzywam:) Ramzio był słodziak. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 elmira napisał(a):Daśka, hihihi. Ja się nie odzywam:) Ramzio był słodziak. A ja gdzies tam slyszalam....nie wiem gdzie...:), ze Cioteczka tez super ogloszenia robi!!!! Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):O mamuniu...... ja chce zobaczyc ten awatarek! Zadam zobaczenia go!.....:):) No przecież jestem u Elmiry w avatarku;-) Quote
elmira Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zrobi:) zrobi. Tylko zdejmijcie Ramzesowi do fotek tą upiorną moją zieloną obrożę. Plis. Do mnie moja suka ze schroniska w niej przyszła. Bardzo jej nie lubię (obroży), bo sunię jak najbardziej;) Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):A ja gdzies tam slyszalam....nie wiem gdzie...:), ze Cioteczka tez super ogloszenia robi!!!! Elmirko robisz ogłoszenia ......zameczę z radości jezeli skusisz się zrobić Ramziowi choć choć jedno...kozy meczą tak? Quote
elmira Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 daśka napisał(a):No przecież jestem u Elmiry w avatarku;-) Daśku, a Ty jak zwykle na ostro. No wiesz???:) Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Elmira.....:) ja wyslalam do Jumy kolorowa obroze dla Chudziny z adresatka.....pewno juz w niej popyla.....:) Tylko zdjecia jeszcze nie ma..... Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 elmira napisał(a):Daśku, a Ty jak zwykle na ostro. No wiesz???:) Elmira Ty nic nie mów,poniewaz jak zrobisz te ogłoszenia,to będę musiała meczeć;-) Adam chyba padnie jak na jego pytanie bedę odpowiadała meczeniem:-) Powiem,że Ty mi kazałaś;-) A tak serio to Ramzio wrócił w tej obrozy w której go zostawiłyśmy? Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Serio...serio..... Mam nadzieje, ze biega juz w innej...... Quote
yumanji Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):Serio...serio..... Mam nadzieje, ze biega juz w innej...... Biega w tej od Ciebie... Quote
yumanji Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):Serio...serio..... Mam nadzieje, ze biega juz w innej...... Wyslalam do Kamy zdjecia "lazienkowe".Lazienka pzred remontem. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Jumanji......:) to moze faktycznie spal ta zielona...... Ja tam przesadna nie jestem ale wiesz......:):) Quote
yumanji Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Spale ,tylko znajde jeszcze noge nietoperza,skre weza i wlosy mojego kochanka,obciete przy pelni ksiezyca.A proszek polkne ,spluwajac trzykrotnie przez lewe ramie. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 No...... to.....tak zrob! A jak tam karma starczy na pare dni ? Bo ja mysle gdzies tak okolo czwartku zamowic...... Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Aimez_moi napisał(a):No...... to.....tak zrob! A jak tam karma starczy na pare dni ? Bo ja mysle gdzies tak okolo czwartku zamowic...... jeżeli moge zapytać,to ile kosztuje karma dla Ramzia? Quote
daśka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Mój Adam stwierdził,że Elmirko musisz zrobić te ogłoszenia a on wtedy zapyta mnie "co lubisz oglądać" a ja no cóż odpowiem mu mmmeeecze:-) Quote
Recommended Posts