KropeczkaJ Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 cześć Ramzesku :) wpłaciłam dla pieska 80,- Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 KropeczkaJ napisał(a):cześć Ramzesku :) wpłaciłam dla pieska 80,- A dzisiaj juz jest na koncie......:):) Hura...:) nawet nie wiesz jak bardzo jestesmy Ci wdzieczne......:):) Ramzek tez....:):) Bardzo...bardzo dziekujemy.....:):) Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 yumanji napisał(a):Wczoraj doszla karma. Je?......niech je chudzina......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Czesc Chudzinek...... jak tam zdrowko?...jedzonko?....zabawy? Quote
bric-a-brac Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 yumanji napisał(a):Wczoraj doszla karma. Coś Ty taka małomówna ostatnio? Chora nadal czy jak? :roll: Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 No wlasnie......:) JUmaaaa.....co tam U Was? Quote
Aimez_moi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Wplata na Ramzesa...... 12.02.2011...........Zofija........10zl. Bardzo serdecznie dziekujemy......:):) Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Witaj Ramzio po przerwie!!!!!jak sie miewasz kolego??? Quote
yumanji Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 bric-a-brac napisał(a):Coś Ty taka małomówna ostatnio? Chora nadal czy jak? :roll: Nie chora...internet zdechl.Z Ramziem ok,a do Bric bede dzwonic.Ramzio wcina karme i jest ok. Quote
yumanji Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kama,prosze o wpisanie rozliczenia za styczen i luty.Prosze doliczyc koszt odrobaczenia w styczniu,4 tabl aniprazolu po 5 zl sztuka. Quote
Lolalola Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a co tu tak cicho Ramzesie......wiesz....dzis spotkalam znajoma i ona szla z "TOBA":)tzn plci zenskiej,nazywa sie Fifka i zabrali ja od takiej jednej starej prukwy,ktora wiezila biedaczke w jakims boksie 2 na 2 metry i z chcecia im tego olbrzyma oddala bo za duzy urosl.......................baba do ubicia i juz!!!teraz ma fajny dom,okazalo sie,ze dlugo juz nimi jest ,jakis rok chyba,tylko ja ich dawno nie widzialam;)Ty tez taki dom znajdziesz!!!! Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 I bardzo dobrze napisane Ciotenko......:):) Ramzio taki wlasnie pelen milosci domek znajdzie......:):) Quote
yumanji Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Lolalola napisał(a):a co tu tak cicho Ramzesie......wiesz....dzis spotkalam znajoma i ona szla z "TOBA":)tzn plci zenskiej,nazywa sie Fifka i zabrali ja od takiej jednej starej prukwy,ktora wiezila biedaczke w jakims boksie 2 na 2 metry i z chcecia im tego olbrzyma oddala bo za duzy urosl.......................baba do ubicia i juz!!!teraz ma fajny dom,okazalo sie,ze dlugo juz nimi jest ,jakis rok chyba,tylko ja ich dawno nie widzialam;)Ty tez taki dom znajdziesz!!!! A nie chca Ramzia? Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Fajnie by bylo......... Juma....:) a Ramzio lubi sie bawic gumowymi, piszczacymi zabawkami? Bo Mu kupilam..... taka rozlazla kure i niby kosc...... Quote
yumanji Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Nie wiem...sprawdze .Ramzio lubi rozrywac kolderki na strzepy,obgryzac moj plot,a raczej to,co z niego zostalo,oraz ujadac na Bartoszka. Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Oj tam.....oj tam..... Plot rzecz nabyta..... kolderki takze...... A Bartosz...:):) niech ujada na Niego jak najdluzej....... Quote
bric-a-brac Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Aimez, kup mu drugi płot! Taki na wyłączność :lol::lol::lol: Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Oj Juma tak tylko marudzi.......:):) A jestem swiecie przekonana, ze juz Mu ten plot darowala.......:):) Quote
Lolalola Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 yumanji napisał(a):A nie chca Ramzia? pewnie by i chcieli tylko musisz Go przywiesc melexem do Szkocji;);):) Quote
bric-a-brac Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Lolalola napisał(a):pewnie by i chcieli tylko musisz Go przywiesc melexem do Szkocji;);):) Przypominam, że pies jest iście arystokratyczny, co potwierdziły zdjęcia zrobione przez Bonsai :razz: Także Szkocja byłaby miejscem dopasowanym :evil_lol: Fakt, logistyka trudna, ale to naturalne w tej wyższej sferze:razz: Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Smiejecie sie ......a moze faktycznie trzeba pomyslec o adopcji gdzies .....no moze nie w sferach arystokracji ale ..... w Szkocji???? W Szwecji???? Juz sama nie wiem. Quote
Recommended Posts