Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KropeczkaJ napisał(a):
cześć Ramzesku :)
wpłaciłam dla pieska 80,-

A dzisiaj juz jest na koncie......:):)
Hura...:) nawet nie wiesz jak bardzo jestesmy Ci wdzieczne......:):)
Ramzek tez....:):)
Bardzo...bardzo dziekujemy.....:):)

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Coś Ty taka małomówna ostatnio? Chora nadal czy jak? :roll:

Nie chora...internet zdechl.Z Ramziem ok,a do Bric bede dzwonic.Ramzio wcina karme i jest ok.

Posted

a co tu tak cicho Ramzesie......wiesz....dzis spotkalam znajoma i ona szla z "TOBA":)tzn plci zenskiej,nazywa sie Fifka i zabrali ja od takiej jednej starej prukwy,ktora wiezila biedaczke w jakims boksie 2 na 2 metry i z chcecia im tego olbrzyma oddala bo za duzy urosl.......................baba do ubicia i juz!!!teraz ma fajny dom,okazalo sie,ze dlugo juz nimi jest ,jakis rok chyba,tylko ja ich dawno nie widzialam;)Ty tez taki dom znajdziesz!!!!

Posted

Lolalola napisał(a):
a co tu tak cicho Ramzesie......wiesz....dzis spotkalam znajoma i ona szla z "TOBA":)tzn plci zenskiej,nazywa sie Fifka i zabrali ja od takiej jednej starej prukwy,ktora wiezila biedaczke w jakims boksie 2 na 2 metry i z chcecia im tego olbrzyma oddala bo za duzy urosl.......................baba do ubicia i juz!!!teraz ma fajny dom,okazalo sie,ze dlugo juz nimi jest ,jakis rok chyba,tylko ja ich dawno nie widzialam;)Ty tez taki dom znajdziesz!!!!

A nie chca Ramzia?

Posted

Lolalola napisał(a):
pewnie by i chcieli tylko musisz Go przywiesc melexem do Szkocji;);):)

Przypominam, że pies jest iście arystokratyczny, co potwierdziły zdjęcia zrobione przez Bonsai :razz: Także Szkocja byłaby miejscem dopasowanym :evil_lol: Fakt, logistyka trudna, ale to naturalne w tej wyższej sferze:razz: