Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jestes niemozliwa......:)
Zazwyczaj pies ma cztery lapy.....i ogon....:):)
Napisz jak tam nasze chude cudenko......[/QUOTE]
Chude cudenko ok,biegalo,jak wsciekle....ale dzis zabraklo jego kumpla z drugiej strony plotu..starego 0N-ka Bartosza,ktory ma dzis koszmarny kryzys,w listopadzie zdiagnozowano nowotwor kosci,no i chyba w srode,jesli sie nie zdarzy cud,to sie bedziemy musieli uspic i yumanji sie nastukala ze smutku jakims czerwonym winem i siedzi i placze...

Posted

Jednak? O Boziu....a bylo lepiej..... jakos sobie dawal rade...
Sama wiesz co zrobic...... wspolczuje ....
Jakos nie moge sie pozbierac....myslalam, ze to jeszcze nie teraz.....

Posted

[quote name='yumanji']A Bartosz,ON-ek wylecial rano z boksu na podworko,jakis lepszy troche ,patrzy a tu nie ma Ramzesa.No to wypuscilam i scigaja sie wzdluz plotu,ulubiona zabawa.[/QUOTE]

No Kochana..... po Tobie to sie wcale nie spodziewalam, ze spisz......
Teraz pewnie dlugo na spokojnie nie usniesz..... bedziesz na czuwaniu.....
Ciesze sie, ze Bartus troszke pomyka z Chudzina....caly dzien o Nim mysle.....O staruszku!

Posted

Jakbys wypila tyle wina ,co ja wczoraj,to tez bys spala,jak zabita!wlasnie czekam na tel od weta,ale na razie mamy cyba troszke spokoju.Mam nadzieje.Zeszla mu ta opuchlizna z pyska i znad oka,
ropa sie z tego powylewala ,no i ogolnie chyba lepiej,bo latal ,jak wsciekly caly dzien.

Posted

Witam Ramzia i wszystkich obecnych po długiej nieobecności:-)
Mam nadzieję,że teraz sprzęt trochę dłużej mi posłuży i że pomogę w jakikolwiek sposób,choćby przez ogłoszenia:-)

Posted

[quote name='Isadora7']

[FONT=Century Gothic]"Miłość potrzebuje swobody i czasu do wydania najpiękniejszych plonów"
Faraon - Bolesław Prus
[/FONT]

Pieknie powiedziane.......:)

Posted

[quote name='daśka']Witam Ramzia i wszystkich obecnych po długiej nieobecności:-)
Mam nadzieję,że teraz sprzęt trochę dłużej mi posłuży i że pomogę w jakikolwiek sposób,choćby przez ogłoszenia:-)[/QUOTE]

Witamy Cioteczke z powrotem.......:):)