yumanji Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='lolalola']:)"moj dziadek dal mi psa,pies 4 lapy ma..."""lalalalalalaaa!!!:)[/quote] stuknieta! Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Nasza Lolalola cieszy sie, ze ma pieska......:):) Quote
yumanji Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Aimez_moi']Nasza Lolalola cieszy sie, ze ma pieska......:):)[/QUOTE] Co to za filozofia miec pieska z czterema lapkami! Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Jestes niemozliwa......:) Zazwyczaj pies ma cztery lapy.....i ogon....:):) Napisz jak tam nasze chude cudenko...... Quote
yumanji Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Aimez_moi']Jestes niemozliwa......:) Zazwyczaj pies ma cztery lapy.....i ogon....:):) Napisz jak tam nasze chude cudenko......[/QUOTE] Chude cudenko ok,biegalo,jak wsciekle....ale dzis zabraklo jego kumpla z drugiej strony plotu..starego 0N-ka Bartosza,ktory ma dzis koszmarny kryzys,w listopadzie zdiagnozowano nowotwor kosci,no i chyba w srode,jesli sie nie zdarzy cud,to sie bedziemy musieli uspic i yumanji sie nastukala ze smutku jakims czerwonym winem i siedzi i placze... Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Jednak? O Boziu....a bylo lepiej..... jakos sobie dawal rade... Sama wiesz co zrobic...... wspolczuje .... Jakos nie moge sie pozbierac....myslalam, ze to jeszcze nie teraz..... Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Isadora7']Smutno :(....[/QUOTE] Smutno........ Kochana pieniazki juz wplacone..... Quote
yumanji Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziekuje Ci,kochana,ze wyszukalas jego watek. Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Teraz ja mam nadzieje, ze wszyscy jeszcze spicie.......:):) Quote
Isadora7 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Aimez_moi']Teraz ja mam nadzieje, ze wszyscy jeszcze spicie.......:):)[/QUOTE] a fige prawda :):):) Quote
Isadora7 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='yumanji']Nikt nie spi...[/QUOTE] po cholerę spać jak i tak trzeba wstać :) Quote
yumanji Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A Bartosz,ON-ek wylecial rano z boksu na podworko,jakis lepszy troche ,patrzy a tu nie ma Ramzesa.No to wypuscilam i scigaja sie wzdluz plotu,ulubiona zabawa. Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Isadora7']a fige prawda :):):)[/QUOTE] Wstajesz tak wczesnie?......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='yumanji']A Bartosz,ON-ek wylecial rano z boksu na podworko,jakis lepszy troche ,patrzy a tu nie ma Ramzesa.No to wypuscilam i scigaja sie wzdluz plotu,ulubiona zabawa.[/QUOTE] No Kochana..... po Tobie to sie wcale nie spodziewalam, ze spisz...... Teraz pewnie dlugo na spokojnie nie usniesz..... bedziesz na czuwaniu..... Ciesze sie, ze Bartus troszke pomyka z Chudzina....caly dzien o Nim mysle.....O staruszku! Quote
yumanji Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jakbys wypila tyle wina ,co ja wczoraj,to tez bys spala,jak zabita!wlasnie czekam na tel od weta,ale na razie mamy cyba troszke spokoju.Mam nadzieje.Zeszla mu ta opuchlizna z pyska i znad oka, ropa sie z tego powylewala ,no i ogolnie chyba lepiej,bo latal ,jak wsciekly caly dzien. Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Ropa sie wylala?..... cholerka to jakis stan zapalny byl? Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Jumanji jak tam karma? Starczy do zakonczenia bazarku?......:):) Quote
daśka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Witam Ramzia i wszystkich obecnych po długiej nieobecności:-) Mam nadzieję,że teraz sprzęt trochę dłużej mi posłuży i że pomogę w jakikolwiek sposób,choćby przez ogłoszenia:-) Quote
Isadora7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [FONT=Century Gothic]"Miłość potrzebuje swobody i czasu do wydania najpiękniejszych plonów" Faraon - Bolesław Prus[/FONT] Quote
Aimez_moi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Isadora7'][FONT=Century Gothic]"Miłość potrzebuje swobody i czasu do wydania najpiękniejszych plonów" Faraon - Bolesław Prus[/FONT] Pieknie powiedziane.......:) Quote
Aimez_moi Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='daśka']Witam Ramzia i wszystkich obecnych po długiej nieobecności:-) Mam nadzieję,że teraz sprzęt trochę dłużej mi posłuży i że pomogę w jakikolwiek sposób,choćby przez ogłoszenia:-)[/QUOTE] Witamy Cioteczke z powrotem.......:):) Quote
Recommended Posts