Cajus JB Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Dziś zajrzę na konto i uzupełnię pierwszy. Napiszę też do poprzednich deklarowiczów. Quote
savahna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Podniosę chociaż. Wczoraj odprowadziłam mojego podopiecznego REXa za TM:-(kiepsko dziś widzę, więc doczytam może póżniej. A możecie zajrzeć do Soni z mojego banerka i choć podrzucić... Właściwie ma niemal same zalety a domku ani widu ani słychu...:shake: Quote
beataczl Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 savahna napisał(a):Podniosę chociaż. Wczoraj odprowadziłam mojego podopiecznego REXa za TM:-(kiepsko dziś widzę, więc doczytam może póżniej. A możecie zajrzeć do Soni z mojego banerka i choć podrzucić... Właściwie ma niemal same zalety a domku ani widu ani słychu...:shake: strasznie przykra wwiadomosc Rexiu :-( u Soni bylam wczesniej juz, zajrze oczywiscie i dzis :smile: Quote
beataczl Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='beataczl']dziekuje! :smile: w piatek jade do Slupska i mam juz zalatwiona na 100 % klatke-lapke, bede lapac tego dzikuska, mam nadzieje, ze sie uda wrocilam z klatka - dzis lapie szczurka ;) zostalam poinstruowana jak dziala to jest ta klatka jutro nie dojedziemy z Sonia do Arktyki , nasz transport musi jechac z bokserami na turniej do Szczecina ... wyjazd na razie przesuniety zamowilam Soni i Skate ubranka na zime , na bazarku dogo- juz sa uszyte i wyslane do nas, mam nadzieje ze dobrze psiaki wymierzylam... zrobie zdjecie Soni w ubranku, jak dojdzie no i trzymajcie kciuki za akcje!!! Quote
savahna Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 beataczl napisał(a):strasznie przykra wwiadomosc Rexiu :-( u Soni bylam wczesniej juz, zajrze oczywiscie i dzis :smile: Dzięki za wizyte i dobre słowo. Takie smutne chwile sa wliczone niestety w ludzko-zwierzęce przyjaźnie, w ogóle wliczone w zycie.:-(:-(:-( Przeraża jednak to, jak wiele psiego nieszczęścia wokoło, a o ilu przypadkach się nie wie...?!!Jeśli nie zostanie ograniczone rozmażanie... temat pozostanie nie do ogarnięcia:roll: Do gory psiaki chociaż...:loveu: Quote
Cajus JB Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Przepraszam, ale nie daję rady. Same złe wieści. Feyenoorda wykupili poprzedni opiekunowie ze schroniska. Dziś bo bardzo długim czasie Sonia opuszcza TDT beataczl i przyjeżdża do Torunia. Wiem jak trudne to będzie rozstanie. Doszły wpłaty: Estrella 35 zł ( 18.10 ) Lu_Gosiak 30 zł ( 18.10 ) Quote
Cajus JB Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Dziękuję za wszystko beataczl w imieniu Sonii. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jak Sonia w nowym miejscu????? Quote
Cajus JB Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Sonia dotarła w środę do Arktyka. Przyjechała razem z beataczl. Obyło się bez większych problemów. Sonia poznaje nowe miejsce. Koszt transportu to 130 zł. Quote
Cajus JB Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ciężko mi z telefonu napisać wszystko. Arktyka wejdzie to napisze. Jak Jej się nie uda to zrobię to w nocy. Jest całkiem dobrze. Quote
sybil Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Kilka dni temu wysłałam 10 dla Soni, mam nadzieję, że doszło ?:niewiem:. Niestety, narazie jednorazowo:shake:, jak się poprawi sytuacja (psiaki znajdą domki), postaram się coś dorzucić. Quote
Cajus JB Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Doszło sybisia. Jak będę przed komputerem to uzupełnię informacje. Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 dobrze, że sonia pojechała do swojego lepszego życia:) Quote
Estrella Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 do końca tygodnia będę na PP robić przelewy za bazarki, to wpłacę jeszcze raz coś (jednorazowo) na Sonię Quote
Arktyka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :eviltong:Witam cioteczki i wujkowie;) Soncia pierwszego dnia pobytu byla bardzo zestresowana....szczerzyla na mnie zabki...i przybrala poze nie podchodz do mnie:( to samo do tymczasowiczow czworoznych...zostawilam ja w spokoju by jej dodatkowo nie stresowac....i postanowilam cierpliwie czekac az sama zadecyduje o naszych kontaktach;) nie czekalam dlugo bo juz na drugi dzien zaczela sie cieszyc na spacerki... merdac ogonkiem i wszedzie za mna lazic, dostalam nawet buziaka...;) ba nawet pokazala brzucho....na trzeci dzien juz chyba o Beatce zapomniala...:eviltong: bo wykorzystywala kazda okazje by wskoczyc na opka;)myslac ze jest hmm...malutka:crazyeye: Nie wiem kto powiedzial ze nie lubi facetow...bo mojego znajomego swietnie zaakceptowala...to samo syna...fakt ze wiekszosc panow chce zagryzc na miejscu..:evil_lol: ale ona poprostu zna sie na ludziach;) a tak na powaznie nie lubi podniesionych glosow meskich...najbardziej sie obawialam jej relacji z westka....na poczatku warczala Soncia na kolezanke, ale po pol dnia juz zostaly najlepszymi kumpelkami:lol: z chlopakami tez nie ma problemu. Moim zdaniem ta sunia to bezproblemowy psiak....swietnie potrafi sie szybko odnalezc na nowym miejscu i moment kupuje ludzia;) nic tylko sie w niej zakochac:) Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Arktyka wpadłam na wspaniały pomysł:):loveu::loveu::loveu: Moje trzy gratisowo weź:diabloti::diabloti:chociaz na miesiąć, a ja w chałupie porządek zrobię w końcu:) Quote
Estrella Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Cajus, Jenny19 chciałaby zrobić już wszystkie ogłoszenia i zamknąć bazarek, to może robimy tak, że ja ten pakiet przeznaczę dla innego psa, a dla Sonii wykupię nowy, chyba że napiszesz na dniach, to też będzie ok :) Quote
_Goldenek2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Cieszę się Arktyko, że Sonia taka fajna :) Quote
Shania Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 zamilkła..przestraszyła sie moich 3 łobuzów:) Quote
Cajus JB Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Estrella napisał(a):Cajus, Jenny19 chciałaby zrobić już wszystkie ogłoszenia i zamknąć bazarek, to może robimy tak, że ja ten pakiet przeznaczę dla innego psa, a dla Sonii wykupię nowy, chyba że napiszesz na dniach, to też będzie ok :) Podaruj ten pakiecik innemu psiakowi jeśli możesz. Sonia i tak musi mieć najpierw sterylizację. Nie chcę jej zaprzepaścić. Ruszymy z ogłoszeniami za dwa tygodnie. Dziękuję Estrella. Quote
Arktyka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Shania napisał(a):zamilkła..przestraszyła sie moich 3 łobuzów:) Shaniu daj mi troche wytchnienia...bo nie moge sie ogarnac z chalupa:( a i z tymczasowiczami mam troche do zrobienia....ale jak uz wszystko uporzadkuje to wpadaj z nimi:lol: Quote
Estrella Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dzisiaj zrobiłam przelew - 10zł stałej i 25zł jednorazowo Quote
Cajus JB Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Dziękuję Estrella. Wieczorem wszystko uzupełnię. Quote
Shania Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ja się wcale nie wybierałam:):):)tylko psy moje:):):) nie bój się kochana to żarty oczywiście:) Quote
Recommended Posts