Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podniosę chociaż. Wczoraj odprowadziłam mojego podopiecznego REXa za TM:-(kiepsko dziś widzę, więc doczytam może póżniej.
A możecie zajrzeć do Soni z mojego banerka i choć podrzucić...
Właściwie ma niemal same zalety a domku ani widu ani słychu...:shake:

Posted

savahna napisał(a):
Podniosę chociaż. Wczoraj odprowadziłam mojego podopiecznego REXa za TM:-(kiepsko dziś widzę, więc doczytam może póżniej.
A możecie zajrzeć do Soni z mojego banerka i choć podrzucić...
Właściwie ma niemal same zalety a domku ani widu ani słychu...:shake:

strasznie przykra wwiadomosc Rexiu
  • :-(

u Soni bylam wczesniej juz, zajrze oczywiscie i dzis :smile:

• Posted

[quote name='beataczl']dziekuje! :smile:

w piatek jade do Slupska i mam juz zalatwiona na 100 % klatke-lapke, bede lapac tego dzikuska, mam nadzieje, ze sie uda

wrocilam z klatka - dzis lapie szczurka ;) zostalam poinstruowana jak dziala

to jest ta klatka

jutro nie dojedziemy z Sonia do Arktyki , nasz transport musi jechac z bokserami na turniej do Szczecina ... wyjazd na razie przesuniety
    zamowilam Soni i Skate ubranka na zime , na bazarku dogo- juz sa uszyte i wyslane do nas,
    mam nadzieje ze dobrze psiaki wymierzylam...
    zrobie zdjecie Soni w ubranku, jak dojdzie

no i trzymajcie kciuki za akcje!!!

Posted

beataczl napisał(a):
    strasznie przykra wwiadomosc Rexiu
  • :-(

u Soni bylam wczesniej juz, zajrze oczywiscie i dzis :smile:

• Dzięki za wizyte i dobre słowo. Takie smutne chwile sa wliczone niestety w ludzko-zwierzęce przyjaźnie, w ogóle wliczone w zycie.:-(:-(:-(
    Przeraża jednak to, jak wiele psiego nieszczęścia wokoło, a o ilu przypadkach się nie wie...?!!Jeśli nie zostanie ograniczone rozmażanie... temat pozostanie nie do ogarnięcia:roll:
    Do gory psiaki chociaż...:loveu:

Posted

Przepraszam, ale nie daję rady. Same złe wieści.

Feyenoorda wykupili poprzedni opiekunowie ze schroniska.

Dziś bo bardzo długim czasie Sonia opuszcza TDT beataczl i przyjeżdża do Torunia. Wiem jak trudne to będzie rozstanie.

Doszły wpłaty:

Estrella 35 zł ( 18.10 )
    Lu_Gosiak 30 zł ( 18.10 )

Posted

Sonia dotarła w środę do Arktyka. Przyjechała razem z beataczl. Obyło się bez większych problemów. Sonia poznaje nowe miejsce. Koszt transportu to 130 zł.

Posted

Kilka dni temu wysłałam 10 dla Soni, mam nadzieję, że doszło ?:niewiem:. Niestety, narazie jednorazowo:shake:, jak się poprawi sytuacja (psiaki znajdą domki), postaram się coś dorzucić.

Posted

:eviltong:Witam cioteczki i wujkowie;)
    Soncia pierwszego dnia pobytu byla bardzo zestresowana....szczerzyla na mnie zabki...i przybrala poze nie podchodz do mnie:(
    to samo do tymczasowiczow czworoznych...zostawilam ja w spokoju by jej dodatkowo nie stresowac....i postanowilam cierpliwie czekac az sama zadecyduje o naszych kontaktach;) nie czekalam dlugo bo juz na drugi dzien zaczela sie cieszyc na spacerki...
    merdac ogonkiem i wszedzie za mna lazic, dostalam nawet buziaka...;) ba nawet pokazala brzucho....na trzeci dzien juz chyba o Beatce zapomniala...:eviltong: bo wykorzystywala kazda okazje by wskoczyc na opka;)myslac ze jest hmm...malutka:crazyeye: Nie wiem kto powiedzial ze nie lubi facetow...bo mojego znajomego swietnie zaakceptowala...to samo syna...fakt ze wiekszosc panow chce zagryzc na miejscu..:evil_lol: ale ona poprostu zna sie na ludziach;)
    a tak na powaznie nie lubi podniesionych glosow meskich...najbardziej sie obawialam jej relacji z westka....na poczatku warczala Soncia na kolezanke, ale po pol dnia juz zostaly najlepszymi kumpelkami:lol: z chlopakami tez nie ma problemu. Moim zdaniem ta sunia to bezproblemowy psiak....swietnie potrafi sie szybko odnalezc na nowym miejscu i moment kupuje ludzia;) nic tylko sie w niej zakochac:)

Posted

Arktyka wpadłam na wspaniały pomysł:):loveu::loveu::loveu:
    Moje trzy gratisowo weź:diabloti::diabloti:chociaz na miesiąć, a ja w chałupie porządek zrobię w końcu:)

Posted

Cajus, Jenny19 chciałaby zrobić już wszystkie ogłoszenia i zamknąć bazarek, to może robimy tak, że ja ten pakiet przeznaczę dla innego psa, a dla Sonii wykupię nowy, chyba że napiszesz na dniach, to też będzie ok :)

Posted

Estrella napisał(a):
    Cajus, Jenny19 chciałaby zrobić już wszystkie ogłoszenia i zamknąć bazarek, to może robimy tak, że ja ten pakiet przeznaczę dla innego psa, a dla Sonii wykupię nowy, chyba że napiszesz na dniach, to też będzie ok :)

Podaruj ten pakiecik innemu psiakowi jeśli możesz. Sonia i tak musi mieć najpierw sterylizację. Nie chcę jej zaprzepaścić. Ruszymy z ogłoszeniami za dwa tygodnie.

Dziękuję Estrella.

Posted

Shania napisał(a):
    zamilkła..przestraszyła sie moich 3 łobuzów:)

Shaniu daj mi troche wytchnienia...bo nie moge sie ogarnac z chalupa:( a i z tymczasowiczami mam troche
    do zrobienia....ale jak uz wszystko uporzadkuje to wpadaj z nimi:lol: