Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dino zmienia miejsce pobytu. Iwona nie może prowadzić dłużej hoteliku. Miejsce jest u Ani w Brodnicy. Wczoraj zapłaciłem za hotelik do 9 października. De facto hotelik przestaje funkcjonować 1 października. Miejsce u Ani czeka. Mam potwierdzenie. Szukamy transportu i niestety na transport w nowe miejsce. Trasa Białobrzegi - Brodnica. Wiem, że dziewczyny w niedzielę przenoszą Spajka. Może uda się coś połączyć lub Dina gdzieś podrzucić.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agata51']Gdzie, do cholery, są Białobrzegi?[/QUOTE]

To są Białobrzegi Radomskie, bo są jeszcze jedne Białobrzegi, ale na Mazowszu :) Ja jadę po Spajka, ale nie damy rady zabrać Dina, bo jeszcze zabieramy Charliego, i zawozimy do innego hotelu :(

Posted (edited)

[quote name='agata51']Gdzie, do cholery, są Białobrzegi?

Mapa

Szukam transportu. Miejsce u Ani czeka. Iwona zrobi na początku tygodnia jeszcze szczepienie Dina bo niedawno się skończyło.

Dziś w nocy założę wydarzenie na fb ( w końcu ).

Transportowy

Edited by Cajus JB
Posted

[quote name='agata51']Wiesz, Cajus, ręce mi opadają. Masz jeszce mój telefon?[/QUOTE]

Nie wiem. Straciłem kiedyś całą kartę pamięci. Być może mam na wydruku, ale pewny nie jestem.

Posted

Wiecie co, ja się tak ostatnio zastanawiam i nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie nie chcą adoptować takich pięknych psów. Dina widziałam wielokrotnie u Donki, bo bywałam w hotelu jak był tam mój Spajk. Dino jest uroczy, łapie za serce, a nikt go do tej pory nie pokochał. Czy on ma w ogóle jakieś ogłoszenia??

Posted

Cajus ostatnio nie ogłaszał Dina, trochę chyba musiał złapać powietrza ;)
Szkoda trochę, bo uciekł cenny czas dla psa- Dino jest piękny i dawno powinien w nowym domu być.
Mam nadzieję, że w końcu się uda, gdy zacznie się wszystko od nowa.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Cajus ostatnio nie ogłaszał Dina, trochę chyba musiał złapać powietrza ;)
Szkoda trochę, bo uciekł cenny czas dla psa- Dino jest piękny i dawno powinien w nowym domu być.
Mam nadzieję, że w końcu się uda, gdy zacznie się wszystko od nowa.[/QUOTE]

To nie tak Ania.

Zamówiłem pakiet ogloszeń dla Dina.

Posted

TeklaTulaLatika&PePa;198107[IMG napisał(a):
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430512_370762996333118_439627337_n.jpg

ależ jestem piękny...

Posted

Czy Dino wciąż u Donki, czy już zmienił adres pobytu?

Organizuję transport na trasie Toruń - okolice Wawy na najbliższą niedzielę.
Można by to jakoś wykorzystać dla Dina,
bo z Torunia do Brodnicy już żabi skok i pewnie łatwiej byłoby coś skombinować.

Pozostałby tylko jeszcze mini-problem jak dostarczyć Dino do Piaseczna, bo stamtąd rusza auto i gna prosto do Torunia (niestety kierowca musi zmieścić się w limicie km, więc nie może zjeżdżać z trasy).
Służę pomocą, kontakt do mnie bez zmian dostępny w sygnaturze.