Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jestem na zaproszenie. Podeśle coś jednorazowo , bo tyle mogę. Na razie muszę mieć na odrobaczanie i szczepienie dla swojej tymczasowej gromadki.

Posted

Dzięki za przesłanie wątku Dina,ale na dzień dzisiejszy jestem zadeklarowana po uszy-może coś podrzucę jak jeden z piesków znajdzie domek.Dino jest przepiękny,trzeba ogłaszać-na pewno znajdzie domek.

Posted

Jestem na zaproszenie,ale na razie mogę wspierać jedynie duchowo...Kiedy,tak jak u Anuli,jedna z moich podopiecznych znajdzie dom,wrócę tu z pieniędzmi.

A psiak jest śliczny...

Posted

aredhal napisał(a):
nie mogę edytować postu :angryy: 30zł a nie 20 , poszła pierwsza wpłata

Dziękuję.

To forum jest tak skonstruowane, że jednym chodzi dobrze innym nie. Najlepsza jest podobno mozilla. Chociaż mnie chodzi tak samo pod Operą, Google i IE, ale to pewnie już zależy od samego sprzętu. Po zalogowaniu się pierwszy raz na forum przez 3 miesiące nie mogłem dodać postu. Dopiero wymiana komputera pomogła.

Posted

W tytule brakuje literki "y", w którymś słowie. I jak możesz to usuń to zdanie, że "sięga ponad kolano".

A tak jest super. Jeszcze raz dziękuję. Jak dobrze pójdzie zbieranie deklaracji to postaram się wyróżnić lub dam ze swoich, ale to będę widział w tygodniu.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dziękuję BUDRYSEK. Tym bardziej doceniam bo u Ciebie też nielekko. Obiecuję się zrewanżować i wiem gdzie.

poproszę konto na pw, jutro zrobię przelew na ten miesiąc

Posted

to i ja 10 dorzucę, tylko proszę o przypominanie mi co miesiąc bo skleroza nie boli, ale jest; psiaczek piękny, jak będzie miał ogłoszenia to pewnie raz, dwa znajdzie domek; trzymam kciuki :)