Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cajus JB']...
Poproszę ilon_n o rozliczenie transportu Dina.[/QUOTE]

Jak wiesz trasy wyszło okrągłe 300km, zatem koszt transportu, to 115pln

Posted

Dino ciągnie na smyczy jak dziki:-),ale jak dłużej chasa staje się spokojniejszy i zaczyna interesować się innymi rzeczami poza biegiem. Obiecuje zdjęcia w najbliższym czasie.

Posted

Dinuś - młodziak wielki, potrzebuje wybiegać 2 lata łańcucha ..

I wybaczcie mi mały off, ale pilne jak diabli

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189064-2-stare-jamniczki-w-schronie.-Czy-tylko-ig%C5%82a-je-jeszcze-czeka-Pomocy%21?p=15030595#post15030595"]2 stare jamniczki dogorywają w schronie[/URL]

[B]Pośpieszmy im z pomocą ..[/B]
[B]bo jest szansa dla babulinek!! [/B]
[B]Może uda się zebrać deklaracje i zdążyć przed igłą!![/B]
[B]Pomóżcie proszę rozsyłać prośby .. to na dziś jedyna szansa dla tych jamniczek!![/B]

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Witamy DINA z czereśniowego sadu.
Mam nadzieję, ze pozna sie z moim CZARLIM i że obaj bedą grzeczni.
ilon, a jak czereśnie?[/QUOTE]

czereśnie dorodne jak pomidory ;) i moja ulubiona odmiana
pychota, tylko po drodze ciężko było wcinać i prowadzić zarazem :) a kusiły diabelnie ..
czereśniowy raj ..ehh

Posted

witam trochę bylam nieobecna ale teraz jak już wszystko poszlo pomyslnie z adopcja pieska a wabi się STEFANEK ten z budowy z dogo to juz jestem i nadrabiam zaległości.Jutro zaraz wysyłam deklarację.Trochę się zmieniło u DINA to wspaniale.No miejsce wygląda o wiele lepiej i sympatyczniej .:))Pozdrawiam trzymaj się DINO:))

Posted

Taka jestem szczęsliwa że mam już STEFANKA w domu tak bardzo sie cieszymy tym psiakiem .Zycze wszystkim psiakom aby znalazly swojego pana,panią i ukochany domek . Bo przeciez wszystkie są takie kochane ,potrafia tyle ciepła milości a co ważne UFNOSCI przelać czlowiekowi.

Posted

[quote name='wiolabiszop']Taka jestem szczęsliwa że mam już STEFANKA w domu tak bardzo sie cieszymy tym psiakiem .Zycze wszystkim psiakom aby znalazly swojego pana,panią i ukochany domek . Bo przeciez wszystkie są takie kochane ,potrafia tyle ciepła milości a co ważne UFNOSCI przelać czlowiekowi.[/QUOTE]
Odwiedzę kiedyś ciebie i Stefanka jak będę w Mełnie u mojej Mamy. To bliziutko;)

Posted

[quote name='Saphira']Odwiedzę kiedyś ciebie i Stefanka jak będę w Mełnie u mojej Mamy. To bliziutko;)[/QUOTE]

Bardzo serdecznie zapraszamy,bedzie nam bardzo milo.:))Jak coś to daj znać to wyślę Ci nr gg to będziemy mogly być w kontakcie.:))

Posted

Wybaczcie OT ale mały porzucony szczenior szuka domku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/189494-Wyrok-śmierci-odroczony-A-może-szansa-na-dobre-życie-To-zależy-od-nas...?p=15063224#post15063224"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1894...4#post15063224[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='Gosia121']No to DINO do góry po domek niech Cię wypatrzy jakiś wspaniały cudowny z ogrodem najlepiej.[/QUOTE]
Tak.Najlepszy dom z ogrodem,żeby Dinuś mógł do woli chasać:-)

Posted

Dziękuję Cioteczki za zaglądanie do Dina. Jeszcze dwie noce i wracam do pisania próśb o deklaracje dla Chłopaka.

Edit

Doszły wpłaty:

Gosia121 - 10 zł
Z bazarku 116 zł. Dziękuję bardzo za bazarek Livka.