Fides79 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 echh tak czytam i czytam te Wasze rozmowy, domysły, opisy i efekty wyszukiwania w googlach oraz pracy Waszej wyobraźni i po prostu się popłakałam ze smiechu, bolą mnie brzuch i policzki :jumpie::turn-l: a już po przeczytaniu, że Tekla szczekala z Wackiem moje skojarzenia sięgneły apogeum :roflt::roflt::roflt::oops::biggrina: Quote
Tekla64 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ????? ja nie widze w tym nic niezdroznego?!{ Tekla zyla z Wackiem a on byl ... no mocno skrzywiony i szczekal z nadmiaru checi do zycia} a ty tak??? Quote
lilo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no kurde dziewczyny no , ja wiem o co chodzi :P Wacek to potocznie ch.j :P tak się mówi ...wszystko sie do jednego sprowadza na tym wątku ... tylko nie mowcie ze tego tez nie wiecie Quote
Tekla64 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ja sobie wyparaszam Wacek byl .... skrzywioony ale nie ch...j napewno!!! choc paru na wsi tak pewnie uwazalo jak jego zebami dostalo hihihi no chyba ze nie moiwmy o moim Wacku? Quote
lilo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Tekla nie wiem co odpowiedziec - moze wlascicielka bloga sie wypowie czy mówimy o Wacku Tekli ;p Quote
Tekla64 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no ja sie tez deczko juz pogubilam?! hihihi a caly czas czekam na wyjasnienie co wypada a co nie i od jakiego wieku??? mam czesto skleroze ale pamietliwa jestem Quote
Saththa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Apropo Yoreczków to ja nie osobiscie ale znam takiego co to do kuwety się załatwia... Quote
malawaszka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Tekla64']ja sobie wypraszam Wacek byl .... skrzywioony ale nie ch...j napewno!!! [/QUOTE] :roflt: hahahaha Quote
eko-pies Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Buahahahaha nieźle się tu wyprawia :D Czytałam dziś w pracy zaległości i doczytałam się też wątków o niskobudżetowych niemieckich produkcjach :D To pisałam ja weszka i zupełnie nie wiem dlaczego mnie zalogowało na konto sklepu... ciekawostka... Quote
eria Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 No ja właśnie też wchodzę i patrzę na nick i się zastanawiam czyżby Weszka zmieniła się w eko-pies ? :) Rozmowy o Wackach kontynuujcie hihihi Quote
WATACHA Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='lilo']Agmarek powiedz to na głos czy cuj brzmi jak ch.j ?? nijak nie brzmi , nijak :niewiem: a rozwiń wątek nie bycia głodnym:siara: bo ja naprzykład jestem głodna ale nie wiem dlaczego miałybyśmy Cie posądzac o coś - wogóle nie rozumiem :hmmmm:[/QUOTE] No jak masz nie być głodna jak żeś fasolkę przypaliła jak do "mojej" wyrzutni się "dobierałaś" ;) Quote
WATACHA Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Powiem Wam szczerze że ja też od razu pomyślałam, że h uciekło...przecież mógł sobie w błotku np upaprać, a później na kolanko no i koleżanka upaprana Quote
lilo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Wy jednak jesteście zboczone , fasolkę przez Was głupki jedne :xspaliłam bo mnie zagadałyście ;p Tak czy inaczej jakby moje zwierze upaprało sobie przyrodzenie to nie pisałabym na forum że kładzie brudnego ch.ja na moim kolanie - no bez przesady :stupid: Quote
zerduszko Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='WATACHA']Powiem Wam szczerze że ja też od razu pomyślałam, że h uciekło...przecież mógł sobie w błotku np upaprać, a później na kolanko no i koleżanka upaprana I to błotko tak dosięgło? :biggrina: A może... :evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='zerduszko']I to błotko tak dosięgło? :biggrina: A może... :evil_lol:[/QUOTE] No mogl sie w nim polozyc.Klawiatura mi z tego wszystkiego zwariowala.Alt mi nie dziala...jak wciskam z to wyskakuje mi y, a jak wciskam y wyskakuje mi z :niewiem: Quote
Rumi. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 WATACHA bo wcisnęłaś shift i ctrl lewy razem :D wciśnij jeszcze raz i będzie ok Quote
WATACHA Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='greatmadwomen']WATACHA bo wcisnęłaś shift i ctrl lewy razem :D wciśnij jeszcze raz i będzie ok[/QUOTE] :-? jaaaaaaaasne niech żyje zgrabność...w życiu bym nie wpadła...byłam już skłonna rozbierać klawiaturę :siara:dzięki Quote
Rumi. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 mnóstwo razy to robię i raz jak byłam wściekła to po prostu zapytałam wujka google :razz: i się pamięta. Możecie sobie znaleźć inny temat do rozmów bo ja tu tak poczytuję ale przy tym temacie to już :mdleje: Quote
Fides79 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 echhh nieźle się tu porobiło, ciekawe co Jambi powie jak tu zajrzy :diabloti: Quote
Saththa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='lilo']Wy jednak jesteście zboczone , fasolkę przez Was głupki jedne :xspaliłam bo mnie zagadałyście ;p Tak czy inaczej jakby moje zwierze upaprało sobie przyrodzenie to nie pisałabym na forum że kładzie brudnego ch.ja na moim kolanie - no bez przesady :stupid:[/QUOTE] No wiesz, nic co ludzkie(psioe) nie jest nam obce, mnie naprawdę juz nic nie zdziwi:D Quote
jambi Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 jeeejkuuuuu Baby jedne!!!! zajrzałam no... co sie tu wyprawia aaaaaaaa! aleście mi wątek zseksiły... jakiś taki c***owy sie zrobił ... Tekla ja bym tak otwarcie nie pisała o tym Twoim wacku ... w niektórych kręgach jest "to" używane na określenie męskiego ... przyrodzenia.... a co wypada? a to zalezy co robisz... bo jakbyś np. chciała jeździć po wsi tyłem na rowerze grając na mandolinie do tego nago - to Ci powiem, że nie wypada :eviltong: lilo, nie ściemniaj :diabloti: fasolke spaliłaś przez bitwe z WATACHĄ o wyrzutnie a nie przez gadanie :eviltong: zerduszko, jak tak spojrze na Twoją interpretacje tej foty to faktycznie, jakby ich więcej tam było - zresztą tak już sugerowała Fides, teraz wiem, czemu mogła sie pomylić ;) ale to był naprawde jeden pies - w pozycji kołami do góry a to co bierzecie za małe to jego łapy :lol: http://img9.imageshack.us/i/ssssul.jpg/ Quote
Tekla64 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 eee Slonce znaczy ja musze jaks inna miarkie miec na co wypada a co nie na tej mojej wsi, te panie o ktorych pisalm rozwijajacwatek sexu na mojej wsi sa sporo starsze ode mnie, mysle ze ta jazda nago na rowerze tylem z mandolina nie wywyolalay wiekszego zdziwienia a juz napewno zadnej bulwersacji. A mowiac o Wacku mialam na mysli mego niby jamnika szoorstkowolsego Quote
Fides79 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Tekla64']eee Slonce znaczy ja musze jaks inna miarkie miec na co wypada a co nie na tej mojej wsi, te panie o ktorych pisalm rozwijajacwatek sexu na mojej wsi sa sporo starsze ode mnie, mysle ze ta jazda nago na rowerze tylem z mandolina nie wywyolalay wiekszego zdziwienia a juz napewno zadnej bulwersacji. A mowiac o Wacku mialam na mysli mego niby jamnika szoorstkowolsego[/QUOTE] hi hi hi na tej Twojej wsi to wesoło macie ;) a co do Wacka, to wiemy że mówilaś o psie, jendak na tle calej tej ch***wej rozmowy, skojarzenia same się nasunęły, przy najmniej mnie a reszta podchwyciła :razz: mam nadzieję, ze Cie nie uraziłam, bo jamnika Wacka widziałam a zdjęciach, urpczy piesek :p Quote
WATACHA Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 O Matko też myślałam, że są ich trzy ha,ha,ha Quote
Recommended Posts