Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miłe moje! z racji, że Mały Solenizant pisać sam nie umie, ja w jego imieniu bardzo Wam dziękuję! :) jest mi naprawdę bardzo miło! :)

a to dla Was - urodzinowy torcik ;)

Posted

Torcik to nie ja... ja taka zdolna nie jestem, osobiście poprzestałam na kotletach :evil_lol: a tort produkcji Chrzestnej mojego dziecięcia, był baaaaardzo pyszny :p niestety niewiele go zostało - to już zdjęcie historyczne, a na podóż kurierem chyba nie bardzo się nadawał, poza tym - żeby Wam nie było żal dodam, że - zdaje się, że był wysokokaloryczny więc - nacieszcie oczy :eviltong: (od patrzenia się nie tyje :cool3:)

Pociąg wielokrotnego użytku - nie zjadliwy, zakupiony od Blisss na jednym z bazarków na malawaszkowe kundle ;) pociąg stanowił zdaje się największą atrakcję wieczoru, trzeba było widzieć jak sie małemu oczka zaświeciły jak to to ujrzał :lol:

Posted

lilo napisał(a):
a ktos ostatnio szukal mlodej suczki sznaucerka , Malawaszka pamietasz ?? do roku...

Malawaszka tu nie zagląda :p

zresztą ostatnio, rzadko kto tu zagląda :eviltong:

Posted

jak to nie zagląda? a post 1905 kto napisał :razz:
nie użalaj się nad sobą bo wszyscy tu zaglądają na bieżąco ale bez fotek to co mamy robić. No chyba że znów chcesz aby rozwinął się tu jakiś temacik o niemieckich filmach :cool3: Ja bardzo proszę o zdjęcia :mad:

Posted

lilo napisał(a):
no no , ja zagladam zawsze- a pozatym ile bylo postow z okazji urodzin Jamba małego ?? he ?? a Ty do mnie nie przyłazisz:obrazic:

a to Ty masz galerie??????????? :crazyeye:

greatmadwomen napisał(a):
jak to nie zagląda? a post 1905 kto napisał :razz:
nie użalaj się nad sobą bo wszyscy tu zaglądają na bieżąco ale bez fotek to co mamy robić. No chyba że znów chcesz aby rozwinął się tu jakiś temacik o niemieckich filmach :cool3: Ja bardzo proszę o zdjęcia :mad:

1905... wypchaj sie :eviltong: , jak to sie nie użalaj - napisałam jedno zdanie i juz 2 sroki wpadły :evil_lol: sprawdzam jak to działa :roflt: i jak to co macie robić bez fotek? oglądac od początku :p

Posted

:obrazic: no wiesz co... a żebyś wiedziała że idę oglądnąć te 77 stron, ale później nie miej za złe że się nie odzywam bo zanim dotrę do końca to minie hohoho ile czasu :razz: i będę komentować zdjęcia które były 30 stron wcześniej :evil_lol: