Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):

ale prosze uprzejmie - Kinder Party na 37 metrach, będzie tort i kotlety :grins: wpadajcie tylko prezentów nie zapomnijcie :megagrin:

super uwielbiam kinder party , zwłaszcza na 37 metrach , jak wpadniemy wszystkie + psiaki bo oczywiscie nie ma ich z kim zostawic to dzieci będą na klatce schodowej swietowac :)

kotlety super - wezme TZ-ta on uwielbia kotlety a ja ich nie cierpie robic ...

w prezencie Zerduszko wezmie Swissa a Malawaszka Brokata , a ja sie jeszcze zastanowie ...

ale super impreza sie szykuje :)

Posted

lilo napisał(a):
super uwielbiam kinder party , zwłaszcza na 37 metrach , jak wpadniemy wszystkie + psiaki bo oczywiscie nie ma ich z kim zostawic to dzieci będą na klatce schodowej swietowac :)

kotlety super - wezme TZ-ta on uwielbia kotlety a ja ich nie cierpie robic ...

w prezencie Zerduszko wezmie Swissa a Malawaszka Brokata , a ja sie jeszcze zastanowie ...

ale super impreza sie szykuje :)

.....

jak ja się cieszę, że Wy nie znacie mojego adresu ......

Posted

jambi napisał(a):
.....

jak ja się cieszę, że Wy nie znacie mojego adresu ......

lilo napisał(a):
Znamy !! na bazarkach kupujesz ;p a my Ci to wysylamy prościutko do domku :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: To się nazywa wyprowadzić kogoś z błędu :D

Posted

[quote name='lilo']Znamy !! na bazarkach kupujesz ;p a my Ci to wysylamy prościutko do domku :evil_lol:

ja kupuje Wy wysyłacie... ale to nie jest mój adres :diabloti:

[quote name='Saththa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: To się nazywa wyprowadzić kogoś z błędu :D

właśnie :eviltong:

[quote name='lilo']ja sie już nie poddam , TZ-t się wcześniej z pracy urwał na imprezę bo my mamy troche daleko - ale spokojnie Jambusiu dojedziemy :)

to nie spóźnijcie się - obiad o 15.30 :grins:

[quote name='zerduszko'] Ps. Jambi - Ty chcesz nam powiedzieć, że na 3 ludzi, 3 psy, 2 koty, 2 papugi i 1 mysz masz tylko 37 m kw? Czy to bawialnia tyle ma? ;)

ale gdzieżby! psy częściowo stacjonują u mojej mamy za ścianą :p ale zasadniczo to tak :roll: bawialnia, sypialnia, jadalnia, salon, pokój dziecka i biblioteka w jednym ...

Posted

jambi napisał(a):
ale gdzieżby! psy częściowo stacjonują u mojej mamy za ścianą :p ale zasadniczo to tak :roll: bawialnia, sypialnia, jadalnia, salon, pokój dziecka i biblioteka w jednym ...

To szacun zioom ;)
Ja mam chyba jakieś szlacheckie korzenie, ciasno mi w 2 ludzi i 3 zwierzaki na 50 m ;)

Posted

jambi napisał(a):
jeśli jeszcze raz, ktoś mi powie, że psy nie potrafią odczuwac emocji, myśleć..., że kierują nimi wyłącznie instynkty...
to opowiem mu o tym filmie...

[video=youtube;JUr4V6Ip6RE]http://www.youtube.com/watch?v=JUr4V6Ip6RE&feature=player_embedded#at=67[/video]

A wiadomo, czy dostały pomoc?

Posted

[quote name='zerduszko']To szacun zioom ;)
Ja mam chyba jakieś szlacheckie korzenie, ciasno mi w 2 ludzi i 3 zwierzaki na 50 m ;)

ja cały czas żywię nadzieję na rychłą zmianę tego stanu ... w kwestii rozmiarów lokum, nie uzwierzęcenia ;)

[quote name='ludwa']A wiadomo, czy dostały pomoc?

w artykule było napisane, że Spaniel trafił do schroniska, a jego towarzysz do kliniki weterynaryjnej http://tvp.info/informacje/rozmaitosci/japonia-pies-uratowal-psa/4156897

Posted

ooo to ja tez przybendem na to Kinder party z moim Felkiem bo zdecydowanie nie mam go z kim zostawic a oba uwielbiamy kotlety, a F dodatkowo "kocha" koteczki :evil_lol: no to bedzie wesoło :lol::diabloti:

Napisał jambi
ale gdzieżby! psy częściowo stacjonują u mojej mamy za ścianą :-P ale zasadniczo to tak :roll: bawialnia, sypialnia, jadalnia, salon, pokój dziecka i biblioteka w jednym ...
To szacun zioom ;-)
Ja mam chyba jakieś szlacheckie korzenie, ciasno mi w 2 ludzi i 3 zwierzaki na 50 m ;-)

no szacun szacun, bo mnie jednej z jednym małym psem czasem mało miejsca na moich 30 m kw :roll:

Posted

Fajne wspominkowe foty. Ale kurde trawa już wtedy była zielona i jakoś wiosennie bardziej niż teraz.

Poryczałam się na tym filmie :( Krąży też po sieci podobny filmik z kotami - kot usiłuje namówić towarzysza do wstania, ugniata go łapkami, a on nic :( Oczywiście, że zwierzęta nie mają duszy, nie czują bólu i kierują się najniższymi instynktami...

Posted

weszka, Ci którzy tak mówią są dla mnie zwyczajnie ograniczonymi kretynami - choćby nie wiem jakie mieli stopnie naukowe... i mówie to z pełnym przekonaniem swoich słów. Odbieranie zwierzętom prawa do posiadania świadomości, emocji, myślenia a przyznawanie tego wyłącznie człowiekowi - to zwykłe zadufanie, krótkowzroczność a może i lęk...

zerduszko, Watacha, Fides - a Wy myślicie, że ja sie w tym małym mieszkanku czuje komfortowo??? kiedyś to było 50 metrów, 2 osoby, 3 psy i 1 kot, ale życie sie zmienia i po kilku przeprowadzkach i burzach jestem tu gdzie jestem. Cały czas z nadzieją na lepsze ...

Posted

Właśnie właśnie :) żeby był dzielny mężczyzną i miał dobre serduszko jak mama :)

[video=youtube;rEc8rGonrQw]http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw[/video]

Posted

[quote name='jambi']weszka, Ci którzy tak mówią są dla mnie zwyczajnie ograniczonymi kretynami - choćby nie wiem jakie mieli stopnie naukowe... i mówie to z pełnym przekonaniem swoich słów. Odbieranie zwierzętom prawa do posiadania świadomości, emocji, myślenia a przyznawanie tego wyłącznie człowiekowi - to zwykłe zadufanie, krótkowzroczność a może i lęk...

zerduszko, Watacha, Fides - a Wy myślicie, że ja sie w tym małym mieszkanku czuje komfortowo??? kiedyś to było 50 metrów, 2 osoby, 3 psy i 1 kot, ale życie sie zmienia i po kilku przeprowadzkach i burzach jestem tu gdzie jestem. Cały czas z nadzieją na lepsze ...

Przecie ja nic nie mówiłam o komforcie, tylko że ja adres znam, no oprócz numeru mieszkania, ale to pikuś :).
Ale przynajmniej jesteście sami nawet jeżeli jest to 37 m.
O kurczę spóźniłam się na kotlety ;(
Wszystkiego najlepszego dla maluszka.

Posted

[quote name='jambi']zerduszko, Watacha, Fides - a Wy myślicie, że ja sie w tym małym mieszkanku czuje komfortowo??? kiedyś to było 50 metrów, 2 osoby, 3 psy i 1 kot, ale życie sie zmienia i po kilku przeprowadzkach i burzach jestem tu gdzie jestem. Cały czas z nadzieją na lepsze ...
Kochana - kij z komfortem! Moja mama jak była mała, to mieszkała w 4 dorosłe osoby i 3 dzieci w pokoju z kuchnią, bez żadnych przedpokojów i dali jakoś radę, wieczorem wszyscy siedzieli razem. A u mnie w domu rodzinnym, to sie każdy zamknął w swoim pokoju i wsie jak pustelnicy ;) Takze wsio ma swoje plusy i minusy :)

Wszystkiego najlepszego dla czterolatka :)

Posted

ano ja z malym opoznieniem ale jak najserdeczniejsze zyczenia dla czteroletniego mezszczyzny:cool1: , samych radosnych lat iwielwwiele szczescia!!!!:lol:
my dzis tez swietowlismy troche zalegele urodzinki naszego dwuletniego wnuka!!!!:oops:
milego wieczoru