malawaszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 o weź - jak ja ryczałam wczoraj na tym filmie, tak bym ukochała te psinki kochane, cudowne :( Quote
lilo Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jambi napisał(a): ale prosze uprzejmie - Kinder Party na 37 metrach, będzie tort i kotlety :grins: wpadajcie tylko prezentów nie zapomnijcie :megagrin: super uwielbiam kinder party , zwłaszcza na 37 metrach , jak wpadniemy wszystkie + psiaki bo oczywiscie nie ma ich z kim zostawic to dzieci będą na klatce schodowej swietowac :) kotlety super - wezme TZ-ta on uwielbia kotlety a ja ich nie cierpie robic ... w prezencie Zerduszko wezmie Swissa a Malawaszka Brokata , a ja sie jeszcze zastanowie ... ale super impreza sie szykuje :) Quote
jambi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 lilo napisał(a):super uwielbiam kinder party , zwłaszcza na 37 metrach , jak wpadniemy wszystkie + psiaki bo oczywiscie nie ma ich z kim zostawic to dzieci będą na klatce schodowej swietowac :) kotlety super - wezme TZ-ta on uwielbia kotlety a ja ich nie cierpie robic ... w prezencie Zerduszko wezmie Swissa a Malawaszka Brokata , a ja sie jeszcze zastanowie ... ale super impreza sie szykuje :) ..... jak ja się cieszę, że Wy nie znacie mojego adresu ...... Quote
lilo Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Znamy !! na bazarkach kupujesz ;p a my Ci to wysylamy prościutko do domku :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jambi napisał(a):..... jak ja się cieszę, że Wy nie znacie mojego adresu ...... lilo napisał(a):Znamy !! na bazarkach kupujesz ;p a my Ci to wysylamy prościutko do domku :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: To się nazywa wyprowadzić kogoś z błędu :D Quote
lilo Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ja sie już nie poddam , TZ-t się wcześniej z pracy urwał na imprezę bo my mamy troche daleko - ale spokojnie Jambusiu dojedziemy :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 lilo napisał(a):Znamy !! na bazarkach kupujesz ;p a my Ci to wysylamy prościutko do domku :evil_lol: :roflt: hahahaha Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Hahaha, masakra :) Ps. Jambi - Ty chcesz nam powiedzieć, że na 3 ludzi, 3 psy, 2 koty, 2 papugi i 1 mysz masz tylko 37 m kw? Czy to bawialnia tyle ma? ;) Quote
Tekla64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ale bedzie zabawa!!!!! znaczy spotykamy sie na miejscu juz ?! Quote
lilo Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 no chyba na miejscu bo nie wszyscy będą jechac z tego samego kierunku :) Quote
jambi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='lilo']Znamy !! na bazarkach kupujesz ;p a my Ci to wysylamy prościutko do domku :evil_lol: ja kupuje Wy wysyłacie... ale to nie jest mój adres :diabloti: [quote name='Saththa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi: To się nazywa wyprowadzić kogoś z błędu :D właśnie :eviltong: [quote name='lilo']ja sie już nie poddam , TZ-t się wcześniej z pracy urwał na imprezę bo my mamy troche daleko - ale spokojnie Jambusiu dojedziemy :) to nie spóźnijcie się - obiad o 15.30 :grins: [quote name='zerduszko'] Ps. Jambi - Ty chcesz nam powiedzieć, że na 3 ludzi, 3 psy, 2 koty, 2 papugi i 1 mysz masz tylko 37 m kw? Czy to bawialnia tyle ma? ;) ale gdzieżby! psy częściowo stacjonują u mojej mamy za ścianą :p ale zasadniczo to tak :roll: bawialnia, sypialnia, jadalnia, salon, pokój dziecka i biblioteka w jednym ... Quote
zerduszko Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jambi napisał(a):ale gdzieżby! psy częściowo stacjonują u mojej mamy za ścianą :p ale zasadniczo to tak :roll: bawialnia, sypialnia, jadalnia, salon, pokój dziecka i biblioteka w jednym ... To szacun zioom ;) Ja mam chyba jakieś szlacheckie korzenie, ciasno mi w 2 ludzi i 3 zwierzaki na 50 m ;) Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jambi napisał(a):jeśli jeszcze raz, ktoś mi powie, że psy nie potrafią odczuwac emocji, myśleć..., że kierują nimi wyłącznie instynkty... to opowiem mu o tym filmie... [video=youtube;JUr4V6Ip6RE]http://www.youtube.com/watch?v=JUr4V6Ip6RE&feature=player_embedded#at=67[/video] A wiadomo, czy dostały pomoc? Quote
jambi Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='zerduszko']To szacun zioom ;) Ja mam chyba jakieś szlacheckie korzenie, ciasno mi w 2 ludzi i 3 zwierzaki na 50 m ;) ja cały czas żywię nadzieję na rychłą zmianę tego stanu ... w kwestii rozmiarów lokum, nie uzwierzęcenia ;) [quote name='ludwa']A wiadomo, czy dostały pomoc? w artykule było napisane, że Spaniel trafił do schroniska, a jego towarzysz do kliniki weterynaryjnej http://tvp.info/informacje/rozmaitosci/japonia-pies-uratowal-psa/4156897 Quote
WATACHA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jambi napisał(a):..... jak ja się cieszę, że Wy nie znacie mojego adresu ...... No nie wiem:grins: Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ooo to ja tez przybendem na to Kinder party z moim Felkiem bo zdecydowanie nie mam go z kim zostawic a oba uwielbiamy kotlety, a F dodatkowo "kocha" koteczki :evil_lol: no to bedzie wesoło :lol::diabloti: Napisał jambi ale gdzieżby! psy częściowo stacjonują u mojej mamy za ścianą :-P ale zasadniczo to tak :roll: bawialnia, sypialnia, jadalnia, salon, pokój dziecka i biblioteka w jednym ... To szacun zioom ;-) Ja mam chyba jakieś szlacheckie korzenie, ciasno mi w 2 ludzi i 3 zwierzaki na 50 m ;-) no szacun szacun, bo mnie jednej z jednym małym psem czasem mało miejsca na moich 30 m kw :roll: Quote
weszka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Fajne wspominkowe foty. Ale kurde trawa już wtedy była zielona i jakoś wiosennie bardziej niż teraz. Poryczałam się na tym filmie :( Krąży też po sieci podobny filmik z kotami - kot usiłuje namówić towarzysza do wstania, ugniata go łapkami, a on nic :( Oczywiście, że zwierzęta nie mają duszy, nie czują bólu i kierują się najniższymi instynktami... Quote
jambi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 weszka, Ci którzy tak mówią są dla mnie zwyczajnie ograniczonymi kretynami - choćby nie wiem jakie mieli stopnie naukowe... i mówie to z pełnym przekonaniem swoich słów. Odbieranie zwierzętom prawa do posiadania świadomości, emocji, myślenia a przyznawanie tego wyłącznie człowiekowi - to zwykłe zadufanie, krótkowzroczność a może i lęk... zerduszko, Watacha, Fides - a Wy myślicie, że ja sie w tym małym mieszkanku czuje komfortowo??? kiedyś to było 50 metrów, 2 osoby, 3 psy i 1 kot, ale życie sie zmienia i po kilku przeprowadzkach i burzach jestem tu gdzie jestem. Cały czas z nadzieją na lepsze ... Quote
weszka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Wszystkiego najlepszego dla małego jambiego! Quote
lilo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Właśnie właśnie :) żeby był dzielny mężczyzną i miał dobre serduszko jak mama :) [video=youtube;rEc8rGonrQw]http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw[/video] Quote
WATACHA Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='jambi']weszka, Ci którzy tak mówią są dla mnie zwyczajnie ograniczonymi kretynami - choćby nie wiem jakie mieli stopnie naukowe... i mówie to z pełnym przekonaniem swoich słów. Odbieranie zwierzętom prawa do posiadania świadomości, emocji, myślenia a przyznawanie tego wyłącznie człowiekowi - to zwykłe zadufanie, krótkowzroczność a może i lęk... zerduszko, Watacha, Fides - a Wy myślicie, że ja sie w tym małym mieszkanku czuje komfortowo??? kiedyś to było 50 metrów, 2 osoby, 3 psy i 1 kot, ale życie sie zmienia i po kilku przeprowadzkach i burzach jestem tu gdzie jestem. Cały czas z nadzieją na lepsze ... Przecie ja nic nie mówiłam o komforcie, tylko że ja adres znam, no oprócz numeru mieszkania, ale to pikuś :). Ale przynajmniej jesteście sami nawet jeżeli jest to 37 m. O kurczę spóźniłam się na kotlety ;( Wszystkiego najlepszego dla maluszka. Quote
Fides79 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 stooo laat, stooo laat, stooo laat dla Juniora :new-bday::BIG: Quote
zerduszko Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='jambi']zerduszko, Watacha, Fides - a Wy myślicie, że ja sie w tym małym mieszkanku czuje komfortowo??? kiedyś to było 50 metrów, 2 osoby, 3 psy i 1 kot, ale życie sie zmienia i po kilku przeprowadzkach i burzach jestem tu gdzie jestem. Cały czas z nadzieją na lepsze ... Kochana - kij z komfortem! Moja mama jak była mała, to mieszkała w 4 dorosłe osoby i 3 dzieci w pokoju z kuchnią, bez żadnych przedpokojów i dali jakoś radę, wieczorem wszyscy siedzieli razem. A u mnie w domu rodzinnym, to sie każdy zamknął w swoim pokoju i wsie jak pustelnicy ;) Takze wsio ma swoje plusy i minusy :) Wszystkiego najlepszego dla czterolatka :) Quote
Tekla64 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ano ja z malym opoznieniem ale jak najserdeczniejsze zyczenia dla czteroletniego mezszczyzny:cool1: , samych radosnych lat iwielwwiele szczescia!!!!:lol: my dzis tez swietowlismy troche zalegele urodzinki naszego dwuletniego wnuka!!!!:oops: milego wieczoru Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ja to dopiero z opóźnieniem, ale również z najszczerszymi zyczeniami :) Quote
Recommended Posts