jambi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Fides79']ooojj koleżanka pewnie nadzoruje bazarki i nie odwiedza innych galerii i nie wie co tam się dzieje :eviltong:[/QUOTE] odwiedzam! odwiedzam z ręka na sercu!... w chwilach gdy tych biznesów nie pilnuje... ech, se narobiłam :roll:, pilnować, podnosić, sprawdzać, edytować, rozsyłać pw z zaproszeniami, odpowiadać na pw z pytaniami.... urwanie łba :watpliwy:... ale nie narzekam, sama chciałam :razz: sie zgłosiłam na ochotnika to tera mam :grins: no ale cierpi na tym moja twórczość to fakt; zarówno ta blogowa jak i służbowa :megagrin:, postaram się postarać poprawić :p Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='jambi_']w chwilach gdy tych biznesów nie pilnuje... ech, se narobiłam :roll:, pilnować, podnosić, sprawdzać, edytować, rozsyłać pw z zaproszeniami, odpowiadać na pw z pytaniami.... urwanie łba :watpliwy:... ale nie narzekam, sama chciałam :razz: sie zgłosiłam na ochotnika to tera mam :grins: [/QUOTE] a chciałabyś jeszcze prowadzić stronę i inne takie????? :diabloti: a ja pojade w koncu na urlop :roflt: nooo gratulować jubileuszu :evil_lol: Quote
jambi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='malawaszka']a chciałabyś jeszcze prowadzić stronę i inne takie????? [/QUOTE] noo marzę o tym :diabloti: zwłaszcza o innych takich... Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='jambi_']noo marzę o tym :diabloti: zwłaszcza o innych takich...[/QUOTE] no dobra - to strona zostanie mnie, a Ty dostaniesz inne takie :evil_lol: Quote
jambi Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='malawaszka']no dobra - to strona zostanie mnie, a Ty dostaniesz inne takie :evil_lol:[/QUOTE] dobra, biere :p ale... wszystkie? :razz: i w całości? :question: ... bo ja nie wiem czy dam radę, wiesz, brak mi poniekąd doświadczenia :roll: a i zdrowie juz nie to... a gdybym tak miała kilka lat mniej to może jeszcze ale tak? w tej sytuacji gdy tak analizuję to wszystko, biorąc pod uwage za i przeciw to po spokojnym zastanowieniu sie nad całą kwestią stwierdzam, że darzysz mnię dużym zaufaniem oferując mi coś takiego :eek3: zaszczyt to dla mnie, lecz... czym ja godna? czy zasługuję i najwazniejsze... czy podołam wyzwaniu, które przede mna stawiasz :nerwy: Quote
Fides79 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 przyszłam powiedzieć, że mnie niezwykle zaskoczyłaś i jednocześnie rozbawiłaś wklejając u nas bliźniacze zdjęcie do fotografii Felka :-o:lol::loveu: Czy to Balbinka na nim się prezentuje? Quote
jambi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Fides79']przyszłam powiedzieć, że mnie niezwykle zaskoczyłaś i jednocześnie rozbawiłaś wklejając u nas bliźniacze zdjęcie do fotografii Felka :-o:lol::loveu: Czy to Balbinka na nim się prezentuje? Tak to Balbinka, w stanie skrajnego zarośnięcia... ale trzeba mi to wybaczyć, bo jak wskazuje data na focie było to w zaledwie kilka dni po narodzinach mojego synka ;) całe stado chodziło wtedy w totalnym afro :evil_lol: nie bardzo miałam wtedy siły i możliwości na ciachanie psów... hihihi.... jak zobaczyłam to zdjęcie Felosława to uderzyło mnie, że juz gdzieś coś takiego widziałam :hmmmm:, przejrzałam szybko swoje fotki i voila! :multi: znalazłam :lol: Jeśli nie masz nic przeciwko temu Fides, to wkleję to także tutaj ok? Mowa o tych zdjęciach: FELICJAN BALBINA Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Balbina ma takie kobiece falbanki na uszach :evil_lol: Quote
eria Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Balbina wygląda jak skye terrier :D a Felek jak już pisałam ,mini owczarek pikardyjski hihihi Quote
Fides79 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 hi hi hi Ania tym owczarkiem pikardyjskim to nie zagięłaś, aż musiałam wczoraj sprawdzić jak te cuda wyglądają i rzeczywiście Felek jest niezwykle do nich podobny :grin: a co do zarostu na zdjęciu to jeszcze nie jest skrajne jakie F potrafi posiadać, gorzej było w chwili jak do mnie trafił i po okresie zimowym też bywa bardziej kudłaty:loveu: Quote
jambi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']Balbina ma takie kobiece falbanki na uszach :evil_lol: mi się te falbanki zawsze kojarzą ze skrzydłami huzarów :evil_lol: [quote name='eria']Balbina wygląda jak skye terrier :D a Felek jak już pisałam ,mini owczarek pikardyjski hihihi to nas eria podsumowała :lol: chociaż, w takiej fryzurce - zwłaszcza po rozczesaniu tego wszystkiego- ona mi się bardziej zawsze kojarzy z miniaturową wersją briarda ;) Balbina nie jest szorstka. Jej "włos" jest miękki, bardziej wełnisty, po rozczesaniu przypomina puch niestety... nie bez wpływu na jakość jej włosa pozostał Luminal, którym karmiona była tyle lat... co gorsza prawdopodobnie niepotrzebnie :shake:, ale jak wiadomo - tego się już nie odwróci. Gdy była jeszcze młoda sznaucereczką, Balbina miała bardzo fajny włos - choć nigdy nie tak szorstki jak bym chciała :p jednak zdecydowanie był on czarny :evil_lol:, ... przeminęło z wiatrem ;) Jednak są dwie strony medalu ;) To, że jej włos nie jest i nigdy nie był tak twardy jednocześnie sprawia, że Balbina ma najbujniejszą grzywę, brodę i inne fragmenty.:lol: A wracając do tych "falbaniastych uszu" - mówcie co chcecie, ale mi sie podobają, zawsze żal mi strzyc te uszy, a moja mama wręcz protestuje gdy zabieram się do Balbiny z nożyczkami. O ile maluchy wolę z nieco większym włosem, o tyle Arona wolę w wersji na "łysola"... uwielbiam ten blask, te mięśnie pod skórą, uwielbiam patrzeć na tą mocną, silną sylwetkę, zwłaszcza w biegu - poezja ruchu... wiem, wiem jak to brzmi... ale ja zasadniczo naprawdę normalna jestem :eviltong: Quote
jambi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Fides79'] a co do zarostu na zdjęciu to jeszcze nie jest skrajne jakie F potrafi posiadać, gorzej było w chwili jak do mnie trafił i po okresie zimowym też bywa bardziej kudłaty:loveu:[/QUOTE] no fakt, na tych dwóch zdjęciach Balbina zdecydowanie bardziej "zapuszczona" ale ja juz pisałam dlaczego ;) tamten włos hodowała całą zimę - strzyżona była w październiku, a fota z końca marca ;) a wogóle to o ile Felek wyszedł ładnie na zdjęciu, o tyle to chyba najgorsze zdjęcie Balbiny... "coś" się odbiło na jej oczach i wygląda jak ostatni pokrak, w sumie miałam tego zdjęcia nie wklejać, ale tak mi do tego Felka pasowała tutaj, że nie mogłam się oprzeć :evil_lol: Quote
Fides79 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ha ha zostaw jej kiedyś te uszy a będzie wyglądać jak papillion :grin: a to coś co się jej w oczach odbiło to pewnie lampa błyskowa, mój Felek też czasem wychodzi z oczami jak Terminantor :cool3: Quote
jambi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 a ja nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że oni oboje nawet tą tylnią nóżkę tak samo ułożyli... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 hahaha wykop tylnej nóżki to chyba ogólnie sznupkowa cecha bo Luna i Drops też to robią :lol: Quote
Fides79 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 jambi_ a ja nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że oni oboje nawet tą tylnią nóżkę tak samo ułożyli... :evil_lol:hi hi no rzeczywiście ;) ogólnie to prawie identycznie leżą na tych zdjęciach, tylko każde z trochę innej strony ufocone, aaa i wydaje mi się że Balbinka jakby miała krótsze łapki niż F ;) malawaszka hahaha wykop tylnej nóżki to chyba ogólnie sznupkowa cecha bo Luna i Drops też to robią :lol: ale Felciu nie ma wykopniętej tylnej łapki, on ma ją podkurczoną w czasie robienia zdjęć to on leżał w pozycji na sfinksa :grin: Felosław bardzo rzadko leży rozciągnięty na całą długość:roll: chyba niezbyt mu wygodnie w takiej pozycji ze względu na jego atrybuty męskości i albo leży na boczku albo pół boczku (tzn dupcia na boczku a przód jak na zdjęciu) albo zwinięty w kłębuszek :loveu: Quote
jambi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Fides79']hi hi no rzeczywiście ;) ogólnie to prawie identycznie leżą na tych zdjęciach, tylko każde z trochę innej strony ufocone, aaa i wydaje mi się że Balbinka jakby miała krótsze łapki niż F ;) ale Felciu nie ma wykopniętej tylnej łapki, on ma ją podkurczoną [/QUOTE] ale hej, Balbina tez nie ma jej "wykopniętej" tylko "podkurczoną" :lol: krótsze łapki ma bo to baba i ogólnie chyba mniejsza od Felosława :eviltong: u mnie w pozycji "na żabę" czyli z wykopem tylnich kończyn leży czasem właśnie tylko Balbina, Mia nie umi :p, dla niej za to najwygodniejszą pozycją jest "na flejtucha" czyli lekko na boczku, jedna noga wyrzucona niedbale w tył, a druga podkurczona, przednie skrzyżowane a na nich głowa przytulona jednym policzkiem :lol: Aron "na żabe" nie umie absolutnie, wogóle do niedawna żyłam z przekonaniu, że żaden olbrzym tak nie może, ale odkąd zobaczyłam u Tekli na własne oczy że jednak, to już wiem, że mogą :p Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='jambi_']dla niej za to najwygodniejszą pozycją jest "na flejtucha" czyli lekko na boczku, jedna noga wyrzucona niedbale w tył, a druga podkurczona[/QUOTE] o o takiej pozycji myślałam - wydawało mi się, że Felek ma tak łapkę jedna własnie w tył :lol: a z leżeniem na żabę to "podobno" jak pies ma nie do końca zdrowe stawy biodrowe to się tak nie położy, ale nie wiem na ile to prawda bo nie zgłębiałam tematu :shake: Quote
Paula03 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Nadrobiłam wszystko :) Gratuluję jubileuszu :D A Felek i Balbinka faktycznie wyszli na zdjęciu bardzo podobnie! ;) Quote
Tekla64 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 no prawie blizniaki!!!! a Dona wykopuje obie nozki! za to Nikus tak z ta jedna ma i jest to zawsze wykop. Quote
weszka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Fajne te bliźniacze fotki :) Furla też leży albo na żabę albo całkiem rozciągnięta na brzuchu z zupełnie prostymi tylnymi łapami i wtedy jest taaaaaka długa :) Vesper też czasem tak leży ale tylko na łóżku i tylne łapki są prościuchne. Więc olbrzym potrafi :) Quote
Tekla64 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 at to sie zlapie tego ze Dona ma calkiem zdrowe ! bo juz zaczelam myslec wlasnie na odwyrtke Quote
Fides79 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 hej :) czemu tu taka cisza? co tam w Klanie? Quote
Saththa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Fides79 napisał(a):hej :) czemu tu taka cisza? co tam w Klanie? Właśnie. Co tam co tam?:) Quote
Recommended Posts