Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulana']Jak tam Balbina? Bez ataków mam nadzieję...[/QUOTE]

bez!!! zupełnie bez!

dlatego jestem niemal na 100 % pewna, że nasiliły się przez Euthyrox; nie bierze go i nie będzie brała, wybieramy mniejsze zło ;)

ale, ale! ja mam dla Was mnóstwo zdjęć! obciętej Abi, z działki, z wystawy ale to jutro! dziś nie dam rady ;)

Posted

[quote name='jambi']bez!!! zupełnie bez![/QUOTE]

Super! Bardzo się cieszę, bo szkoda mi było Balbinki. :)

I zdjęcia, zdjęcia koniecznie.

Posted

[quote name='Saththa']Super ze bez ataków!!!

[B]A Abi super wyglądała na tej focie [/B];)

Dawaj więcej :)[/QUOTE]

Na jakiej focie, bo ja nie widzę :(

Posted

no w koncu sie odezwalas a aa uruchm ty se w koncu GG co?

no fajnie ze Balbinie sie poprawilo a w tym wieku to normalka coby wybierac mniejsze zlo niestety, ale ja mysle ze bedzie dobrze

czekamy na zdjecia i na relacje z odwiedzin, z wystawy i w ogole odzywaj sie czesciej!!!!!

Posted

Jeeeeeee zdjęcia:multi:
Zupełnie inaczej Abi teraz wygląda. Teraz to jest sznupiasta :) chociaż grzyweczkę to bym bardziej wycięła:diabloti:
A reszta towarzystwa też się widze doczekała:cool3: roboty to pewnie miałaś sporo co?

Posted

[quote name='#Etna#']Jeeeeeee zdjęcia:multi:
Zupełnie inaczej Abi teraz wygląda. Teraz to jest sznupiasta :) chociaż grzyweczkę to bym bardziej wycięła:diabloti:
A reszta towarzystwa też się widze doczekała:cool3: roboty to pewnie miałaś sporo co?

dziewczyny były obcięte najpierw ;) Abi jeszcze przez 2 dni łaziła zakudlona, ale upały wygrały :lol:

grzywke ona ma dziwną - strrrrrrasznie puchatą i to się tak rozkłada obficie

lecim dalej :)

Posted

[quote name='eria']http://img696.imageshack.us/img696/649/18859175.jpg
klon Felka ! przez moment pomyślałam ,że zabrałaś swoje dziewczynki do Łodzi do Kingi jak zobaczyłam 'wspólne' fotki ;)
Abi cudnie wygląda, aczkolwiek z grzywką bym się jeszcze pobawiła ;)

hahaha! a nie mówiłam, że to klony? :lol: zresztą, jak zobaczyłam Felka na żywo, to się tylko utwierdziłam w przekonaniu - oni są identyczni, ino Felcio numer większy :lol:

grzywka grzywką, ale musze Wam powiedzieć, że puchate łapki Abi to już wspomnienie... musiałam wyciąć - miała potffffforne kołtuny aż do skóry - ta pouchata sierść jest do kitu, to sie wszystko zbija w waciaste pukle

i dalej ;)

ja nie wiem czym zauważyłyście, ale ona się poprawiła...wagowo ;)