Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agmarek napisał(a):
Wiecie co? Ja sobie tak myślę że starość jest jednak okrutna...
Mój pies ma 7 lat i w zeszłym tyg został ostrzyżony po zimie. Okazało się że na ciele ma łyse plamy, więc myślałam że to przy strzyżeniu gdzieś mi się maszynka omsknęła jak się szarpał, ale jak nie zarosło zadzwoniłam do weta. Obejrzał i powiedział że nie wie co to jest...
To jakiś koszmar...mało że autoagresja, to teraz jeszcze to...

Agmarek, ale 7 lat to jeszcze nie starość!!!! ... chyba, że mówimy o Dogu...

ale dziewczyny prosze - ja chętnie na kwiatki popatrze... u mnie niestety wiele tego nie ma, mam 1 storczyka co sie jeszcze uchował - ale za to kwitnie pięknie, mam małe żonkilki - ale dopiero od kilku dni, i chyba juz zdychają... i takie coś co nie wiem jak sie nazywa, ale jeszcze rośnie - w kuchni stoi :)

Posted

malawaszka napisał(a):
kwiatki tiaaaaa... ostatnio własnie wyrzucałam kolejne,,,, martwe natury :shock:

Ja dostałam od koleżanki 2 lata temu kwiatka, podlewam go jak mi się przypomni (co dwa dni lub raz w miesiącu), Jadzia intensywnie trenowała na nim kocie zapasy, wiec go ustawiłam na lodówce, a tam sufit za blisko, a dla mnie za daleko żebym o nim pamiętała, a on dalej żyje. Wygląda oryginalnie, więc mógłby uschnąć, żebym z czystym sumieniem mogła wyrzucić ;) ale szkoda mi, bo to moze jedyny kwiatek majacy szansę u mnie przeżyć :lol:

Posted

Miałam robotę z tym czytaniem i oglądaniem.
Klan pięnie się prezentuje, bez względu na ilość kudłów. Aron mnie wzrusza bo tak bardzo przypomina mi w swojej starości moją Bunię :(
Z kwiatkami mam tak samo. Jak ja nie zarżnę to Totek dopełni dzieła. Ale ostatnio tfu tfu mam już parę tygodni storczyka i miałam hiacynty ale już przekwitły :)

Posted

[quote name='Margi']Jambi to pooglądaj sobie

obejrzałam :) piękne kwiatki! ja tu już kiedyś wstawiałam takie lilije - z działki, ale wstawie jeszcze raz a co? moge smiecić, w końcu to moja galeria :grins:

[quote name='malawaszka']kwiatki tiaaaaa... ostatnio własnie wyrzucałam kolejne,,,, martwe natury :shock:

Tobie to strach powierzyć żywe istoty! :shake: :evil_lol:

[quote name='zerduszko']Wygląda oryginalnie, więc mógłby uschnąć, żebym z czystym sumieniem mogła wyrzucić ;) ale szkoda mi, bo to moze jedyny kwiatek majacy szansę u mnie przeżyć :lol:

no i spójrz jaka wola życia w nim drzemie :roll: ... zawsze możesz go wysłać na wakacje do waszki :megagrin:

[quote name='aniawawa']Witam wszystkich :)
Wreszcie udało mi się dobrnąć do końca, a czytam już od jakiegoś czasu.
Pisz jambi jak najwięcej, świetnie się czyta :)

Ha! kogo widzę?! namierzyłaś mnie :lol: i chcesz powiedzieć, że przeczytałaś wszystko? :razz: witaj Aniu i rozgość się! :lol:

[quote name='weszka']Miałam robotę z tym czytaniem i oglądaniem.

kto zagląda rzadko temu nie idzie gładko :razz:

Klan pięnie się prezentuje, bez względu na ilość kudłów.

bo Klan to Klan :p

Aron mnie wzrusza bo tak bardzo przypomina mi w swojej starości moją Bunię :(

...

Z kwiatkami mam tak samo. Jak ja nie zarżnę to Totek dopełni dzieła. Ale ostatnio tfu tfu mam już parę tygodni storczyka i miałam hiacynty ale już przekwitły :)

jak przekwitły to sie nie liczą, a co do storczyka... co sie odwlecze to nie uciecze :razz:,

Posted

Margi napisał(a):
Kwiatki piękne.
Te pierwsze to liliowce,a żółta to lilia tygrysia.

nawet nie wiedziałam :grins: a lilie to ukochane kwiaty mojej mamy, zreszta ja tez uwielbiam lilie - ich upajający zapach achhhhh..... i tulipany - kocham tulipany :loveu:

Posted

one chyba głownie liścmi sie różnią z tego co widzę , liliowce maja duzo długich liści a lilia jest na jednej długiej łodydze - wcześniej nie zauważałam różnicy

Posted

jambi napisał(a):
i tulipany - kocham tulipany :loveu:

Ja też uwielbiam tulipany :)

jambi napisał(a):
Ha! kogo widzę?! namierzyłaś mnie :lol: i chcesz powiedzieć, że przeczytałaś wszystko? :razz: witaj Aniu i rozgość się! :lol:

Już dawno Cie znalazłam, tylko tyle czasu zabrało mi przeczytanie tych wszystkich opowieści :)

Posted

:new-bday: STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! wszystkiego najlepszego Aronku, dużo sił, miłości i mało upierdliwości ze strony reszty Klanu Czarnych :BIG::drink1:

Posted

Wy gooopie przeciez Aron nie rozumie !!!

hau hau hauuuahauhauuahahauhauah!! hau hau hau hau !!! hauahauahuahahhauh ! i sto lat :)

To pisałem ja - Lilek :)

Posted

[quote name='lilo']Wy gooopie przeciez Aron nie rozumie !!!
[/QUOTE]

O kuuuurcze masz racje... :splat: O ja goopia.

W związku z tym ja bardzo proszę zawołac Aronka do monitorka bo Tazz ma coś do powiedzenia :cool3::cool3:

[CENTER][video=youtube;AfsIMpjL_sE]http://www.youtube.com/watch?v=AfsIMpjL_sE[/video][/CENTER]